- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.481
Gebe kaldığın gibi direkt iğne.Anlafom canım ben bu ay adete 3 gün kala öğrendim ama malesef bilmediğim için 3 gün sonra kanama geldiyok canım direk iğne başlattı doktorum bana
hep iyi ol kuzum .. kalp atışı duymana çok sevindim. inşallah herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.Canım ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın kanamam durdu dün Allaha şükür bugün kendi doktoruma gittim kendisi de kese bozuk ama kalp atışı var dedi kese düzelebilirmiş Allah korusun diğer türlü de olabilirmiş salı ya da çarşamba gününe tekrar çağırdı büyüyormu düzeliyor mu bakcak çok dua edin inşAllah düzelir çocuğumun kalp atışını duydum iki defa Allaha şükürler olsun Rabbim büyüktür
bence kız :) his sadece
Allah sağlıkla nasip etsin canım benimGebe kaldığın gibi direkt iğne.Anlafom canım ben bu ay adete 3 gün kala öğrendim ama malesef bilmediğim için 3 gün sonra kanama geldi
Bende ayniyim gogus kontrolu yapiyorum her funGunaydın kızlar ultrasona göre 6+3 üm ben de bulantı namına bi sey yok henüz, hele bu ara gögüslerimdeki agrıda olmasa hamileligimi unutucam, acaba her sey normal midir, sizde nedir durumlar
Bende persembe gunu 6+4 oluyorum belki kalp atisi duyulmaz diye 1hafta daha erteledim yani 7+4 gec mi sizce kararsiz kaldimBen de bugün 6+3 üm. 6+5 te yani çarşamba randevum. Ben de henüz duymadım. 5 haftalıkken duyulması zor.
Canım vajinal mi karından mı belirtmezsen anlayamam
KarındanCanım vajinal mi karından mı belirtmezsen anlayamam
Çok sevindim canım ben de kalp atışını duydum çok duygulu bir durum hele kaybettiğimi düşündüğüm anda çok farklıydı inşAllah ama benim hamileliğim belli değil işte kese bozulunca bekle dediler yapcak birşey yokmuş stres yapmamaya çalışıyorumKalp atışını duydum ben de bugün elhamdülillah canımama üzerine afiyet gribim fena zorluyor. Rabbim yardımcın olsun, stresten uzak dur
Amin kesenin düzelmesini beklicem işte inşAllah düzelirhep iyi ol kuzum .. kalp atışı duymana çok sevindim. inşallah herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.
Amin canımİnşallah güzel haberler alır bizede verirsin tutunur sıkı sıkı
Teşekkürler canim hosbuldumm. Sana da hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim geçenlerde adetim 1 ay gecikti kesin hamileyim dedim test yaptım yaptım cikmadi bu sefer de yine öyle oldu belki dedim acele etmedim ama tahmin ediyordum belirtilerden. Bı de ikinci çocuk rahatlığı geldi galibaHoş geldiiin hayırlı olsunyaşımız satımız aynı maşallah sen çok geç öğrenmişsin 6+1 olduk yarın kalp atışlarını duyacağız inşallah ama sen en iyisini yapmışsın bizim beklemekten ciğerimiz soldu şimdi sen gitsen her şey ortadadır
Gözünüz aydın .Ayy çok şükür biz de duyduuk7+1 dim ama 7+4 gözüküyor dedi kese çevresindeki kanama alanı azalmış güzel dedi Rabbım nice güzel haberler almamizi nasip etsin insallah
6+4 te duyulur genellikleBende persembe gunu 6+4 oluyorum belki kalp atisi duyulmaz diye 1hafta daha erteledim yani 7+4 gec mi sizce kararsiz kaldim
Vajinal yapmadı mi canım bu sefer? Karından direk göründü müKarından
Ay evet kefir doğru söylüyorsun çokta severim teşekkür ederimEvet canım doktorumda demişti bana kabızlık olursa ıkınma diye :) ben kefir içiyorum sindirim kolaylığı için çok şükür hiç olmadım sende deneyebilirsin
O da alışır inşallah sen heveslendirirsin bir şekildeTeşekkürler canim hosbuldumm. Sana da hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim geçenlerde adetim 1 ay gecikti kesin hamileyim dedim test yaptım yaptım cikmadi bu sefer de yine öyle oldu belki dedim acele etmedim ama tahmin ediyordum belirtilerden. Bı de ikinci çocuk rahatlığı geldi galibaDoktora da haftaya gidiyim kalp atışını duyuyum gidince diyorum , kızım kardeş istemiyor napcam bilmiyorum