- 13 Haziran 2024
- 535
- 368
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.021
Canım sanki alerji yapmıs gibi, dr na bunu gönder istersenSadece bir sey sormak istiyorum. Protulex igne sabah aksam yapip, karin bolgesinde kızariklik ve kabarıklilik yasayan var mi ? Yan etki olarak ben baya yasamaya basladim hatta fotoyuda paylasayim sizinle, bugun itibariyle gunde 1 tane yapmaya karar verdim.
Eki Görüntüle 3441643
Ilacin yan etkilerinde yaziyor prospektusunde. Son 2 gundur bu sekildeVururken karnını çok sıkıyo olabilir misin canım benim de morarma falan oldu haliyle iğne kağıdını da oku bir dilersen yan etkilerinde var mı böyle
O kadar fazla dozda hormon aliyoruz ki fazlasi artik herhalde vucutta dişa vurmaya basliyorCanım sanki alerji yapmıs gibi, dr na bunu gönder istersen
Söyle canım doktoruna bence deIlacin yan etkilerinde yaziyor prospektusunde. Son 2 gundur bu sekilde
Adet sancsi gbi bugun hafif kramp oldu sabah. 22 sinde test verecegim ama adet dongume gire 2 sonra adet olmam gerekiyor. Bugun 7.gun acaba adet belirtisi mi tutunmami bu nasi zor biseymis:)Hanimlar, benim bugun 7.gunum. 20 haziran kan gunum. 5.ve 6.gun test yaptim negatif cikti sizler de paylastim. Herhalde benim negatif onun icin kendimi hazirladim negatiflige. Ne yapalim hayirlisi. Hic bir belirtim yok artik, agrim yok hic bir belirti yok. Yerlesme kanamasi da olmadi. Hayirlisi
Canim kan testi versene idrarda degikde kan testindeki degere bir bak anca 7-8 de daha iyi sonucu alabiliyirsunAdet sancsi gbi bugun hafif kramp oldu sabah. 22 sinde test verecegim ama adet dongume gire 2 sonra adet olmam gerekiyor. Bugun 7.gun acaba adet belirtisi mi tutunmami bu nasi zor biseymis:)
Canım zaten ilacları kullanırken adet olamıyoruz diye biliyorum, ben mesela estraform kullanıyorum o kullanılırken addet olunmuyorAdet sancsi gbi bugun hafif kramp oldu sabah. 22 sinde test verecegim ama adet dongume gire 2 sonra adet olmam gerekiyor. Bugun 7.gun acaba adet belirtisi mi tutunmami bu nasi zor biseymis:)
Kolay ve keyifli gecer insallah canım hayirli sonuclar nasip etsin rabbimKızlar birazdan transferim olacak. Benim için lütfen bol bol edin.
Benin günde 2 canım sana 1 yazmış olabilir ama bi yolla bakalım reçete varsaProlutex iğneyi gunde 1 defa vuruluyorsunuz kızlar değil mi?o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki doktor reçeteye yazmış ama karıştırdım mi diye endişelendim. Doktor yazısı biraz da çirkin oluyor malum.t
Benim gunde 2 tane canimProlutex iğneyi gunde 1 defa vuruluyorsunuz kızlar değil mi?o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki doktor reçeteye yazmış ama karıştırdım mi diye endişelendim. Doktor yazısı biraz da çirkin oluyor malum.t
Prolutex iğneyi gunde 1 defa vuruluyorsunuz kızlar değil mi?o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki doktor reçeteye yazmış ama karıştırdım mi diye endişelendim. Doktor yazısı biraz da çirkin oluyor mal
Benim de bir defa ama 2 şişe bir enjektöre çekip vuruyorumProlutex iğneyi gunde 1 defa vuruluyorsunuz kızlar değil mi?o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki doktor reçeteye yazmış ama karıştırdım mi diye endişelendim. Doktor yazısı biraz da çirkin oluyor malum.t
Hayirlisi olsun arkadasim, ne yapacaksin vardir olanda da olmayan da hayır. Tekrar denersin/deneriz. Zor ve uzucu bir durum ama ne yapalim...Benim bugün 8. Gün kan testi verdim dayanamadım negatif çıktı inanılmaz üzgünüm ve mutsuzum test sonucu çıktığından beri deli gibi ağladım üzüntüden inşallah sizlerin pozitif çıkar ve mutlu olursunuz dondurulmuş 2 embriyom daha var onlarla devam ederiz büyük ihtimal. Doktorum be diyecek bakalım bir de kaç ay sonra tedaviye başlar sizde
Evet öyle valla çok üzgünüm ya aklıma getirmiyim diyorum gözlerim doluyor sürekli zaman herseyin ilacıHayirlisi olsun arkadasim, ne yapacaksin vardir olanda da olmayan da hayır. Tekrar denersin/deneriz. Zor ve uzucu bir durum ama ne yapalim...
Hayirlisi olsun arkadasim, ne yapacaksin vardir olanda da olmayan da hayır. Tekrar denersin/deneriz. Zor ve uzucu bir durum ama ne yapalimBenim bugün 8. Gün kan testi verdim dayanamadım negatif çıktı inanılmaz üzgünüm ve mutsuzum test sonucu çıktığından beri deli gibi ağladım üzüntüden inşallah sizlerin pozitif çıkar ve mutlu olursunuz dondurulmuş 2 embriyom daha var onlarla devam ederiz büyük ihtimal. Doktorum be diyecek bakalım bir de kaç ay sonra tedaviye başlar sizde
Benim de gun de 2 tane, hatta suan yan etkisini bile yaptıProlutex iğneyi gunde 1 defa vuruluyorsunuz kızlar değil mi?o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki doktor reçeteye yazmış ama karıştırdım mi diye endişelendim. Doktor yazısı biraz da çirkin oluyor malum.t