- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.301
Sabah gözümü açaraçma hastaneye kan vermeye tedr için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokk cokk guzel bir haberrAminn canımm sagol dualarimdasiniz sakın umutsuz olmayın gercekten öyle keskin hicbir belirtim yoktu neredeyse
Yaa ben hic oyle bisi yasamadim cetrodite da ama oksapar cok morartiyorTakıyorum ama yine de gonal f iğnesine göre büyük. Ya da ben mi beceremiyorum yapmayı bilmiyorum kanattım enjeksiyon yerlerini
Cok teşekkür ederim rabbim umutla yurudugu yolda herkese guzel haber nasip etsinCokk cokk guzel bir haberr
Benimde aynı çok sert morlukların yanlarına doğru yapıyorum ama çok acıyorArtık göbeğimde iğne için yer kalmadı, mosmor heryeri
Yan dönerken benim oluyorGöbek deliğinizden kramp girdiği oluyor mu? Benim dün gece ve bu sabah bir kaç defa oldu.
Hepimiz aynı durumdayız sanırımArtık göbeğimde iğne için yer kalmadı, mosmor heryeri
Tebrik ederim benimde 131 geldi inşallah dahada artar
Maşallah kızlar hayırlı olsun
Teşekkür ederimm cok cok az kalmis insallah cuma gunu güzel haberinizi bekliyor olacağızMaşallah kızlar hayırlı olsun
Allahim sag salim kucağına almak nasip etsin inşallah darısı bekleyenlere test yapmak icin gün sayanlara olsun
Benim için de dua edin bugün 7. Gün bitti
Test tarihim cuma günü
Göbek deliği ağrıyan arkadaşım hamile olduğunu öğrenmişti darısı başına ❤Göbek deliğinizden kramp girdiği oluyor mu? Benim dün gece ve bu sabah bir kaç defa oldu.
Son 2 gün ❤ güzel haberlerini bekliyorum canımÇok teşekkür ederim canım bayram günü dualarımız kabul olsun hepimizin Allah beklediğimize kavuştursun
Ben şu an transfer öncesi gonalf ve folik asit kullandığım aşamadayım. Ve hafif kahverengi akıntım oldu sizde de olmuş muydu acaba. Yarın kontrol muayenem var ama tedirgin oldum açıkçası
Kesinlikle pozitifMerhaba kızlar 12 Haziran'da 5.gun embriyosu transfer edildi bana. Bugün 6.gündü erken biliyorum ama bir videoda çıkabildigini gördüğümden dayanamadım erken gebelik testi yaptım Ben çatlatma iğnesi felan olmadım fotoğrafta olduğundan da daha belirgin tutunmuş mu sizce