2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Bende biraz iş yapınca belim ayrılacak gibi oluyor elif. Bugün biraz yürüyüş yaptım iyi geldi kusma işi senin mideni sıkıştırıyor sanırım bebiş. Benimde oluyor ama aç karnına sabahları. Geceleri o tarz bir sıkıntı yaşamıyorum. Reflü nedenli bulantı olabilir gibi. Doktorla bir görüş bakalım belki gaviscon filan önerir

Aynı yasemin aynı benimde hemen belim ağrıyor ya. Benimde tam tersi gündüz bulantım yok gece başlıyor ve sanırım yatıyorum ya bebek baskı yapıyor heralde gerçi kafası hala aşağıda ayaklarıda yanlarda gibi. Gaviscon her akşam yatmadan içiyorum ama mide eğer sindiremediyse o da etki etmiyor cano. Şimdi kusuyorum ya bir zaman sonra mide boşalıyor bu sefer yanmaya başlıyor ondan sonra içiyorum rahat uyku uyuyorum. Ben o yüzden 32. Haftada işi bırakmak istiyorum çünkü uyuyamıyorum geceleri gündüzde çok uykulu oluyorum.
Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinlerde az kaldı zaten

Hafif şeyler yediğin günde oluyor mu hani yeme içme kaynaklı mi Aceba inşallah geçer biran once ya
Bugün akşam yemeğinse mesela sadece çorba azda yoğurtla ıspanak yemeği yedim. Kesinlikle salatadan yemedim domates varya içinde midem onuda öğütmüyor ve yakıyor şuan iyiyim
Demekki ağzımı tutmam lazım

İyi bayramlar arkadaşlar Bilginiz olsun diye yazıyorum.Benimde idrar yollari iltihapi olmuştum şeffaf akintim geliyordu tedbir için doktora gittim kontrol amaçlı dedim.(serklaj var bende) idrar yollarimda iltihap şu anda yokmuş fakat benim sancilarim başlamış nts de sanci cikti.Ciger gelistirici vurdular nidicard diye kasilmayi önleyici ilac verdiler sanciyi durdurdular şimdilik.benimde 32 hafta bitti 2 3 hafta daha sonra olsun dogum diye dua ediyorumArkadaslar sizde çok dikkat edin en ufak bir şikayette hemen doktorunuzla iletişim kurun ben hiç sancı hissetmedim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…