- 13 Haziran 2024
- 535
- 368
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.001
3 de iğnemKac gibi gideceksin peki
Bende kan sulandirici yapıyorum da progestani kalcadan vuruluyorumSenin iğnen kalçadan mı yoksa karından olan mı ben bir de kan sulandırıcı iğne yapıyorum onu unuttum o yüzden elim alıştı iyice
Aman aman stres olma kuzum kalsin ozmaan :))Stres olurum iyice ya kalsın böyle
Kiz ayni saatte vuruluyormusuz3 de iğnem
yaa :)))Kiz ayni saatte vuruluyormusuz
Esim erken test yapmayalim olunsuz etkilenme diye cok israr ediyor bende kafami asla dagitaniyorum. Napcam bilemeedimŞimdi listeden baktım sende 2 embr. Trnasferi olmuşssun ufakta olsa çıkar heralde canım bilmiyorum sanırım 5-6. Günde kana geçmeye başlıyor test verirsen yaz mutlaka
Bencede erken verme canım yine sen bilirsinEsim erken test yapmayalim olunsuz etkilenme diye cok israr ediyor bende kafami asla dagitaniyorum. Napcam bilemeedim
Valla bendede hic belirti yok ama 5.6. Gunler erken degil mi test icin hemen karamsarliga dusmussun illa belirti yasicaz die birsey yokkiHanimlar, benim bugun 7.gunum. 20 haziran kan gunum. 5.ve 6.gun test yaptim negatif cikti sizler de paylastim. Herhalde benim negatif onun icin kendimi hazirladim negatiflige. Ne yapalim hayirlisi. Hic bir belirtim yok artik, agrim yok hic bir belirti yok. Yerlesme kanamasi da olmadi. Hayirlisi
Boşana karamsar düşünüyorsun. 5 ve 6. Gün erken. İnşallah pozitifi görürsünHanimlar, benim bugun 7.gunum. 20 haziran kan gunum. 5.ve 6.gun test yaptim negatif cikti sizler de paylastim. Herhalde benim negatif onun icin kendimi hazirladim negatiflige. Ne yapalim hayirlisi. Hic bir belirtim yok artik, agrim yok hic bir belirti yok. Yerlesme kanamasi da olmadi. Hayirlisi
Orasi oyle tabiki, bakalim hayirlisi ne ise o olsun hepimiz icin.Valla bendede hic belirti yok ama 5.6. Gunler erken degil mi test icin hemen karamsarliga dusmussun illa belirti yasicaz die birsey yokki
Belirtisi olmayıp pozitifi gören bir sürü kişi var ki herkesin vücudu farklıdır yapmayın hemen karamsarlığa düşmeyin test gününüzde kan verin benceHanimlar, benim bugun 7.gunum. 20 haziran kan gunum. 5.ve 6.gun test yaptim negatif cikti sizler de paylastim. Herhalde benim negatif onun icin kendimi hazirladim negatiflige. Ne yapalim hayirlisi. Hic bir belirtim yok artik, agrim yok hic bir belirti yok. Yerlesme kanamasi da olmadi. Hayirlisi
Amin aminn inşAllahhBoşana karamsar düşünüyorsun. 5 ve 6. Gün erken. İnşallah pozitifi görürsün
Saat 3 de gidecem canım insallah canım benim hepimiz guzel haberler alalımKan verdin mi canım merak ettim seni
Bizimle de paylaş
İnsallah çok güzel haberler alırsın
Tabi tabi cok dogru diyorsunuz, test gunum bu persembe gunu, bakalim hayirlisi ne ise o olsunBelirtisi olmayıp pozitifi gören bir sürü kişi var ki herkesin vücudu farklıdır yapmayın hemen karamsarlığa düşmeyin test gününüzde kan verin bence
Canım hemen pes etme yerlesme kanamasi ve belirti cogu kiside olmuyor bak biz sabah konustuk 2 3 kisiyiz hicbirimizin belirtisi yok erken test yapmissin erkenden strese girmissinHanimlar, benim bugun 7.gunum. 20 haziran kan gunum. 5.ve 6.gun test yaptim negatif cikti sizler de paylastim. Herhalde benim negatif onun icin kendimi hazirladim negatiflige. Ne yapalim hayirlisi. Hic bir belirtim yok artik, agrim yok hic bir belirti yok. Yerlesme kanamasi da olmadi. Hayirlisi
Belkide dediginiz gibi cok acele davrandim.Canım hemen pes etme yerlesme kanamasi ve belirti cogu kiside olmuyor bak biz sabah konustuk 2 3 kisiyiz hicbirimizin belirtisi yok erken test yapmissin erkenden strese girmissin
Vururken karnını çok sıkıyo olabilir misin canım benim de morarma falan oldu haliyle iğne kağıdını da oku bir dilersen yan etkilerinde var mı böyle kızarıklık ?Sadece bir sey sormak istiyorum. Protulex igne sabah aksam yapip, karin bolgesinde kızariklik ve kabarıklilik yasayan var mi ? Yan etki olarak ben baya yasamaya basladim hatta fotoyuda paylasayim sizinle, bugun itibariyle gunde 1 tane yapmaya karar verdim.
Eki Görüntüle 3441643