- 23 Haziran 2021
- 1.100
- 579
- 26
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.241
Hala inanamiyorum sonucaGözün aydın canım maşallah
Ayy hayırlı olsun canımm çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahHala inanamiyorum sonucarabbim benim gibi bekleyen arkadaslarima pozitif sonucu nasip etsin insallah
Kaçıncı günün bugün canm iyi sonucun maşallahYaa iyi mi sence
Ayyy canımmm insallahh guzel haber gelir ,ballimon sana okadar heveslendim ki bugun gittim kan verdim :)))
Tebrik ederim benimde 131 geldi inşallah dahada artar
Kuzummmm simdi gördüm misafir var , yaaaa cokkkkk sevindimmm, masallahhh saglıkla artsın, birlikte büyütelim bebişlerimiziballimon sana okadar heveslendim ki bugun gittim kan verdim :)))
Nurcum tebrik ederim canımmm , saglıkla gelsinTebrik ederim benimde 131 geldi inşallah dahada artar
Ayy hayırlı olsun canımm çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Kizlar cok sagolun rabbim en kisa surede pozitif görün insallah
8. Gunum canimKaçıncı günün bugün canm iyi sonucun maşallah
Belirtilerin var mıydı8. Gunum canim
Yaaa sagol askim inan hala inanamiyorum bu nasil bi duygu yaa 5 senedir bekliyorum rabbim bekleyen herkese nasip etsinKuzummmm simdi gördüm misafir var , yaaaa cokkkkk sevindimmm, masallahhh saglıkla artsın, birlikte büyütelim bebişlerimizi
Canım gogus hassasiyetim transferden oncede vardi kesinlikle belirtim degildi 2 gundur sabah regl sancim oluyor ama inanki varla yok arasi hatta bir ara hayal mi psikolojik mi diye bile dusundum yani kesinlikle belirti aramayın ben okadar endiselendim ki belirtim yok belirtim yok diyeBelirtilerin var mıydı
Canım benimm yaaa aminnnn, cokk enfes duygu şimdiden bile cok guzelYaaa sagol askim inan hala inanamiyorum bu nasil bi duygu yaa 5 senedir bekliyorum rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Aminnn amin inşallahCanım benimm yaaa aminnnn, cokk enfes duygu şimdiden bile cok guzelRabbim tamamına erdirsin hepimizinkini saglıkla
Senin de hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahTebrik ederim benimde 131 geldi inşallah dahada artar
Hayırlı olsun canımCanım gogus hassasiyetim transferden oncede vardi kesinlikle belirtim degildi 2 gundur sabah regl sancim oluyor ama inanki varla yok arasi hatta bir ara hayal mi psikolojik mi diye bile dusundum yani kesinlikle belirti aramayın ben okadar endiselendim ki belirtim yok belirtim yok diye
Canım tebrik ederimm.Canım gogus hassasiyetim transferden oncede vardi kesinlikle belirtim degildi 2 gundur sabah regl sancim oluyor ama inanki varla yok arasi hatta bir ara hayal mi psikolojik mi diye bile dusundum yani kesinlikle belirti aramayın ben okadar endiselendim ki belirtim yok belirtim yok diye
Yaaa sagol askim inan hala inanamiyorum bu nasil bi duygu yaa 5 senedir bekliyorum rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Tatlım bence eczane testleri erken test için uygun degil, guvenilir sonuc vermeyebiliyor, transferden sonra 7 gun gectiyse kan testi yaptır, kesin sonuc cıkar, bol sans diliyorum pozitif haber verirsin ins bizeCanım tebrik ederimm.Ben de burda pozitifleri görünce eczane aradım teste yapmak için bulamadım yakinlarda. Bende 12 Haziran'da transfer oldum.. göğüs hassasiyetim transfer öncesi de vardı şimdi de bı var bı yok geçiyor gibi oluyor yine basliyo sen de öyle oluyor mu acaba. Bide regl sancin nasıl benm alt karın ağrısı var hafif kramp oluyor