• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Aaa neden ki bizimkinin de belli olmuyor ama ben 3 aylıktan sonra her sabah akşam 5ml kadar su verdim. Yaz ayıydı ya bi de. Belki ondan alıştı bilmiyorum ki 😅😀
Ben vermiyordum ek gıdayla başladım vermeye ama alışacak vere vere. Tadı yok ya çıkarıyor ağzından zilli 😂😂

Ay çıkarmış valla ben şok. Canım aslında bir sıkıntısı var gibiydi ama ne olduğunu anlayamadık. Doktor da diş gelse anlarsınız damakları şişer, kabarır demişti. Öyle bir şişlik falan da yoktu. Dişleri iki aydan itibaren bütün bebeklerin kaşınır kaçıncı ayda çıktığından bağımsız olarak demişti. Tetagil diye bir granül önermişti ben uyku öncesi sürüyordum. Bir de parmaklarımızı akan suda iyice soğutup damaklarında gezdiriyorduk. Zaten tuttuğu her şeyi ağzına götürüyordu.
Maşallah ya ne güzel hepimizin ki böyle şıp diye çıkarsın inşallah 🥰 bizimki de uzun zamandır herşey ağzında bakalım ne zaman çıkacak 🤍

Kizlar merhaba bebegim 6 aylik ben dogumdan sonra hic adet olmadim yazmistim sizlerede hatta bugun test yaptim ve pozitif cikti hala şoktayım kan verdim degerim 3734 cikti bilgisi olan varmi acaba kac haftaliktir hala şokun etkisinden cikamiyorum regl olmadan nasil hamile kaldim diye karisik duygular icindeyim yeniden ayni duygulari tatmak cok guzel yarin doktora gidecegim dualariniza ihtiyacım var
Minelsuuu gözün aydın hayırla gelsin bebeğin sağlıklı sıhhatli 🥰 geçen yıl bu zamanlarla aynı duygulari yaşamak nasıl 😍 benim ilk kan testim 2227 çıkmıştı 5 haftalikti ayyy demek ki süt korur muhabbeti doğru değil bende hiç adet olmadım 🫠

Minelsuuu gözün aydın hayırla gelsin bebeğin sağlıklı sıhhatli 🥰 geçen yıl bu zamanlarla aynı duygulari yaşamak nasıl 😍 benim ilk kan testim 2227 çıkmıştı 5 haftalikti ayyy demek ki süt korur muhabbeti doğru değil bende hiç adet olmadım 🫠
Sagol canim cok guzel cok duygusalim karisik duygular icerisindeyim Allahima dua ediyorum insallah ikisinede yetebilcek gucum olsun diye evet evet kesinlikle süt koruma olayi yok doktorum tam adet olcakkeb hamile kalmissin dedi🥹🥰

Bende çok merak ettim minell bizede söyle 🙃
Canim tahmini bir tarih yazdi boyutuna gore keseyi gorduk haftaya bebegi goruruz dedi karindan bakti alttan bakmak istemedi yoksa ordan gorurduk dedi 5+3 gorunuyor suanda❣️ belirtilerim cok yogun bulantim yoktu diger hamileligimde simdi agzimda cok tuhaf bir tat var midem kotu bide migren ataklarim basladi

Kizlar merhaba bebegim 6 aylik ben dogumdan sonra hic adet olmadim yazmistim sizlerede hatta bugun test yaptim ve pozitif cikti hala şoktayım kan verdim degerim 3734 cikti bilgisi olan varmi acaba kac haftaliktir hala şokun etkisinden cikamiyorum regl olmadan nasil hamile kaldim diye karisik duygular icindeyim yeniden ayni duygulari tatmak cok guzel yarin doktora gidecegim dualariniza ihtiyacım var
Korunmazsanız kalmanız çok doğal. 5-6 haftalık olabilir

Canim tahmini bir tarih yazdi boyutuna gore keseyi gorduk haftaya bebegi goruruz dedi karindan bakti alttan bakmak istemedi yoksa ordan gorurduk dedi 5+3 gorunuyor suanda❣️ belirtilerim cok yogun bulantim yoktu diger hamileligimde simdi agzimda cok tuhaf bir tat var midem kotu bide migren ataklarim basladi
Hayırlı olsun canim güzel düşün bı kerede kurtulacaksin işte.mide bulantısı için doktordan ilaç isteyebilirsin bende çok işe yaramisti

Korunmazsanız kalmanız çok doğal. 5-6 haftalık olabilir
Benim hamile kalmam cok zordu 1 yil catltama ignesi tedavisi gordum 1 yil kendi haline biraktim asla dogal yolla hamile kalamadim pcostum her ay yumurtlama bile gormuyordum sonra tup bebekle kızıma hamile kaldim bu cok büyük supriz oldu bize mucize gibi birşey oldu hic tahmin etmezdim kalabilcegimi yillarca ugrastim cunku

Benim hamile kalmam cok zordu 1 yil catltama ignesi tedavisi gordum 1 yil kendi haline biraktim asla dogal yolla hamile kalamadim pcostum her ay yumurtlama bile gormuyordum sonra tup bebekle kızıma hamile kaldim bu cok büyük supriz oldu bize mucize gibi birşey oldu hic tahmin etmezdim kalabilcegimi yillarca ugrastim cunku
Sağlıkla kucagına al inşallah 🌸

Sağlıkla büyüsünler ikisi de inş

Back
X