- 22 Haziran 2013
- 855
- 1.384
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.881
Ayy o korku bana da geliyor acemimmO sırada günde bin kere düşündüğüm bebem emmezse korkusu yeniden hortlaray neyse moral bozacak negatif şeyler söylemesinler de çünkü akrabalar riskli bir grup o konuda
Ben olacağım canım nasipse 28 mayısta. Spinal sezeryan olacak
Ben de spinal sezeryen olacagim
Hahaha bir yerden yorum yapacaklar illa kiAyy o korku bana da geliyor acemimm. Akraba işte ne diceksin, söylüyorlar. Görümcem bile dün görüntülü konuşurken balon gibi söneceksin merak etme dedi. E sen söyleyene kadar etmiyordum? sabır çekiyorum napiim
Genel hic dusunmedim. Spinali yapan kisinin eli de onemli bence ben ilkinde hic bir sorun yasamadimGenel anestezi düşündünüz mü acaba? Ben çok kararsızım.genelde uyandıktan sonra bi sıkıntı kalmıyor pek sanırım ama spinalde bel ağrısı uzun süre denge problemi felan korkutuyor beni.acayip kafam karışık yoksa o anlara şahit olmwk çok güzel de
Benim hiç dönmedi başımm bel agrımda olmadı ameliyatlıyken egilemiyosun yerden birsey alamıyosun 1 ayda böyle sürüyo sonrası düzeliyorr belinde sorun onlarla için geçerli uzun bi süre ağrımasıGenel anestezi düşündünüz mü acaba? Ben çok kararsızım.genelde uyandıktan sonra bi sıkıntı kalmıyor pek sanırım ama spinalde bel ağrısı uzun süre denge problemi felan korkutuyor beni.acayip kafam karışık yoksa o anlara şahit olmwk çok güzel de
Evett yaa bende 15 kilo aldım dedimm diyolar oğlandan şişmissindir diyo ama benim yüzüm hiç almadı kollarım aldı bacaklarımAy ne güzelll ne güzelllvalla bu kilolar nereye gitti ben anlamadım 15 kilo aldım diyince herkes şok oluyor bir de bir ay kaldı diyince şok oldular tabi gözden ırak kimse farketmiyor kaç ay geçti ne kadar kaldı
bebeğin sağlığı için iştee benimde mecburi oldu ilk doğumda spinal kızım pek dönmediği içinBen ikikez spinal oldum ama bunda niyeyse korkuyorum. Genel olarak doktorlar spinal yapma taraftarı ama. Bebeğe daha az narkoz etki ettiği için. Bir sağlık problemi olmayan herkesi burda spınal yapıyorlar bizim
Evett doğru verdiriyorr cidden daha çabuk veriyorsun hattaa ben onun sayesindede diyet yaptım açmadan tatlıdan uzak durdum 3 ayda verdimMaşallah Jouuubeni görenlerin dediği tek şey; emzirmek çok kilo verdiriyor
Hahahahahaha totonu yesinlerrr amaaannKizzz ne guzell beni gorenler de masallaahhhh tosunuma diyo
Geçmiş olsun, gelen vajinal iltihap yada bebeğin suyu vs değil değil mi? Vajinal kültür aldırdın mı?İyi bayramlar arkadaşlarBilginiz olsun diye yazıyorum.Benimde idrar yollari iltihapi olmuştum şeffaf akintim geliyordu tedbir için doktora gittim kontrol amaçlı dedim.(serklaj var bende) idrar yollarimda iltihap şu anda yokmuş fakat benim sancilarim başlamış nts de sanci cikti.Ciger gelistirici vurdular nidicard diye kasilmayi önleyici ilac verdiler sanciyi durdurdular şimdilik.benimde 32 hafta bitti 2 3 hafta daha sonra olsun dogum diye dua ediyorum Arkadaslar sizde çok dikkat edin en ufak bir şikayette hemen doktorunuzla iletişim kurun ben hiç sancı hissetmedim mesela
Kız benim de aynıııEvett yaa bende 15 kilo aldım dedimm diyolar oğlandan şişmissindir diyo ama benim yüzüm hiç almadı kollarım aldı bacaklarım
Yoo hiçte iyi değil gece yine 3 defa kustumHahahahahah mideniz iyiyse ihtiyacınız yok demektir
Ay yazmıcaktım yazıcamYoo hiçte iyi değil gece yine 3 defa kustum
yaaaYoo hiçte iyi değil gece yine 3 defa kustum
Bencede olmazdıkkk balon gibi şişer dururdukKız benim de aynıııbacaklarım da içe içe doldu kalcam genişlemedi, vücut yapım da öyledir gerçi ama normal zamanda 15 kilo alsam böyle olmazdım bence
Benimki de siskooo diyo3 aydır eşim tosunum diye hitap ediyor bana. Dün kayinvalidemin yanında kaç kere dedi kadın bi tuhaf oldu