2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Canım benimde bir hafta geriden geliyor 2 Eylül sat 14 eylülde çatlatma iğnesi oldum gittiğimde 7+0 ama bebiş 6+0 çıktı doktor olumsuz birşey söylemedi bana
Bana da söylemedi canım benim iki gün önce kanamam var di bu gün yerini kahverengi lekelere bıraktı 3 gün önce bebek 0.74cm yazıyor kağıtta bu gün de 0.85 güzel mi acaba

Bana da söylemedi canım benim iki gün önce kanamam var di bu gün yerini kahverengi lekelere bıraktı 3 gün önce bebek 0.74cm yazıyor kağıtta bu gün de 0.85 güzel mi acaba
Günde ne kadar büyüyüyor bebek bilmiyorum benimde 0,32cm di bebek 6 hafta ile uyumlu dedi doktor hatta ben kesim kızım olucak minik ve nazlı demiştim

Kızlar hamile kadınların günlük çalışma saati 7,5 saatmiş siz iş yerinizde bunu uyguluyormusunuz.
canım ben normalde 8-5 çalışıyordum.ama oğlanın okulu açıldıgı için sabahları okula ben bırakıyorum 8:3 doğru gelip 5 de cıkıyorum.öğle aramda bir saat.şimdi bunları düşmelimiyim kaç saat çalışıyorum bir talepte bulunmalı mıyım?

Hahaha bu ben bende hiç bulantım falan yok dedim başladı ertesi gün ne kadar oldunuz 5. Haftaya girdim başladı bende
Günaydın tatlım. ben ilk günden beri çekiyorum bulantı kusma 8+4 olduk
[/QUOTE]
Demeeee Bu beni korkutuyor 6+1 şuan 1 haftayı geçti başlamıştı bende inşallah çabuk geçer diye dua ediyorum demek ki 8 o göze alcam

Yaaa benimki de gün içine yayılmaya başladı sabah akşam kesin ama aralarda dinlenirsem ve sürekli birşeyler atistirirsam o kadar olmuyor ya benim midem kaziniyor acıktıgim zaman yemeye başlıyorum sonra bulanmaya başlıyor içerdeki küçük galiba benimle dalga geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…