- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.881
hadi bakalımmm sağlıklı güzel haber ile gel annesi :)kızlaaar ben kontrole gidiyorum dua edin güzel haberlerle geleyim
kızlaaar ben kontrole gidiyorum dua edin güzel haberlerle geleyim
Sizinle çok yakınmışım 7+5 benimde.Hahaha bu ben bende hiç bulantım falan yok dedim başladı ertesi gün ne kadar oldunuz 5. Haftaya girdim başladı bende
7+4 canım benimde kendimize nazar etmişiz :)))
Canım ne dedi doktor bizede anlat boyu nasıl haftası nasılkızlar şimdi çıktım doktordan iyi çok şükür bebek :) Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin
1.61 cm olmuş 8+0 hafta kuzum , sağlıklı dedi kalp atışını tekrar dinletti büyümüş geldi gözüme maşallah :) haftaya tekrar çağırdı sonra 2 haftada bir çağırıcakmış. Çok şükür , insan hep tedirgin gidiyor ama böyle haber alınca da çok seviniyor :) Rabbime sonsuz şükürler olsunCanım ne dedi doktor bizede anlat boyu nasıl haftası nasıl
Canım benim ben de geçen hafta gittim 2 hafta sonra çağırdı, ne zamana kadar böyle 2 haftada bir gitcez? Arkadaşım var daha önce doğum yapmış özel muayenehaneye gidiyordu, ayda 1 oluyordu dedi. Riskli dönemler diye mi acaba biliyor musunuz?1.61 cm olmuş 8+0 hafta kuzum , sağlıklı dedi kalp atışını tekrar dinletti büyümüş geldi gözüme maşallah :) haftaya tekrar çağırdı sonra 2 haftada bir çağırıcakmış. Çok şükür , insan hep tedirgin gidiyor ama böyle haber alınca da çok seviniyor :) Rabbime sonsuz şükürler olsun
Günaydin canım 7+5 iz bizde bende de 1 haftadır devam eden mide bulantılarım var. Normalde sabahtan oluyordu dün akşam oldu şuan az bişe var heralde yine akşam bulanıcamGünaydın kızlaaarr :) Dün çok erken konuşmuşum ağrılarım mide bulantılarım başladı ve ben mutlu oldum bebişlerimi böyle bile hissetmek çok güzel :))
Gözün aydın canım niye 2 haftaya bir ki normalde ayda bir oluyor sonlara doğru iki haftaya bir oluyor kontroller1.61 cm olmuş 8+0 hafta kuzum , sağlıklı dedi kalp atışını tekrar dinletti büyümüş geldi gözüme maşallah :) haftaya tekrar çağırdı sonra 2 haftada bir çağırıcakmış. Çok şükür , insan hep tedirgin gidiyor ama böyle haber alınca da çok seviniyor :) Rabbime sonsuz şükürler olsun
Evet bana da arkadaşım aynen böyle söyledi, sizin öyle değil mi? Beni de 2 haftada 1 çağırdıGözün aydın canım niye 2 haftaya bir ki normalde ayda bir oluyor sonlara doğru iki haftaya bir oluyor kontroller
ben 2 düşüklü pıhtılaşma bozukluğu olan bir gebeyim :) yani diğer gebelere göre biraz daha sık çağırıyor olabilir kuzum. içimiz rahat etsin filan diyorCanım benim ben de geçen hafta gittim 2 hafta sonra çağırdı, ne zamana kadar böyle 2 haftada bir gitcez? Arkadaşım var daha önce doğum yapmış özel muayenehaneye gidiyordu, ayda 1 oluyordu dedi. Riskli dönemler diye mi acaba biliyor musunuz?
riskli durumlar var canım ondan sanırım :) benimde canıma minnet böyle iyi oluyor :))Günaydin canım 7+5 iz bizde bende de 1 haftadır devam eden mide bulantılarım var. Normalde sabahtan oluyordu dün akşam oldu şuan az bişe var heralde yine akşam bulanıcam
Gözün aydın canım niye 2 haftaya bir ki normalde ayda bir oluyor sonlara doğru iki haftaya bir oluyor kontroller
Ben hem devlet hem özele gidiyorum ayda 1 çağırdı ikisi de ☺ aslında ay başı özele ayın 3. Haftası da devlete gidiyorumEvet bana da arkadaşım aynen böyle söyledi, sizin öyle değil mi? Beni de 2 haftada 1 çağırdı
Ozaman normal canımriskli durumlar var canım ondan sanırım :) benimde canıma minnet böyle iyi oluyor :))
ben 2 hafta önce gittim 6+4 dü doktor kanaman olmaıdıg sürece 3-4 hafta sonra gel dedi bana kasımın 5-6sı gbibi gideceğimCanım benim ben de geçen hafta gittim 2 hafta sonra çağırdı, ne zamana kadar böyle 2 haftada bir gitcez? Arkadaşım var daha önce doğum yapmış özel muayenehaneye gidiyordu, ayda 1 oluyordu dedi. Riskli dönemler diye mi acaba biliyor musunuz?
geç döllenme olmuş olabilir canım doktor kalp atışı duyuyorsa korkma , iğne fitil vs verdi mi?Kızları son adet tarihim 4 Eylül ama ben 17 Eylül'de yumurtladim doktordaki hesaba göre 7+5 ama ultrasonda ayın 23 de 6+5 çıktı kalp atışlarını da duyduk bu gün kanamam var di gittim kalp atışları var bebek 6+6 yada 6+7 dedi buyumemis mi kafam allak bullak
Fitil verdi ister istemez sıtrese giriyorum canım daha önceden de kayiplarim var gerçi ilk kez kalp atışı duydumgeç döllenme olmuş olabilir canım doktor kalp atışı duyuyorsa korkma , iğne fitil vs verdi mi?
Canım benimde bir hafta geriden geliyor 2 Eylül sat 14 eylülde çatlatma iğnesi oldum gittiğimde 7+0 ama bebiş 6+0 çıktı doktor olumsuz birşey söylemedi banaKızları son adet tarihim 4 Eylül ama ben 17 Eylül'de yumurtladim doktordaki hesaba göre 7+5 ama ultrasonda ayın 23 de 6+5 çıktı kalp atışlarını da duyduk bu gün kanamam var di gittim kalp atışları var bebek 6+6 yada 6+7 dedi buyumemis mi kafam allak bullak