2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Merhabalar benim de sat 11 Eylül. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür😍 mesirmacunu mesirmacunu listeye eklersen sevinirim. Buda minik mucizem. İlk bebegim tedaviyle olmustu. 11 aylık bebeğim var. Tedavisiz oldu bizim için gerçekten mucize . Nub tan ramzi teorisinden vs anlayanlar minik mucizeminizin cinsiyetini tahmin ederlerse sevinirim🥰
20231026_220529.jpg

Merhabalar benim de sat 11 Eylül. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür😍 mesirmacunu mesirmacunu listeye eklersen sevinirim. Buda minik mucizem. İlk bebegim tedaviyle olmustu. 11 aylık bebeğim var. Tedavisiz oldu bizim için gerçekten mucize . Nub tan ramzi teorisinden vs anlayanlar minik mucizeminizin cinsiyetini tahmin ederlerse sevinirim🥰
Eki Görüntüle 3324220
Karından ultrasonsa eğer erkek gibi geliyor bana.

Benim göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı var. Sürekli kontrol etme ihtiyacı duyuyorum ama acıdıkça da mutlu oluyorum
Büyüyorlar, büyüsünler süt dolsunlar 🤲🏻😄
Benim 8 yaşında bir oğlum var ve bir daha hiç hamile kalamamıştım tahlillerden bir sürü doktordan sonra en son tayfun hocaya öneriyle gittik sağ olsun başarılı da oldu 😊 onunla başladık onunla devam edeceğiz inşallah 🙏🏻
Themis hikayemiz çok benzer ve belirtilerimizde benimde öyle 8 yaşında oğlum sonra 3 kürtaj hamdolsun bunun kalp atımını duyabildim 🤲🏻

Selam kizlar. 6.hafta itibariyle özellikle sabah ve aksamlari hafif mide bulantilari basladi ama velakinnn bir anda oyle bir aclik geliyorki karnimi kurekle kaziyorlar sanki 2saate bir birseyler atistirmazsam acliktan bayilacak gibi oluyorum normalde aclik nedir bilmeyen ben😅 ayni durumu yasayan varmiii🫣
Suanda da yataktan kalktim leblebi yiyip tekrar uykuya gececegim😴😂

Selam kizlar. 6.hafta itibariyle özellikle sabah ve aksamlari hafif mide bulantilari basladi ama velakinnn bir anda oyle bir aclik geliyorki karnimi kurekle kaziyorlar sanki 2saate bir birseyler atistirmazsam acliktan bayilacak gibi oluyorum normalde aclik nedir bilmeyen ben😅 ayni durumu yasayan varmiii🫣
bende sendenim. Akşam yemeği hazırlarken açlıktan bayılcaktım geçen akşam :KK70:ağzıma çubuk kraker meyve filan atıyorum aralarda. yoksa tansiyon şeker hepsi dipte :KK69:

bende öyle aşırı açlık olmuyor bir süredir ketojen ve şekersiz besleniyordum bozmadım idare edebiliyorum ama yemek kokularına ve diğer tüm kokulara aşırı hassasiyetim var dün akşam nereye gitsem burnumda yemek kokusu vardı bir süre sıkıntı yaşattı sonra kendiliğinden geçiyor çok enteresan

X