2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Herkese merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ Salim yavrularınızı kucağınıza alırsınız Temmuz topiği henüz açılmamış 2 temmuz görünüyor sata göre sanırım hamileyim şoku üstümden atmaya çalışıyorum.

Eklentiler

• IMG_0341.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlarrrrrr bende 2021 haziran annesiydim bi kızım var ve dün 23 ekimde test ettim hamileymişimm soku üstümdende atamadımm hala kızimdada ekimde hamile olduğumu öğrendim ekimde birsey var bize nesee iste yarin doktor randevum var bakalımm kaç haftalık aranıza benide alabilirseniz bide burda hiç tanıdıkta yokmuş mesirmacunu listeye yer alabilirim

Ekim ayı ekin ayı derler hayırlı uğurlu olsun inşallah

Hoşgeldiiin hayırlı olsun :) sat tarihi de yazabilir msiin

Bende 2019 temmuz annesiyim bi kızım var. Yine son adet tarihim eylüldü ekimde öğrenmiştim dejavu resmen bende beklemiyordum hayırlı uğurlu olsun

Ya bende rüyamda kız çocuğum oluyordu böyle kara gözlü kara saçlı. İki gün sonrada sarışın bir oğlum oluyordu. İlk gebeliğim bu arada. O yüzden ben rüyaya inancımı kaybettim

Ay kızlar bende tam 1 ekimde öğrendim hamile olduğumu hatta kızım olursa Ekim koyacağım ismini bu Ekim ayında var birşeyler . Hatta 1 Ekim sabahı hoşgeldin Ekim diye paylaşım yapmışım öğleden sonra hamile olduğumu öğrendim . Ne bilim bana ileride çocuğuma senin ismini basıl koyduk diye anlatmak için güzel bir tasadüf gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…