2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Moralini bozma son ana kadar bekle ben de boş gebelikse diye çok üzüldüm 24 mm kese ama boş dediler detaylı ultrasonda, ertesi gün doktorum bakalım karından görünmezse vajinal bakmamız gerek yine görünmezse kürtaj yaparız dedi, cihazı karnımda gezdirir gezdirmez kalp atışını duydum nasıl ağladım, görünmek istemeyince görünmüyor demek ki Allah'ın işi. İnşallah sen de çok güzel haberlerle gelirsin

Beni de ekler misiniz listeye. Kalp atışı duyulduktan sonra mı ekliyorsunuz

Bende söyledim ama mesajım görülmedi sanırım

Merhabalarr , beni etiketlemezseniz listeye alınma taleplerinizi göremiyorum malesef özel mesajda atabilirsiniz ilk sayfada belirttiğim gibi sat tarihinizi yaşınızı ve kese kalp atışı gördüyseniz hafta bilgilerini benimle paylaşırsanız listeye alırım seve seve

Kızlar dün bir rüya gördüm. Doktora diyordum ki hocam cinsiyeti söylerseniz size baklava getireceğim doktor da baklavaya ne gerek var görürsem tabi söylerim dedi. Baktı herşeyine daha erken ama çok net bir şekilde kız bebek dedi eminim dedi. Acaba haberci bir rüya mı yoksa kız istediğim ıçin mi bilmiyorum bi tane oğlum var onda da erkek görmüştüm varmı rüyasında gören

ben hiç görmüyorum yaa :)) ama senin rüyan çok tatlı :) Hayra çıksın inşallahh

Ay ben hiç görmedim cinsiyete dair rüya ama inşallah rüyan gerçek oluurr bu arada senin canın baklava çekmiş de olabilir miii

Benim rüyalarım da çıktı hep cinsiyetle alakalı. Şimdi erkek istiyorum ya yine, rüyamda kız bebek emziriyordum kızım olmuştu. Ertesi gece de annemi gördüm bi reçete gibi kağıdı gösteriyor bana kız yavrum kız diyor oğlumda da hamileyken babam bir horoz koymuştu başımın üstüne heybetli böyle kocaman bişi. Erkek olmuştu benim hepsi çıktı, bakalım bu ufaklık ta çıkacak gibi. Hamile kaldığımdan beri erkek istememe rağmen kız hissediyorum Rabbim sağlıkla doğmalarını sağlıklı eli ayağı düzgün aklı yerinde zeki evlatlar nasip etsin hepimize inşallah, yoksa muradı ilahi olacak, rabbimin muradı ne ise o olacak

Canımbneimde bir oglum var kızı tatmayı cok isterim.bende dün gece rüyamda bir oğlum olduguu dogurdugumu gördüm memeyi kapamıyordu bir türlü ama abisinin kopyasıydı bende düşnüp duryorum bu bir mesaj mı diye :) anlattıklarım tersi çıkar diyor ama hayırlısı :) bebeği hiç hissetmiyordum tuhaf bii şekilde annelik iç güdüsü oluşmadı bende ama bu rüyadan sonra onu içimde hissediyorum :)

Çin takvimine göre benim erkek

Günaydın kızlar, bugün bulantım basladı ve agız tadım degisti bi huzursuz tat var sizinde öyle mi basladı
Aramıza hoşgeldin canım bende yaklaşık 1 haftadır böyleyim ama sadece bulantı var çıkaramıyorum gün boyu da devam ediyor hatta yatanaa kadar ağız tadımda hiç iyi değil

hiç görmedim cinsiyete dair rüya ama inşallah rüyan gerçek oluurr bu arada senin canın baklava çekmiş de olabilir miii
İnşallah kuzum oda olabilir
Amin canım inşallah öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım ☺
Sağlıklı hayırlı evlatları olurlar inşallah ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…