- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.541
AMİN KUZUM İNŞALLAHİnşallah kuzum oda olabilir
Amin canım inşallah öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım ☺
Sağlıklı hayırlı evlatları olurlar inşallah ☺☺
O nasıl oluyor takvim nasıl bakılıyor ki
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, tebriklerHerkese merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ Salim yavrularınızı kucağınıza alırsınızTemmuz topiği henüz açılmamış 2 temmuz görünüyor sata göre sanırım hamileyim şoku üstümden atmaya çalışıyorum.
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olmuşturHayırlı uğurlu olsun inşallah, tebrikler
Ekim ayı ekin ayı derlerKızlarrrrrr bende 2021 haziran annesiydim bi kızım var ve dün 23 ekimde test ettim hamileymişimm soku üstümdende atamadımm halakızimdada ekimde hamile olduğumu öğrendim ekimde birsey var bize nesee iste yarin doktor randevum var bakalımm kaç haftalık aranıza benide alabilirseniz bide burda hiç tanıdıkta yokmuş mesirmacunu listeye yer alabilirim
Eki Görüntüle 3322754
Sağoll teşekkür ederiimm yaaa vallahii nasil oldu rabbim ol dedi ve olduEkim ayı ekin ayı derlerhayırlı uğurlu olsun inşallah
Hoşgeldiiin hayırlı olsun :) sat tarihi de yazabilir msiinKızlarrrrrr bende 2021 haziran annesiydim bi kızım var ve dün 23 ekimde test ettim hamileymişimm soku üstümdende atamadımm halakızimdada ekimde hamile olduğumu öğrendim ekimde birsey var bize nesee iste yarin doktor randevum var bakalımm kaç haftalık aranıza benide alabilirseniz bide burda hiç tanıdıkta yokmuş mesirmacunu listeye yer alabilirim
Eki Görüntüle 3322754
21eylül2023Hoşgeldiiin hayırlı olsun :) sat tarihi de yazabilir msiin
evet :) 21.09 olarak yazdım ama farklıysa değiştireyimmesirmacunu benim kafa karıştı eylülde son adet günümü yazmam gerekirdi
Tamam tamam buay olmadım regl ozamandan sayılıyorr yani 1aylık hamileyim ozamanevet :) 21.09 olarak yazdım ama farklıysa değiştireyim
Bende 2019 temmuz annesiyim bi kızım var. Yine son adet tarihim eylüldü ekimde öğrenmiştim dejavu resmen bende beklemiyordum hayırlı uğurlu olsunKızlarrrrrr bende 2021 haziran annesiydim bi kızım var ve dün 23 ekimde test ettim hamileymişimm soku üstümdende atamadımm halakızimdada ekimde hamile olduğumu öğrendim ekimde birsey var bize nesee iste yarin doktor randevum var bakalımm kaç haftalık aranıza benide alabilirseniz bide burda hiç tanıdıkta yokmuş mesirmacunu listeye yer alabilirim
Eki Görüntüle 3322754
Ya bende rüyamda kız çocuğum oluyordu böyle kara gözlü kara saçlı. İki gün sonrada sarışın bir oğlum oluyordu. İlk gebeliğim bu arada. O yüzden ben rüyaya inancımı kaybettimKızlar dün bir rüya gördüm. Doktora diyordum ki hocam cinsiyeti söylerseniz size baklava getireceğim doktor da baklavaya ne gerek var görürsem tabi söylerim dedi. Baktı herşeyine daha erken ama çok net bir şekilde kız bebek dedi eminim dedi. Acaba haberci bir rüya mı yoksa kız istediğim ıçin mi bilmiyorum bi tane oğlum var onda da erkek görmüştümvarmı rüyasında gören
Google Çin takvimi yaz direk çıkıyor oradaki bilgileri yazabilirsin. Birde Rus takvimi var orada bak canımO nasıl oluyor takvim nasıl bakılıyor ki
Rabbim sağlıcakla kucağımıza nasip etsin inşaallahhBende 2019 temmuz annesiyim bi kızım var. Yine son adet tarihim eylüldü ekimde öğrenmiştim dejavu resmen bende beklemiyordum hayırlı uğurlu olsun
İkisinide yaşadım çok şükürRabbim sağlıcakla kucağımıza nasip etsin inşaallahhdogumun normalmiydi sezaryenmi