2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Herkese hayirli bayramlar dilerim. Ankarada gebelik okulu arastiriyorum ilk bebek oldugu icin bilgilenmek adina. Bu tarz bir egitim alan,katilan var mi acaba? Nerede katilabilirim bilmiyorum ama faydali olur diye dusunuyorum.

Aynı yasemin aynı benimde hemen belim ağrıyor ya. Benimde tam tersi gündüz bulantım yok gece başlıyor ve sanırım yatıyorum ya bebek baskı yapıyor heralde gerçi kafası hala aşağıda ayaklarıda yanlarda gibi. Gaviscon her akşam yatmadan içiyorum ama mide eğer sindiremediyse o da etki etmiyor cano. Şimdi kusuyorum ya bir zaman sonra mide boşalıyor bu sefer yanmaya başlıyor ondan sonra içiyorum rahat uyku uyuyorum. Ben o yüzden 32. Haftada işi bırakmak istiyorum çünkü uyuyamıyorum geceleri gündüzde çok uykulu oluyorum.
Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinlerde az kaldı zaten🙏🙏
İyi düşünmüşsün kuzum ❤️ o zaman çok az kaldı izne çıkmana🤗

İyi bayramlar arkadaşlar🙏 Bilginiz olsun diye yazıyorum.Benimde idrar yollari iltihapi olmuştum şeffaf akintim geliyordu tedbir için doktora gittim kontrol amaçlı dedim.(serklaj var bende) idrar yollarimda iltihap şu anda yokmuş fakat benim sancilarim başlamış nts de sanci cikti.Ciger gelistirici vurdular nidicard diye kasilmayi önleyici ilac verdiler sanciyi durdurdular şimdilik.benimde 32 hafta bitti 2 3 hafta daha sonra olsun dogum diye dua ediyorum🙏Arkadaslar sizde çok dikkat edin en ufak bir şikayette hemen doktorunuzla iletişim kurun ben hiç sancı hissetmedim mesela
Çok geçmiş olsun canım ❤️ iyi yapmışsın gitmekle . Tekrar kontrole ne zaman çağırdı doktor

Günnnooooo kızzzllaaarrrrrr
Ayyy herkes bana hiç kilo almamıssın dedi :confused: kizzz bi havalandım bi şey oldum alla allaa dedim ben kendimimi şiş görüyom nedir :KK48:
Ay ne güzelll ne güzelll 💕 valla bu kilolar nereye gitti ben anlamadım 15 kilo aldım diyince herkes şok oluyor 🤣🤣 bir de bir ay kaldı diyince şok oldular tabi gözden ırak kimse farketmiyor kaç ay geçti ne kadar kaldı 😬😬

X