- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 24
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.901
Bana da söylemedi canım benim iki gün önce kanamam var di bu gün yerini kahverengi lekelere bıraktı 3 gün önce bebek 0.74cm yazıyor kağıtta bu gün de 0.85 güzel mi acabaCanım benimde bir hafta geriden geliyor 2 Eylül sat 14 eylülde çatlatma iğnesi oldum gittiğimde 7+0 ama bebiş 6+0 çıktı doktor olumsuz birşey söylemedi bana
Günde ne kadar büyüyüyor bebek bilmiyorum benimde 0,32cm di bebek 6 hafta ile uyumlu dedi doktor hatta ben kesim kızım olucak minik ve nazlı demiştimBana da söylemedi canım benim iki gün önce kanamam var di bu gün yerini kahverengi lekelere bıraktı 3 gün önce bebek 0.74cm yazıyor kağıtta bu gün de 0.85 güzel mi acaba
Sağlıklı olsunlar da cinsiyetin hiç bir önemi yok iki yıldır bekliyorumGünde ne kadar büyüyüyor bebek bilmiyorum benimde 0,32cm di bebek 6 hafta ile uyumlu dedi doktor hatta ben kesim kızım olucak minik ve nazlı demiştim
İşte bu beee harikasıııınKızlaaar bu saat oldu henüz sigara içmedim beynim çok zorladı ama gitmedim mide bulantımdan dolayı kendimi tuttum ilk defa demek ki olabiliyormuş :) şoklardayım
Allah sağlıkla versin inşallah canım benimSağlıklı olsunlar da cinsiyetin hiç bir önemi yok iki yıldır bekliyorum
Amin cümlemize inşallahAllah sağlıkla versin inşallah canım benim
canım ben normalde 8-5 çalışıyordum.ama oğlanın okulu açıldıgı için sabahları okula ben bırakıyorum 8:3 doğru gelip 5 de cıkıyorum.öğle aramda bir saat.şimdi bunları düşmelimiyim kaç saat çalışıyorum bir talepte bulunmalı mıyım?Kızlar hamile kadınların günlük çalışma saati 7,5 saatmiş siz iş yerinizde bunu uyguluyormusunuz.
7,5 saatin içinde yemek saati dahil miKızlar hamile kadınların günlük çalışma saati 7,5 saatmiş siz iş yerinizde bunu uyguluyormusunuz.
Günaydın tatlım. ben ilk günden beri çekiyorum bulantı kusmaHahaha bu ben bende hiç bulantım falan yok dedim başladı ertesi gün ne kadar oldunuz 5. Haftaya girdim başladı bende
Yaaa benimki de gün içine yayılmaya başladı sabah akşam kesin ama aralarda dinlenirsem ve sürekli birşeyler atistirirsam o kadar olmuyor ya benim midem kaziniyor acıktıgim zaman yemeye başlıyorum sonra bulanmaya başlıyor içerdeki küçük galiba benimle dalga geçiyorGünaydin canım 7+5 iz bizde bende de 1 haftadır devam eden mide bulantılarım var. Normalde sabahtan oluyordu dün akşam oldu şuan az bişe var heralde yine akşam bulanıcam
Gözün aydın canım niye 2 haftaya bir ki normalde ayda bir oluyor sonlara doğru iki haftaya bir oluyor kontroller
Bilmiyorum ki sgk sayfasında öğrendim bende ben 8:30/6 çalışıyordum doktoruma sorucam bu durumu7,5 saatin içinde yemek saati dahil mi
Arada kaynamasın şöyle koyalımTecrübeli annelere bir sorum olacak, mutlaka olmazsa olmaz alınması gerekenler neler? Olmazsa olmaz görünüp de "keşke almasaydık" dediğiniz şeyler neler?
zevkleeee
ben ilk haftalar oldum da şuan şey modundayım '' hayırlısı be gülüm'' olur ya hallederiz filanKızlar duygusallık değil de gerginlik var mı üzerinizde? Ben bayağı köpürüyorum herşeye bu aralar yaa .
Ben de ilk günler cok gergindim simdi baya relaximben ilk haftalar oldum da şuan şey modundayım '' hayırlısı be gülüm'' olur ya hallederiz filan
Ben ilk öğrendiğim hafta, sigarayı da bırakmaya çalışmanın etkisi, şok ve panikle baya gergindim hala ara ara geriliyorum hatta sinirden ağlayacak seviyeye geldim bir iki defa.Kızlar duygusallık değil de gerginlik var mı üzerinizde? Ben bayağı köpürüyorum herşeye bu aralar yaa .