B bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 1.563 2.365 32 Bugün 12:42 Konu Sahibi mesirmacunu #26.381 wasntborntofollow .!.: Aaa neden ki bizimkinin de belli olmuyor ama ben 3 aylıktan sonra her sabah akşam 5ml kadar su verdim. Yaz ayıydı ya bi de. Belki ondan alıştı bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla... Ben vermiyordum ek gıdayla başladım vermeye ama alışacak vere vere. Tadı yok ya çıkarıyor ağzından zilli
wasntborntofollow .!.: Aaa neden ki bizimkinin de belli olmuyor ama ben 3 aylıktan sonra her sabah akşam 5ml kadar su verdim. Yaz ayıydı ya bi de. Belki ondan alıştı bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla... Ben vermiyordum ek gıdayla başladım vermeye ama alışacak vere vere. Tadı yok ya çıkarıyor ağzından zilli
Pembekoala35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2016 6.933 12.237 Bugün 13:01 Konu Sahibi mesirmacunu #26.382 bessste .!.: Tadıma başlayabilirsin bebiş yediklerinize ilgi duyuyor mu Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl sofraya saldırmaya calisiyo
bessste .!.: Tadıma başlayabilirsin bebiş yediklerinize ilgi duyuyor mu Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl sofraya saldırmaya calisiyo
B bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 1.563 2.365 32 Bugün 13:05 Konu Sahibi mesirmacunu #26.383 Pembekoala35 .!.: Hem de nasıl sofraya saldırmaya calisiyo Genişletmek için tıkla... Oy yavrum o zaman tadım yaptır doktoruna yine danışırsın
Pembekoala35 .!.: Hem de nasıl sofraya saldırmaya calisiyo Genişletmek için tıkla... Oy yavrum o zaman tadım yaptır doktoruna yine danışırsın
Pembekoala35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2016 6.933 12.237 Bugün 13:21 Konu Sahibi mesirmacunu #26.384 bessste .!.: Oy yavrum o zaman tadım yaptır doktoruna yine danışırsın Genişletmek için tıkla... Ben çok heyecanlıyım hemen ek gıdaya başlayalım istiyorum
bessste .!.: Oy yavrum o zaman tadım yaptır doktoruna yine danışırsın Genişletmek için tıkla... Ben çok heyecanlıyım hemen ek gıdaya başlayalım istiyorum
B bessste Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 1.563 2.365 32 Bugün 13:39 Konu Sahibi mesirmacunu #26.385 Pembekoala35 .!.: Ben çok heyecanlıyım hemen ek gıdaya başlayalım istiyorum Genişletmek için tıkla... Ahaha öyle oluyor o ekşimik suratları yemek istiyor insan
Pembekoala35 .!.: Ben çok heyecanlıyım hemen ek gıdaya başlayalım istiyorum Genişletmek için tıkla... Ahaha öyle oluyor o ekşimik suratları yemek istiyor insan