-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.181
Maşallah çok belirgin bugünkü testinMerhaba benim de transferim 10 haziran 3.gun 2 embriyo ve 3 gündür evde böyle test yaptım bugün ki daha belirgin gidip daha kan vermedim eşim cumayı bekleyelim diyor
Ayni embriyolar ayni gun benimde sennle hersey ayni yarin bende test yapacagimMerhaba benim de transferim 10 haziran 3.gun 2 embriyo ve 3 gündür evde böyle test yaptım bugün ki daha belirgin gidip daha kan vermedim eşim cumayı bekleyelim diyor
Hangi markayi almistin canim predictor mu?Merhaba benim de transferim 10 haziran 3.gun 2 embriyo ve 3 gündür evde böyle test yaptım bugün ki daha belirgin gidip daha kan vermedim eşim cumayı bekleyelim diyor
Oxcapar kullaniyorum canimHerkese merhaba, kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsunuz yoksa coraspirin mi? Birde doktorum bana CLEXANE kullanmamı söyledi ancak eczanede ocsapar varmış hangisini kullanıyorsunuz?
Boyle pozitif gorunce sende heyecan yapmiyor musun canim ben cok hevesleniyorum artik bizimde tuttuysa az da olsa bi cizgi bisi olur heralde:)Maşallah çok belirgin bugünkü testin
Ben burdayım annecim diyor
Benimde bugün 7. Gün test yapmaya cesaretim yok korkuyorum negatif görürsem üzülürüm kendimi hep pozitife alistirdigim için
Benimde cuma test tarihim
Teşekkür ederim cevabınız için Peki kaç ml. Bir de akşam mı yapıyorsunuz? Pıhtılaşmada sorun olmadığını ancak Dondurulmuş embriyo olduğu için kullanmamı tavsiye etti.Oxcapar kullaniyorum canim
Birde aksam 7 de ecopirim
İdrar ilk idrar değil ama bir kaç sıvı tüketilmeden bekletilmiş idrar olursa HCG hormonu daha yüksek çıkar. kan için farketmez istediğiniz saatte verebilirsin ☺Sabah ilk idrarla mi yapmak lazim simdi yapsam olmaz saglikli sanirim peki kan testi icin Yine sabah erken saat mi gitmek lazim
Teşekkür ederim amin inşallah sizde hiç moralinizi bozmayın sizde inşallah güzel sonuç alirnisiniz dualarım sizinleHayırlı olsun canımolmuş senin hemde ikiz sanırım Allah'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada dua edin lütfen
Benimde sınavım prednoldü 5 kullandırıp bıraktırdı bana doktorum kızlar bi kere az daha hızlı su içeyim derken boğuluyordum sırf o acı tadını hissetmemek içinEvet mustafa taş bu cumartesi transferim var. İlac ağzımda zehir gibi oluyor meyve şeker ne varsa atıyorum ağzıma.
Bende oksapar kullanıyorum canım ikiside oluyorHerkese merhaba, kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsunuz yoksa coraspirin mi? Birde doktorum bana CLEXANE kullanmamı söyledi ancak eczanede ocsapar varmış hangisini kullanıyorsunuz?
Aminnn inşallahTeşekkür ederim amin inşallah sizde hiç moralinizi bozmayın sizde inşallah güzel sonuç alirnisiniz dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Bende oksapar kullanıyorum canım ikiside oluyor
Evet canim aksam 8 de yapiyorumTeşekkür ederim cevabınız için Peki kaç ml. Bir de akşam mı yapıyorsunuz? Pıhtılaşmada sorun olmadığını ancak Dondurulmuş embriyo olduğu için kullanmamı tavsiye etti.
Teşekkür ederim ben de eşimden gizli yaptım testleri bel ağrısı kasık ağrısı arada iki gündür baş dönmelerim var ben kendimi dinleyip yaptım testleri inşallah sizde pozitif görürsünüz ben iki gündür sürekli uyuyorumMaşallah çok belirgin bugünkü testin
Ben burdayım annecim diyor
Benimde bugün 7. Gün test yapmaya cesaretim yok korkuyorum negatif görürsem üzülürüm kendimi hep pozitife alistirdigim için
Benimde cuma test tarihim
Akşam 8de 0.4 ünite canımÇok teşekkür ederim cevabınız için.Peki dozu ne ? Acaba ikisinde aynı doz mudur? Bir de saat kaçta iğne yapıyorsunuz?
Cook sagol kuzum bugun predictor alcam yarin sabav yapayimİdrar ilk idrar değil ama bir kaç sıvı tüketilmeden bekletilmiş idrar olursa HCG hormonu daha yüksek çıkar. kan için farketmez istediğiniz saatte verebilirsin ☺
Prodoctor markasını aldım bununla yaptım 3 gündür sonuç buHangi markayi almistin canim predictor mu?