2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Bu gece herkes için kötü geçmiş bende aynı şekil gece boyu mide bulatıyla geçirdim şimdiden başladık hakkımızda hayırlısı

Ben acile geldim mecbur kusmaktan çok halsiz kaldım ve boğazım açıyor artık
Çok geçmiş olsun benimde bulantılarım çok oluyor ilk gittiğim doktor prizin diye bir ilaç vermişti hiçbir işe yaramadı şimdi gittiğim doktor prilam verdi her gece iki tane içiyorum nispeten daha iyiyim ama bazı günler kusmamı engellemiyor bazı günler daha iyi hissediyorum tam olarak anlayamadım bende ama ağzımda hep bir acı tat var ne yersem ne yaparsam geçmiyor.. genellikle hamur işi yiyorum diğer şeyleri göresi gözüm yok

Merhaba arkadaşlar ben normalde bu ay tüp bebek tedavisine başlamak için hazırlanıyordum 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamamıştım ve adet günümde tüp bebek için hastaneye gitmeyi bekliyordum. Mucizevi bir şekilde 4 yılın sonunda tedaviye başlamadan hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihim 23 Ekimdi ben 24 ünde idrar testi yaptım çıktı ve hemen kan verdim kan sonucum 381 geldi çok şükür böylelikle aranıza bende katıldım

hoşgeldiniz :) sağlıkla alın kucagınza

hoşgeldiiin o kadar benzer ki hikayelerimiz :) bende tüp bebek için regl olmayı bekliyordum ama olmadım :) 5 yılın sonunda nasip oldu bize de, Rabbim sağlıkla nasip etsin yavrularımızı cümlemize

hoşgeldiiin o kadar benzer ki hikayelerimiz :) bende tüp bebek için regl olmayı bekliyordum ama olmadım :) 5 yılın sonunda nasip oldu bize de, Rabbim sağlıkla nasip etsin yavrularımızı cümlemize
Yaaa çok güzel bende aynı hatta o kadar umudum yoktu ki doğal yolla olacağına tedavi için stres mi yaptım acaba ondan mı gecikti diye düşündüm ne kadarlık sizin Şuan inşallah kucağımıza alacağımız günleri de görürüz

Kızlar günaydıın, biz de 7+6 olduk bugün. Dün gece ben de çok kötüydüm, üstüne tuvalete gitmek için kalktığımda yataktan düştüm popomun üstüne. Şu an bi ağrım yok ama o an çok korktum. Doktor kontrolleri ayda bir olmaya başlayınca evham yapıyorum sürekli. İnternette satılan kalp atışı dinleme cihazından mı alsam diyorum Var mı kullanan aranızda :)

Sağlık ocağında var o aletlerden ebeler yardımcı oluyor ama bebekler küçük olunca net duyulmuyor ileri haftalarda anca diye biliyorum

Hoşgeldin canım sağlıkla kavuş bebeğine

Dün gece tuvalete gitmekten uyuyamadım ve aşırı gaz çok şükür bende bulantı olmuyor başka belirtim yok ama durmadan küçük tuvaletim geliyor ve aşırı gazda 3 aylık gibi göbeğim var ve hamile halalı 2 kilo almışım bile

Kızlar merhaba dün gece sol kasığıma öyle bir sancı girdi ki uykumdan uyandım, sanki bıçak sağlanır gibi. Üstüne yatmışım tam sol tarafımın, hemen sırt üstü yattım ağrı biraz hafifledi anında ama çok da tedirgin oldum korkuyorum. Pazartesi kontrolüm var. Kanama lekelenme yok umarım bebeğim iyidir böyle bir durum yaşayan var mı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…