2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Canım benimde
Canım benide kalp için 7 haftalık eklermisin

O da alışır inşallah sen heveslendirirsin bir şekilde Bizim ilk olduğu için bu kadar heyecanlıyız herhalde zaten ilk olanlar kendini belli ediyor
Aynen ilkte bende öyleydim Şimdiden yavaş yavaş mesaj vermeye başladım daha soylemedim kardeşinin olcagini kimseye de söylemedim, önce kızıma kabul ettiriyim benden duysun heveslensin öyle başkalarına söyleyim dedim.

Beni de ekler misiniz listeye. Kalp atışı duyulduktan sonra mı ekliyorsunuz

Kizlar merhaba. Bugun dr 6 haftalik ama bebek gorunmuyor dedi. Bos gebelik olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ayni durumu yasayan oldumu icinizde
Bir başka doktora daha gidebilirsin eğer imkanın varsa, ben dün bi doktora gittim kese var ama bebek yok dedi.
Bugün sabah kalp atışını dinledik.
Dualarımız seninle umarım rabbim bebeğini sağlıkla sana bağışlar

Insallah col tesekkur ederm
Saglikla kicaginiza alirsiniz insallah
Kac haftalik sizin suan

Canım ben de yaşadım bunu, son adet tarihine göre 7+1'de duyduk 7+0'da bile boş görünüyordu kese
Benim son adet tarihime gore suan 8 haftalk olmasi gerekiyor ama ultrasonda 6 haftalik. Gec dollenme olmustur demisti doktor. Ama bugun bos gebelik gibi duruyor dedi hala soktayim. Allah kimseye yasatmasin. Allahtan ümit kesilmez beklemekten baska care yok

Kizlar merhaba. Bugun dr 6 haftalik ama bebek gorunmuyor dedi. Bos gebelik olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ayni durumu yasayan oldumu icinizde
Canım bende de görünmedi boş gebelik olabilir dedi doktor. Sonra 6+6 da göründü. Lakin kalp atışını duyamadık çok küçük o yüzden duyulmuyor dedi ama kalp atışı var dedi. Şimdi 7+2 yim. Çarşamba günü gidicem inşAllah bu sefer net duyarız. Sende de inşallah en kısa zamanda görünür.

10 gün önce gittigimde tam 5 haftalik degil ama ben 5 diyorum dedi doktor. Bugun gittigimde 6+5 dedi. Gorunmesi lazimdi gorunmuyor bos gebelik gibi dedi haftaya tekrar gdcem bakalm rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…