-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.381
Allah yardımcımız olsun canım. Aynen öyle kalp atışını duyunca bir oh çekeriz gibiUmut ben de daha önce kimyasal gecirdim
Şimdi kanda pozitifi de gördüm
Ama yine rahatlamıyor insan
Çok korkuyorum,Allah korusun
Kalp atışını duyunca insallah rahatlarız biraz
Amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız evlatlarimiziHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım ben 8 haziranda çift embriyo transferi oldumAllah yardımcımız olsun canım. Aynen öyle kalp atışını duyunca bir oh çekeriz gibitek embriyo mu çift mi transfer oldun canım. Bide şuan kaçıncı gunundesin
Anladım canım ben de 12sinde çift embriyo transferi oldum. Yarın ben de kan vericem inşallah tatmin olacağım bir sonucla karşılaşırım. İdrarla öğrenince tam anlamıyla sevinemiyorum bide erken gebelik de değil koyulasmasi da çok aşırı değil kafamda deli sorularCanım ben 8 haziranda çift embriyo transferi oldum
Transferin 7-9-11.gunleri kan testi yaptim
Asil test günüm yarın 13. Gün
İnsallah çok güzel bir sonuç çıkar canımAnladım canım ben de 12sinde çift embriyo transferi oldum. Yarın ben de kan vericem inşallah tatmin olacağım bir sonucla karşılaşırım. İdrarla öğrenince tam anlamıyla sevinemiyorum bide erken gebelik de değil koyulasmasi da çok aşırı değil kafamda deli sorular
Zeynep bizim senle aynı galiba, 1 haziran test günümüz. Şuan bu kese görünmüo mudur sence? Çok merak ediyorum bana da test tarihimden 20 gün sonra gel dedi çok uzun süre bu.Kızlar benimde 18. Günüm 28 haziranda kontrolüm var daha erkene almak istedim hemşireyle konuştum keseyi görsem yine içim rahat edicek beklemek çok zorumarım herşey yolundadır rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
3 haziran transfer günüm. 28 haziranda kontrolüm var normalde 26 gün oluyor keseyi görmek için 1 hafta önden gidicem çok uzun gerçekten herşey yolundamı merak ediyorumZeynep bizim senle aynı galiba, 1 haziran test günümüz. Şuan bu kese görünmüo mudur sence? Çok merak ediyorum bana da test tarihimden 20 gün sonra gel dedi çok uzun süre bu.
Tebrik ederim kuzum hamilesinSelamlar benim de 7. Gün bugün dayanamadım ben de kan verdim. Pozitif demi ilk defa bu değeri görüyorum dabir de referans değerleri çok yüksek olunca tereddüt ettik bir bakabilir misiniz?
Selamlar benim de 7. Gün bugün dayanamadım ben de kan verdim. Pozitif demi ilk defa bu değeri görüyorum dabir de referans değerleri çok yüksek olunca tereddüt ettik bir bakabilir misiniz?
Ay ne bileyim hep böyle binli oluncaTebrik ederim kuzum hamilesinreferans değerleri kaç olmalıki nasıl olmalı
Çok teşekkür ederim isteyen herkese tez vakitte nasip olsun inşallahHayirli olsun canim. POSITIF!!
Pozitif tabiki gözün aydın sağlıkla büyüsün iyice yerleşsin iki günde bir kan verir takip edersin artık zatenSelamlar benim de 7. Gün bugün dayanamadım ben de kan verdim. Pozitif demi ilk defa bu değeri görüyorum dabir de referans değerleri çok yüksek olunca tereddüt ettik bir bakabilir misiniz?
Aynen aynen inşallah sağlıkla ilerlesin de ayy ne garip duyguymuş yaPozitif tabiki gözün aydın sağlıkla büyüsün iyice yerleşsin iki günde bir kan verir takip edersin artık zaten
Amin kuzum çift transfermi tekmiydi değerin gayet güzel çıkmışAy ne bileyim hep böyle binli oluncazor olunca insan inanamıyor Allahım herkese nasip etsin
Çift transfer 5.gün canımAmin kuzum çift transfermi tekmiydi değerin gayet güzel çıkmış
İnşallah yüreğini ferah tutÇift transfer 5.gün canımbaşka embriyom yok inşallah sağlıkla ilerler
Maşallah maşallah ozamanÇift transfer 5.gün canımbaşka embriyom yok inşallah sağlıkla ilerler