- 22 Aralık 2022
- 530
- 539
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.861
İyi bayramlarEvet benim kesin sezaryen olacak.
Bu arada herkese iyi bayramlar
Anestezi ne olacak peki? Genel mi lokal mi düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bayramlarEvet benim kesin sezaryen olacak.
BenKesin sezeryan olacak var mı topikte kızlar
Nezaman kizzz takvimi değiş bariEvet benim kesin sezaryen olacak.
Ben olacağım canım nasipse 28 mayısta. Spinal sezeryan olacakKesin sezeryan olacak var mı topikte kızlar
Ben de spinal sezeryen olacagimKesin sezeryan olacak var mı topikte kızlar
İyi düşünmüşsün kuzum o zaman çok az kaldı izne çıkmanaAynı yasemin aynı benimde hemen belim ağrıyor ya. Benimde tam tersi gündüz bulantım yok gece başlıyor ve sanırım yatıyorum ya bebek baskı yapıyor heralde gerçi kafası hala aşağıda ayaklarıda yanlarda gibi. Gaviscon her akşam yatmadan içiyorum ama mide eğer sindiremediyse o da etki etmiyor cano. Şimdi kusuyorum ya bir zaman sonra mide boşalıyor bu sefer yanmaya başlıyor ondan sonra içiyorum rahat uyku uyuyorum. Ben o yüzden 32. Haftada işi bırakmak istiyorum çünkü uyuyamıyorum geceleri gündüzde çok uykulu oluyorum.
Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinlerde az kaldı zaten
Çok geçmiş olsun canım iyi yapmışsın gitmekle . Tekrar kontrole ne zaman çağırdı doktorİyi bayramlar arkadaşlar Bilginiz olsun diye yazıyorum.Benimde idrar yollari iltihapi olmuştum şeffaf akintim geliyordu tedbir için doktora gittim kontrol amaçlı dedim.(serklaj var bende) idrar yollarimda iltihap şu anda yokmuş fakat benim sancilarim başlamış nts de sanci cikti.Ciger gelistirici vurdular nidicard diye kasilmayi önleyici ilac verdiler sanciyi durdurdular şimdilik.benimde 32 hafta bitti 2 3 hafta daha sonra olsun dogum diye dua ediyorumArkadaslar sizde çok dikkat edin en ufak bir şikayette hemen doktorunuzla iletişim kurun ben hiç sancı hissetmedim mesela
Hahha yine içmedimBi iciremedik yav
SagolunBayramdan sonra görüşelim dedi.Çok geçmiş olsun canım iyi yapmışsın gitmekle . Tekrar kontrole ne zaman çağırdı doktor
Hahahahahah mideniz iyiyse ihtiyacınız yok demektirHahha yine içmedim
Kizzz ne guzell beni gorenler de masallaahhhh tosunuma diyoGünnnooooo kızzzllaaarrrrrr
Ayyy herkes bana hiç kilo almamıssın dedi kizzz bi havalandım bi şey oldum alla allaa dedim ben kendimimi şiş görüyom nedir
Maşallah Jouuu beni görenlerin dediği tek şey; emzirmek çok kilo verdiriyorGünnnooooo kızzzllaaarrrrrr
Ayyy herkes bana hiç kilo almamıssın dedi kizzz bi havalandım bi şey oldum alla allaa dedim ben kendimimi şiş görüyom nedir
Kizzz ne guzell beni gorenler de masallaahhhh tosunuma diyo
3 aydır eşim tosunum diye hitap ediyor bana. Dün kayinvalidemin yanında kaç kere dedi kadın bi tuhaf olduKizzz ne guzell beni gorenler de masallaahhhh tosunuma diyo
Ahahahahahah neyse maşallah diyolarsa iyi en azından nazar değmezzKizzz ne guzell beni gorenler de masallaahhhh tosunuma diyo
Ay ne güzelll ne güzelll valla bu kilolar nereye gitti ben anlamadım 15 kilo aldım diyince herkes şok oluyor bir de bir ay kaldı diyince şok oldular tabi gözden ırak kimse farketmiyor kaç ay geçti ne kadar kaldıGünnnooooo kızzzllaaarrrrrr
O sırada günde bin kere düşündüğüm bebem emmezse korkusu yeniden hortlar ay neyse moral bozacak negatif şeyler söylemesinler de çünkü akrabalar riskli bir grup o konudaMaşallah Jouuu beni görenlerin dediği tek şey; emzirmek çok kilo verdiriyor