- 13 Haziran 2012
- 4.233
- 2.998
- 42
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.201
Evet bende çok heyecanlanıyorum benim 4. Gün taze transfer oldum belki yarın yaparım bugünü de atlatalım bir inşallahBoyle pozitif gorunce sende heyecan yapmiyor musun canim ben cok hevesleniyorum artik bizimde tuttuysa az da olsa bi cizgi bisi olur heralde:)
Amin inşallah çok ihtiyacım varTeşekkür ederim ben de eşimden gizli yaptım testleri bel ağrısı kasık ağrısı arada iki gündür baş dönmelerim var ben kendimi dinleyip yaptım testleri inşallah sizde pozitif görürsünüz ben iki gündür sürekli uyuyorum
Evet inşallah sizin de pozitif olur güzel haberinizi alırızAyni embriyolar ayni gun benimde sennle hersey ayni yarin bende test yapacagim
Ins benimde pozitif olur sizler gibi
Aminn inşallahMerhaba canım teşekkür ederim açıklaman içinBende çok üzgünüm canım malesef bazı şeyler elimizde değil üzülüyoruz ama hayat devam ediyor.Dua etmekten başka çaremiz yok insalalh rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah evet sanırım tam da anlattığın gibi ve üstüne hala adet ilacımı kullanıyorum tekrar adet olucam ama temmuz gibi olurum diye düşünüyorum progestan da estrofemde çok fazla kullandım bu yüzden de olabilir ama bu kadar uzun sürüyor mu yani ne kadar sürede geçer kanama ve ağrı .Bu arada cevap oldu tabiki teşekkür ederim Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Merhaba sizin kontrol betanız nasıl geldi acaba inşallah güzel yükselmiştirBenimde sınavım prednoldü 5 kullandırıp bıraktırdı bana doktorum kızlar bi kere az daha hızlı su içeyim derken boğuluyordum sırf o acı tadını hissetmemek için
Kızlar cvp verecek olan yok muMerhaba kızlar bende sayfaya yeni üye oldum benimde cuma günü transferim oldu ,hiç belirtim yok şuan normal mi sizce birde hastane çıkışı bana bir kağıt verdiklerinde 3aa kalitede 5.gun yazıyordu bende öncesinde ve sonrasında doktoruma sorma fırsatım olmadı sizce nasil kalitede, umarım hepimiz güzel haberleri alırız
Gözünüz aydın maşallahMerhaba benim de transferim 10 haziran 3.gun 2 embriyo ve 3 gündür evde böyle test yaptım bugün ki daha belirgin gidip daha kan vermedim eşim cumayı bekleyelim diyor
Şöyle söyleyeyim kalite malite bahaneKızlar cvp verecek olan yok mu
Doktorum da farklı yerlerde farklı sonuç çıkabiliyor, endişelenme dedi.Allah razı olsun sizden ve moral veren herkesten çok üzülmüştüm Allah kimseyi umutsuz bırakmasın,süreç cidden sabır gerektiriyor bir aşama bitiyor biri başlıyor.
Oksapar ve coraspirin kullanıyorumTeşekkür ederim cevabınız için Peki kaç ml. Bir de akşam mı yapıyorsunuz? Pıhtılaşmada sorun olmadığını ancak Dondurulmuş embriyo olduğu için kullanmamı tavsiye etti.
Çok stresli gerçekten haber ver bize de mutlakaC
Cook sagol kuzum bugun predictor alcam yarin sabav yapayim
Istiyorum
Bu nasil bir heyecan ya
fitili vajenden gönderdiğinde aynen akıntıya sebep oluyor ama normalmiş kullandıktan bi yarım saat sonra kasıklarında ağrı oluyorsa işe yarıyor demektirKızlar günaydın kalcadan progestan yaptırıyorum. Yapılan yerde ödem gibi sertlik var yatamıyorum oturamıyorum. Bu normal mi içime şüphe düştü acaba ilac yayılmıyor mu etki etmiyor mu diye. Fitilide gideblecek en ileriye göndermeye calısıyorum ama beyaz şekilde akmış oluyor. Bunlar normal mi? Adet olacağım zaman karnımın icin guruldar sabahtan beri başladı acaba progestan etki mi etmiyor diye kafayı yiycem
Çok teşekkür ederim doğru diyorsunuz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alirizŞöyle söyleyeyim kalite malite bahane
Allah ol deyince oluyor
Laboratuvarda gelişiyorlar
Ve hiç bir embriyo rahim kadar güvenli değil
İnşallah pozitif sonuç alırsınız
O prednol igrenc bisiYatakta sağa sola dönemiyorum oturamıyorum yürüyemiyorum. Zonkluyor kalçam ve bugün daha 4. İğnem olacak. Prednol diye bi ilac verdiler daha içerken ağzımın içi zehir oluyor. Menopoza girmisim gibi içim yanıyor ter basıyor.
Anladım teşekkür ederimAminn inşallahRahim temizlenene kadar kanama devam eder tabi kişiden kişiye değişir zamanı kestirilemez
Canim bugün kaçıncı günün test günün ne zaman birde kan testinde daha net çıkıyor ama istersen birde kan testi ver seni üzmek istemem ama yine de belli olmuyor tabiki çift olduğu için geçen sene benim pozitifti ikizlere hamileydim erken doğumla Kaybettim malesefBende 8 Haziran da çift donmuş transfer oldum 6. Gün erken gebelik testi taptım negatif bu sabah normal gebelik yaptım negatif kan sonucunun farklı gelme ihtimali var mıdır ? Başına böyle gelen kanda farklı sonuç alan var mı acaba???
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 144 geldi ilki 78 idiMerhaba sizin kontrol betanız nasıl geldi acaba inşallah güzel yükselmiştir
Merhaba hoş geldiniz kalitesi çok iyi embriyonuzun:) umarım pozitifi de görürüz hep birlikteMerhaba kızlar bende sayfaya yeni üye oldum benimde cuma günü transferim oldu ,hiç belirtim yok şuan normal mi sizce birde hastane çıkışı bana bir kağıt verdiklerinde 3aa kalitede 5.gun yazıyordu bende öncesinde ve sonrasında doktoruma sorma fırsatım olmadı sizce nasil kalitede, umarım hepimiz güzel haberleri alırız
Vermez mıyım tabı kı verecegımmmÇok stresli gerçekten haber ver bize de mutlakaAllah'ım gönlüne göre versin artık doğumunu beklersin inşallah bundan sonra
Teşekkür ederim yorumlarınız için belirti adetle aynı ama hep bel ağrısı yoğunluklu ilk günler karın ağrısı var dı şimdi yokCanim bugün kaçıncı günün test günün ne zaman birde kan testinde daha net çıkıyor ama istersen birde kan testi ver seni üzmek istemem ama yine de belli olmuyor tabiki çift olduğu için geçen sene benim pozitifti ikizlere hamileydim erken doğumla Kaybettim malesefBelirtin varmı bu arada