- 12 Ekim 2010
- 243
- 446
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.921
Beni de ekle lütfenzevkleeee
Merhaba hayırlı olsun tebrik ederim herkesi.
Ben de 6 haftalık hamileyim, öğreneli bir hafta oluyor ama hala şaşkınım :)
Yaş 36
Sat 27.08.23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de ekle lütfenzevkleeee
Merhaba hayırlı olsun tebrik ederim herkesi.
Ben de 6 haftalık hamileyim, öğreneli bir hafta oluyor ama hala şaşkınım :)
Yaş 36
Sat 27.08.23
Bende öyleyim herkese her şeye sinir olmaya başladımKızlar duygusallık değil de gerginlik var mı üzerinizde? Ben bayağı köpürüyorum herşeye bu aralar yaa .
Gerginlik değil de aşırı derecede duygusalim , ki ben normalde sulugoz insan değilimdir ama utanmasam herseye ağlayabilirimKızlar duygusallık değil de gerginlik var mı üzerinizde? Ben bayağı köpürüyorum herşeye bu aralar yaa .
Karından ultrasonsa eğer erkek gibi geliyor bana.Merhabalar benim de sat 11 Eylül. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür mesirmacunu listeye eklersen sevinirim. Buda minik mucizem. İlk bebegim tedaviyle olmustu. 11 aylık bebeğim var. Tedavisiz oldu bizim için gerçekten mucize . Nub tan ramzi teorisinden vs anlayanlar minik mucizeminizin cinsiyetini tahmin ederlerse sevinirim
Eki Görüntüle 3324220
Evet karından ultrasonKarından ultrasonsa eğer erkek gibi geliyor bana.
Ben de aynı şekilde, midemde hiçbir şey kalmadı bu sefer acı su kustum çok kötü bir geceydi, ilaç için herhangi bir şey söylememiştim doktora bulantı normal diye ama bi sonraki gidişimde geçmemiş olursa soracağımBu gece istifra etmekten uyuyamadım prilam kullanıyor musunuz ?
Büyüyorlar, büyüsünler süt dolsunlarBenim göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı var. Sürekli kontrol etme ihtiyacı duyuyorum ama acıdıkça da mutlu oluyorum
Themis hikayemiz çok benzer ve belirtilerimizde benimde öyle 8 yaşında oğlum sonra 3 kürtaj hamdolsun bunun kalp atımını duyabildimBenim 8 yaşında bir oğlum var ve bir daha hiç hamile kalamamıştım tahlillerden bir sürü doktordan sonra en son tayfun hocaya öneriyle gittik sağ olsun başarılı da oldu onunla başladık onunla devam edeceğiz inşallah
ekledim. kese ve kalp atışı haftalarını yazarsan eklerim onu daBeni de ekle lütfen
Suanda da yataktan kalktim leblebi yiyip tekrar uykuya gececegimSelam kizlar. 6.hafta itibariyle özellikle sabah ve aksamlari hafif mide bulantilari basladi ama velakinnn bir anda oyle bir aclik geliyorki karnimi kurekle kaziyorlar sanki 2saate bir birseyler atistirmazsam acliktan bayilacak gibi oluyorum normalde aclik nedir bilmeyen ben ayni durumu yasayan varmiii
bende sendenim. Akşam yemeği hazırlarken açlıktan bayılcaktım geçen akşam ağzıma çubuk kraker meyve filan atıyorum aralarda. yoksa tansiyon şeker hepsi dipteSelam kizlar. 6.hafta itibariyle özellikle sabah ve aksamlari hafif mide bulantilari basladi ama velakinnn bir anda oyle bir aclik geliyorki karnimi kurekle kaziyorlar sanki 2saate bir birseyler atistirmazsam acliktan bayilacak gibi oluyorum normalde aclik nedir bilmeyen ben ayni durumu yasayan varmiii
İnsallah gecicidir yoksa sonumdan korkuyorumbende sendenim. Akşam yemeği hazırlarken açlıktan bayılcaktım geçen akşam ağzıma çubuk kraker meyve filan atıyorum aralarda. yoksa tansiyon şeker hepsi dipte
kullanyıorumBu gece istifra etmekten uyuyamadım prilam kullanıyor musunuz ?
yuvarlanarak doğuma gitmekten dimi bende bendeİnsallah gecicidir yoksa sonumdan korkuyorum
Kızlar hamile kadınların günlük çalışma saati 7,5 saatmiş siz iş yerinizde bunu uyguluyormusunuz.
Maşallah :) Ben kayseri de yaşıyorum. Özelde devam ediyorum canımSizinle çok yakınmışım 7+5 benimde.
Hangi şehirdesiniz takipler konusunda bi yerde karar kıldınız mı?