- 18 Mart 2015
- 2.642
- 4.874
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.861
Öncelikle geçmiş olsun. Seni üzmek istemem merakımı mazur gör ama beş haftalıkken kalp atışı beklemek biraz erken değil mi?Herkese merhaba ben de hesaplarıma göre 5+4 günlük hamileyim. Sat 17 eylül. Haziran ayında 5 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Çok şükür 4 ay sonra tekrar hamileyim. Daha doktora gitmedim biraz korkuyorum. 4 Kasıma randevu aldım. Kalp atışı fln her şeyi birlikte görebilmek için.
İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsınHerkese merhaba ben de hesaplarıma göre 5+4 günlük hamileyim. Sat 17 eylül. Haziran ayında 5 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Çok şükür 4 ay sonra tekrar hamileyim. Daha doktora gitmedim biraz korkuyorum. 4 Kasıma randevu aldım. Kalp atışı fln her şeyi birlikte görebilmek için.
İnşallah çok teşekkür ederim.İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah öyledirNazlı bu bebiş nazlı kız mı ki acaba baksana pek nazlı
Yani şöyle oldu, 5 haftalıktı keseyi gördük 10 gün sonra tekrar çağırdı yine 5 haftalıktı. Biraz daha bekleyelim dedik o arada kanamam oldu tekrar gittiğimde gelişmemişti kalp atışı da yoktu.Öncelikle geçmiş olsun. Seni üzmek istemem merakımı mazur gör ama beş haftalıkken kalp atışı beklemek biraz erken değil mi?
folik asit herkes kullanır canım , başka kullanman gereken ilaçlar varsa doktorun tahliller sonrası yazacaktır.
Benim göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı var. Sürekli kontrol etme ihtiyacı duyuyorum ama acıdıkça da mutlu oluyorumGünaydın kızlaaarr :) Dün çok erken konuşmuşum ağrılarım mide bulantılarım başladı ve ben mutlu oldum bebişlerimi böyle bile hissetmek çok güzel :))
Günaydın kızlaaarr :) Dün çok erken konuşmuşum ağrılarım mide bulantılarım başladı ve ben mutlu oldum bebişlerimi böyle bile hissetmek çok güzel :))
Evet çok şükür canım :)Oyyy varlıkları bile huzur veriyobelim ağrıyo , mide bulantın oluyo dye sevinir mi insan seviniyoruz kuzum bize bi işaret veriyolar burdayım anne diye
benimde tansiyonum çok düşük 8 4 çıkmıştı ama tuzlu ayran içiyorum sürekli o kendime getiriyoBenim kan değerlerim çok düşük tansiyon 8-6 ona rağmen hc bsy yazmadı. Şimdilik folik asit devam dedi
çin takvimine baktınız mı :) genelde doğru çıktığını söylüyorlar :)Erkek hissettim. Kendim erkek istiyorum diye herhalde herkese erkek diye mi diyorum nedir agsgahahshhsj
Anladım canım şeker ve tansiyon çok önemli tabi dikkat etmek gerekir. Ben bir kahvaltıda bir dilim ekmek sonrasında ekmek hamurişini bıraktım. Baştan dikkat edersek daha kolay geçiririz bu dönemi.Sağol kuuşmmmbenim diğer gebeliğimde şeker ve tansiyon problemim vardı, kaybım var ya o yüzden
Yok canım çok kilo verdim ben vücut kendine gelemedi daha doktor alışcak buna da vücudun dedi tak hamile kaldım daha da düşürür hamilelik ya zor geçmez insbenimde tansiyonum çok düşük 8 4 çıkmıştı ama tuzlu ayran içiyorum sürekli o kendime getiriyo
başka bişey şuanlık yok kuzum :)Gösterdim kuzum dün tahlilleri başka bişi yazmadı başka herhangi bi vitamin bişi varsa diye
Kesinlikle kuzum nasıl alışırsak öyle gider inşallahAnladım canım şeker ve tansiyon çok önemli tabi dikkat etmek gerekir. Ben bir kahvaltıda bir dilim ekmek sonrasında ekmek hamurişini bıraktım. Baştan dikkat edersek daha kolay geçiririz bu dönemi.
Hahaha bu ben bende hiç bulantım falan yok dedim başladı ertesi gün ne kadar oldunuz 5. Haftaya girdim başladı bendeGünaydın kızlaaarr :) Dün çok erken konuşmuşum ağrılarım mide bulantılarım başladı ve ben mutlu oldum bebişlerimi böyle bile hissetmek çok güzel :))
Hahaha bu ben bende hiç bulantım falan yok dedim başladı ertesi gün ne kadar oldunuz 5. Haftaya girdim başladı bendeGünaydın kızlaaarr :) Dün çok erken konuşmuşum ağrılarım mide bulantılarım başladı ve ben mutlu oldum bebişlerimi böyle bile hissetmek çok güzel :))