2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Benim de 2 kaybım oldu pitilasma çıktı doktorum corasprine tekrar düşünmeye başladığım zaman 1 Ay önce baslatmsti hamile kaldığın an hemen gel demişti ben adete Bi kaç gün kale test yaptım çizgiyi görünce gittim hemen kan filan verdim baktık hamileyim hemen günde Bir oksapar igneye başladık yani bana bebek kesede olusmadan başlamamz gerekiyor demişti ara ara kanamam oldu sonra lekelenmem şükür şimdilik iyi gibiyim sürekli yatıyorum nerdeyse bugün 7+1 iz kalp atisimizi dinlemek için randevumuz var dua ediyorum diğer ikisini de bu zamanlarda kaybetmiştim..
Günde 1 corasprine ve günde 1 igneye devam ediyorum şu an corasprini de kesmedi Ankara da zahide hanıma gittim o da ayni şekilde devam dedi aynı zamanda işte progestan filan kullaniyorum hafta da 1 dodex ve proluton iğne vuruluyorum

Benim de 2 kaybım oldu pitilasma çıktı doktorum corasprine tekrar düşünmeye başladığım zaman 1 Ay önce baslatmsti hamile kaldığın an hemen gel demişti ben adete Bi kaç gün kale test yaptım çizgiyi görünce gittim hemen kan filan verdim baktık hamileyim hemen günde Bir oksapar igneye başladık yani bana bebek kesede olusmadan başlamamz gerekiyor demişti ara ara kanamam oldu sonra lekelenmem şükür şimdilik iyi gibiyim sürekli yatıyorum nerdeyse bugün 7+1 iz kalp atisimizi dinlemek için randevumuz var dua ediyorum diğer ikisini de bu zamanlarda kaybetmiştim..
Günde1 mi alıyorsun coraspini canım.Bide iğneler için rapor çıkardın demi canım

Canım önlemi almışsın çpp şükür 🙏inşallah bi sorun olmayacak Allahın izniyle bende sen gibi 2 kayıptan sonra öğrendim
Benim de öyle oldu doktor ankaraya sevk etti ikisinde de kalbi sonradan durdu bebek beslenemiyor gibi pitilasma var gözüküyor dedi gerçekten öyle çıktı en son mart da kaybetmiştim haziran da sonuç çıktı ağustos gibi düşünmeye başladık doktor kendini hazır hissetmen çok önemli demişti dua ediyorum artık

Benimde adet dün bitti.Yarına randevu aldım gel dedi coraspin yazıcam şimdilik
Aynen bende önce corasprinle başladım direk Eylül 3 son adet tarihim 25 günde bir olurum 27 sinde Bi baktim hamileyim bol bol dua ediyorum süreci kestiremiyorum zamana bıraktım bu sefer çok üzülmeyim diye çok ypratici süreç çünkü 🌸

Kızlar benden çok kan geldi kırmızı geldi doktora gittim acilden kese bozulmuş kürtaj dedi sonra zeynep kamil hastanesine gittim kalp atışını duyduk ama kese bozulmuş gerçekten yapabilcrğimiz birşey yok eve gidip dinlenip progestanı olmaya devam dedi ne olur kızlar çok dua edin çocugum benimle kalsın inşAllah hayırlısıyla sağlıkla
key nasılsın ? haftasonu giremedim şimdi mesajını görünce endişelendim, umarım her şey yolundadır

Kayitli93 Kayitli93 bende de pıhtılaşma bozukluğu var , beta hcg pozitif çıktığı anda her gün göbekten iğneye başladık canım bende 1 kayıptan sonra öğrendim , Rabbim sağlıcakla nasip etsin cümlemize inşallah

Gunaydın kızlar ultrasona göre 6+3 üm ben de bulantı namına bi sey yok henüz, hele bu ara gögüslerimdeki agrıda olmasa hamileligimi unutucam, acaba her sey normal midir, sizde nedir durumlar
Bende 5. Haftaya girdim bulantılar başladı 5 gündür özellikle sabahları afedersin çıkaramıyorum ama böyle midem ağzıma geliyor boş boş öğüruyorum bugün sabah kalkar kalkmaz ağzıma birşeyler attım daha sakin atlattım çok şükür bakalım inşallah geçer duam bu yönde gün içinde de ara ara bulantı geliyor geçiyor birde göğüs ağrım var dokununca

Günaydın kızlar kabızlık problemi yaşayan var mı yada ilaç almadan nasıl çözülür bu problem . ?? İnternette aman ıkınmayın falan yazıyor vala okudukça birşeyler geriliyorum 😃

Kizlar merhaba. Bugun dr 6 haftalik ama bebek gorunmuyor dedi. Bos gebelik olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ayni durumu yasayan oldumu icinizde 😔

Merhaba arkadaşlar.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ben 28 yaşındayım. Son adetim 10.09.2023. Bugün test yaptım adet duzensizligim vardı 12 gün bekledim boşa test yapmak istemedim bikac kez öyle oldu bu sefer iyice bekleyip yapcam dedim, çok şükür çift çizgiyi gördüm bugün 🥰😊
Hoş geldiiin hayırlı olsun :nazar: yaşımız satımız aynı maşallah sen çok geç öğrenmişsin 6+1 olduk yarın kalp atışlarını duyacağız inşallah🙏 ama sen en iyisini yapmışsın bizim beklemekten ciğerimiz soldu şimdi sen gitsen her şey ortadadır:halay:

Günaydın kızlar kabızlık problemi yaşayan var mı yada ilaç almadan nasıl çözülür bu problem . ?? İnternette aman ıkınmayın falan yazıyor vala okudukça birşeyler geriliyorum 😃
Evet canım doktorumda demişti bana kabızlık olursa ıkınma diye :) ben kefir içiyorum sindirim kolaylığı için çok şükür hiç olmadım sende deneyebilirsin

X