2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Hahaha bu ben bende hiç bulantım falan yok dedim başladı ertesi gün ne kadar oldunuz 5. Haftaya girdim başladı bende 🥰

7+4 canım benimde kendimize nazar etmişiz :)))
Sizinle çok yakınmışım 7+5 benimde.
Hangi şehirdesiniz takipler konusunda bi yerde karar kıldınız mı?

Canım ne dedi doktor bizede anlat boyu nasıl haftası nasıl
1.61 cm olmuş 8+0 hafta kuzum , sağlıklı dedi kalp atışını tekrar dinletti büyümüş geldi gözüme maşallah :) haftaya tekrar çağırdı sonra 2 haftada bir çağırıcakmış. Çok şükür , insan hep tedirgin gidiyor ama böyle haber alınca da çok seviniyor :) Rabbime sonsuz şükürler olsun

1.61 cm olmuş 8+0 hafta kuzum , sağlıklı dedi kalp atışını tekrar dinletti büyümüş geldi gözüme maşallah :) haftaya tekrar çağırdı sonra 2 haftada bir çağırıcakmış. Çok şükür , insan hep tedirgin gidiyor ama böyle haber alınca da çok seviniyor :) Rabbime sonsuz şükürler olsun
Canım benim ben de geçen hafta gittim 2 hafta sonra çağırdı, ne zamana kadar böyle 2 haftada bir gitcez? Arkadaşım var daha önce doğum yapmış özel muayenehaneye gidiyordu, ayda 1 oluyordu dedi. Riskli dönemler diye mi acaba biliyor musunuz?

Günaydın kızlaaarr :) Dün çok erken konuşmuşum ağrılarım mide bulantılarım başladı ve ben mutlu oldum bebişlerimi böyle bile hissetmek çok güzel :))
Günaydin canım 7+5 iz bizde bende de 1 haftadır devam eden mide bulantılarım var. Normalde sabahtan oluyordu dün akşam oldu şuan az bişe var heralde yine akşam bulanıcam 🤣
Gözün aydın canım niye 2 haftaya bir ki normalde ayda bir oluyor sonlara doğru iki haftaya bir oluyor kontroller

Canım benim ben de geçen hafta gittim 2 hafta sonra çağırdı, ne zamana kadar böyle 2 haftada bir gitcez? Arkadaşım var daha önce doğum yapmış özel muayenehaneye gidiyordu, ayda 1 oluyordu dedi. Riskli dönemler diye mi acaba biliyor musunuz?
ben 2 düşüklü pıhtılaşma bozukluğu olan bir gebeyim :) yani diğer gebelere göre biraz daha sık çağırıyor olabilir kuzum. içimiz rahat etsin filan diyor

Günaydin canım 7+5 iz bizde bende de 1 haftadır devam eden mide bulantılarım var. Normalde sabahtan oluyordu dün akşam oldu şuan az bişe var heralde yine akşam bulanıcam 🤣

Gözün aydın canım niye 2 haftaya bir ki normalde ayda bir oluyor sonlara doğru iki haftaya bir oluyor kontroller
riskli durumlar var canım ondan sanırım :) benimde canıma minnet böyle iyi oluyor :))

Evet bana da arkadaşım aynen böyle söyledi, sizin öyle değil mi? Beni de 2 haftada 1 çağırdı :eek:
Ben hem devlet hem özele gidiyorum ayda 1 çağırdı ikisi de ☺ aslında ay başı özele ayın 3. Haftası da devlete gidiyorum 🤣
riskli durumlar var canım ondan sanırım :) benimde canıma minnet böyle iyi oluyor :))
Ozaman normal canım 😊 bol bol bebişini görürsün bana her gün gel deseler giderim ahahhaha 🤣

Kızları son adet tarihim 4 Eylül ama ben 17 Eylül'de yumurtladim doktordaki hesaba göre 7+5 ama ultrasonda ayın 23 de 6+5 çıktı kalp atışlarını da duyduk bu gün kanamam var di gittim kalp atışları var bebek 6+6 yada 6+7 dedi buyumemis mi kafam allak bullak

ben 2 hafta önce gittim 6+4 dü doktor kanaman olmaıdıg sürece 3-4 hafta sonra gel dedi bana kasımın 5-6sı gbibi gideceğim

Kızları son adet tarihim 4 Eylül ama ben 17 Eylül'de yumurtladim doktordaki hesaba göre 7+5 ama ultrasonda ayın 23 de 6+5 çıktı kalp atışlarını da duyduk bu gün kanamam var di gittim kalp atışları var bebek 6+6 yada 6+7 dedi buyumemis mi kafam allak bullak
geç döllenme olmuş olabilir canım doktor kalp atışı duyuyorsa korkma , iğne fitil vs verdi mi?

Canım benimde bir hafta geriden geliyor 2 Eylül sat 14 eylülde çatlatma iğnesi oldum gittiğimde 7+0 ama bebiş 6+0 çıktı doktor olumsuz birşey söylemedi bana

X