- 1 Ekim 2023
- 328
- 630
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.461
Benim oğlumda da öyle demişti sonradan görüldü, Rabbim büyüktürKizlar merhaba. Bugun dr 6 haftalik ama bebek gorunmuyor dedi. Bos gebelik olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ayni durumu yasayan oldumu icinizde
Insallah moralim cok bozulduBenim oğlumda da öyle demişti sonradan görüldü, Rabbim büyüktür
Öyle dedikten 1 hafta sonra görülmüştü 7 falandı sanırım.Insallah moralim cok bozuldukacinci haftada gorundu sizinki
Canım ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın kanamam durdu dün Allaha şükür bugün kendi doktoruma gittim kendisi de kese bozuk ama kalp atışı var dedi kese düzelebilirmiş Allah korusun diğer türlü de olabilirmiş salı ya da çarşamba gününe tekrar çağırdı büyüyormu düzeliyor mu bakcak çok dua edin inşAllah düzelir çocuğumun kalp atışını duydum iki defa Allaha şükürler olsun Rabbim büyüktürkey nasılsın ? haftasonu giremedim şimdi mesajını görünce endişelendim, umarım her şey yolundadır
Daha iyiyim canım bugün doktora gittim kese bozuk ama düzelebilir dedi diğer türlüsünü aklıma dahi getirmek istemiyorum Allah kimseye yaşatmasın gerçektenkey23 canım nasıl oldun ??
İnşAllah canım kanama durdu Allaha şükür kalp atışını duyduk bebeğin gelişmesini ve kesenin düzelmesini bekliyoruz Rabbim evladıma sağlık şifa nasip etsim hepinizin evlatlarına sağlık şifa nasip etsin inşAllahGönlünü ferah tutmaya çalış canım benim. Saglikla kucağına alırsın inşallah ❤
Canım herşey yoluna girecek aklıma geldikçe dua ediyorum sana lütfen dinlen bol bol çalışıyorsan izin al ve en önemlisi stresi at pozitif düşün hepİnşAllah canım kanama durdu Allaha şükür kalp atışını duyduk bebeğin gelişmesini ve kesenin düzelmesini bekliyoruz Rabbim evladıma sağlık şifa nasip etsim hepinizin evlatlarına sağlık şifa nasip etsin inşAllah
Teşekkür ederim canım Allah hepinizden razı olsun çalışmıyorum yatıyorum sürekli bu durum bana stres üzüntü yaptı çok ağladım kürtaj dediklerin de ama Rabbim nir şekil de ikinci hastaneye gitmemi nasip etti inşAllah düzelir kesem bebeğim bebeklerimiz bizimle kalsın inşAllah stres yapmamam lazım inşAllahCanım herşey yoluna girecek aklıma geldikçe dua ediyorum sana lütfen dinlen bol bol çalışıyorsan izin al ve en önemlisi stresi at pozitif düşün hep
Kalp atışını duydum ben de bugün elhamdülillah canımİnşAllah canım kanama durdu Allaha şükür kalp atışını duyduk bebeğin gelişmesini ve kesenin düzelmesini bekliyoruz Rabbim evladıma sağlık şifa nasip etsim hepinizin evlatlarına sağlık şifa nasip etsin inşAllah
Senin şimdi baksa doktor keseyi görür Allahın izniyle, maşallah
Kızlar pıhtılaşma için iğne kullanan varmı malesef buraya gelecektim yne düştü meğer pıhtılaşma varmış 2 kayıptan sonra öğremdik..İğneye veya coraspine ne zaman başladı acaba
Merhaba arkadaşlar.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ben 28 yaşındayım. Son adetim 10.09.2023. Bugün test yaptım adet duzensizligim vardı 12 gün bekledim boşa test yapmak istemedim bikac kez öyle oldu bu sefer iyice bekleyip yapcam dedim, çok şükür çift çizgiyi gördüm bugün
Kizlar merhaba. Bugun dr 6 haftalik ama bebek gorunmuyor dedi. Bos gebelik olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ayni durumu yasayan oldumu icinizde
Canım ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın kanamam durdu dün Allaha şükür bugün kendi doktoruma gittim kendisi de kese bozuk ama kalp atışı var dedi kese düzelebilirmiş Allah korusun diğer türlü de olabilirmiş salı ya da çarşamba gününe tekrar çağırdı büyüyormu düzeliyor mu bakcak çok dua edin inşAllah düzelir çocuğumun kalp atışını duydum iki defa Allaha şükürler olsun Rabbim büyüktür
yok canım direk iğne başlattı doktorum banaİnşallah canım.Sende öncesinde coraspin aldın mı yoksa direkt öğrendiğinde iğne mi başladın
Listeye ekleme yapabiliriz :)Sevgili 2024 Haziran Anneleriii :)
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Son adet tarihinizi , yaşınızı , keseyi kaçıncı haftada gördüğünüzü beni etiketleyerek yazabilirsiniz.
Hepimize hayırlı olsun , güzel haberler verdiğimiz bir topik olsuuun , çok aminnn