2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Canım ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın kanamam durdu dün Allaha şükür bugün kendi doktoruma gittim kendisi de kese bozuk ama kalp atışı var dedi kese düzelebilirmiş Allah korusun diğer türlü de olabilirmiş salı ya da çarşamba gününe tekrar çağırdı büyüyormu düzeliyor mu bakcak çok dua edin inşAllah düzelir çocuğumun kalp atışını duydum iki defa Allaha şükürler olsun Rabbim büyüktür
hep iyi ol kuzum .. kalp atışı duymana çok sevindim. inşallah herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.

Kalp atışını duydum ben de bugün elhamdülillah canım 🥰🤲🏻 ama üzerine afiyet gribim fena zorluyor. :KK43: Rabbim yardımcın olsun, stresten uzak dur 🌸
Çok sevindim canım ben de kalp atışını duydum çok duygulu bir durum hele kaybettiğimi düşündüğüm anda çok farklıydı inşAllah ama benim hamileliğim belli değil işte kese bozulunca bekle dediler yapcak birşey yokmuş stres yapmamaya çalışıyorum

Hoş geldiiin hayırlı olsun :nazar: yaşımız satımız aynı maşallah sen çok geç öğrenmişsin 6+1 olduk yarın kalp atışlarını duyacağız inşallah🙏 ama sen en iyisini yapmışsın bizim beklemekten ciğerimiz soldu şimdi sen gitsen her şey ortadadır:halay:
Teşekkürler canim hosbuldumm. Sana da hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim geçenlerde adetim 1 ay gecikti kesin hamileyim dedim test yaptım yaptım cikmadi bu sefer de yine öyle oldu belki dedim acele etmedim ama tahmin ediyordum belirtilerden. Bı de ikinci çocuk rahatlığı geldi galiba 😊😊 Doktora da haftaya gidiyim kalp atışını duyuyum gidince diyorum , kızım kardeş istemiyor napcam bilmiyorum 😂

Teşekkürler canim hosbuldumm. Sana da hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim geçenlerde adetim 1 ay gecikti kesin hamileyim dedim test yaptım yaptım cikmadi bu sefer de yine öyle oldu belki dedim acele etmedim ama tahmin ediyordum belirtilerden. Bı de ikinci çocuk rahatlığı geldi galiba 😊😊 Doktora da haftaya gidiyim kalp atışını duyuyum gidince diyorum , kızım kardeş istemiyor napcam bilmiyorum 😂
O da alışır inşallah sen heveslendirirsin bir şekilde :KK28: Bizim ilk olduğu için bu kadar heyecanlıyız herhalde zaten ilk olanlar kendini belli ediyor:halay:

Troid lerime baktırmak için gittim karından muayne etti 6mm kese rahim içinde 2 hafta sonra gel bebeğe kalp atışına bakalım dedi

X