- 15 Kasım 2023
- 1.700
- 2.394
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.921
33+0 bugün tamOoookızzzzne diyorsunnn abooo baya almış gitmişşuan kaç haftalıksın
Aminn gerçekten öyle son düzlükteyiz inşallah her şey yolunda gitsin hepimiz içinnÇok şükür iyi çıkmasına çok sevindim.Hepimizin Rabbım yardımcısı olsun kritik zamanlara geldik
BenKesin sezeryan olacak var mı topikte kızlar
Bende
Kaçıncı haftada alırlar ki sezaryene
Bana doktorum bu son sanci durumu olmadan önce 38 haftada aliriz demisti tabi şimdi durumum belirsizKaçıncı haftada alırlar ki sezaryene
Benim 24 haziran 40 haftalık oluyor
17 haziran da bayramın 2.günü
39 hafta tam bayram
Yaaaaa bugünlerin tadını çıkar insan bazen özlüyor hamişliğini gerçi hep evdeyizzz33+0 bugün tamdiğer kontrole 35+0da gitmiş olacağım şaka gibi geliyor çok büyümüş ben de şaşırdım ilk defa yüzünü gördüm yarım da olsa
Gerçekten hem bu kadar çilesini çekip hem de özlenen annelikten başka bir şey olamazz şimdiden eminim ikinciyi isteyeceğimeYaaaaa bugünlerin tadını çıkar insan bazen özlüyor hamişliğini gerçi hep evdeyizzz
38 haftada aliyorlar genelde sezeryeneKaçıncı haftada alırlar ki sezaryene
Benim 24 haziran 40 haftalık oluyor
17 haziran da bayramın 2.günü
39 hafta tam bayram
Urfalilar. Doğu kültüründe biraz daha mesafeli konuşmalar ya da başkalarının yanında sevgi sözcükleri takılmalar falan pek sık olmuyor. Ben konyaliyim. 15 yıldır alıştım. Ama eşim hamilelik dönemlerimde çok takılır banaKaynana niye tuhaf olmuş
Ayyy masallaahhhBittiii bir sıkıntı yok her şey olması gerektiği gibi dedi çok şükürr2100 gr 45 cm civarında dedii kaç haftan kaldığına bir şey diyemem önemli olan erken gelmemesi dedi 2 hafta sonra tekrar konuşuruz dedii ağzını burnunu gördüm ay çok tatlıydı şimdiden aşık oldum
Evet benim üç olacak. Benım görümcem dört sezeryan oldu. Artık dörtte oluyor. Teknoloji gelişti . Hamıle kaldıktan snra ne yapacaksın mecbur yapıyor doktorlardabebeğin sağlığı için iştee benimde mecburi oldu ilk doğumda spinal kızım pek dönmediği için
Iki kez bide maşaallahhh 3 sezaryenide yapıyolar sanırım
Benim eşim hastane personeli olduğu için girecekKızlar eşleriniz doğuma girecek mi? Girmeyi istiyor mu?
Hadii yaaAy yazmıcaktım yazıcamgeçen gece rüyama girdin elif sana ilacını aldın mı diye soruyordum. aldın mıı
Alla halla çok onu hiç bilemedim vallaHadii yaa
Evett ilacı içtim bu sefer midem yanmıyor ama mide bulantısı gece yattığım an başlıyor ya. Oturduğumda sıkıntı yok ama nasıl o yatağa giriyorum yatıyorum ya direk ağzıma geliyor beni uyandırıyor. Yatmadan 2-3 saat önceden birşey yemiyorum birde. Sanırım ne olursa olsun midem hazmetmiyor artık bide bende reflü vardı azdı.
Ayy nebileyiim kuzum aksine ben 2 den sonra artık korkarımm cesaretinize hayran kaldımmEvet benim üç olacak. Benım görümcem dört sezeryan oldu. Artık dörtte oluyor. Teknoloji gelişti . Hamıle kaldıktan snra ne yapacaksın mecbur yapıyor doktorlarda
Hee doğulu olunca tabii tuhaf olmaları çok normall takılsinn kaç yıllık karısıUrfalilar. Doğu kültüründe biraz daha mesafeli konuşmalar ya da başkalarının yanında sevgi sözcükleri takılmalar falan pek sık olmuyor. Ben konyaliyim. 15 yıldır alıştım. Ama eşim hamilelik dönemlerimde çok takılır bana
1.5 yaşina geldimi hemen bas 2 ciyeGerçekten hem bu kadar çilesini çekip hem de özlenen annelikten başka bir şey olamazz şimdiden eminim ikinciyi isteyeceğime
Yine renkli göstermedi ama siyah beyazda bile belliydi bu seferAyyy masallaahhhagzini burnunu nasil gordun