2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Kızlar nst’deyim kasılma 40-50 arası gösteriyor gerildim fikri olan var mı 33+0da normal olabilir mi? bakalım doktor ne diyecek şaşırdım valla
Düzenli olmasi önemli 20 dakda 3 kere düzenli olarak düşüp yükselirse bu dogum sancısı başlangıcı demekmiş ben 3 gündür öğrendim bu durumu serum verince düşüyor zaten sizede bana verdiği ilaçtan verebilir nidicart diye bana doktorum bol su iç dedi.

Heyecanla bekliyorumm ne çıkıcak sonuç acabaa bitti mii
Bittiii bir sıkıntı yok her şey olması gerektiği gibi dedi çok şükürr 2100 gr 45 cm civarında dedii kaç haftan kaldığına bir şey diyemem önemli olan erken gelmemesi dedi 2 hafta sonra tekrar konuşuruz dedii ağzını burnunu gördüm ay çok tatlıydı şimdiden aşık oldum

Sanırım benim düşüp yükselmediği için normal dedi hep 40 seviyesinde gitti çünkü. İnşallah şu iki üç haftayı da sağ salim atlatacaksın canımm

Oyyy ağzını burnunu yesinler onun maşallah acemimm hadi bakalımm o zaman 2 hafta sonra ne çıkıcak, bende ne olacak? Ayy çok heyecanlıı

Ooookızzzzne diyorsunnn abooo baya almış gitmiş şuan kaç haftalıksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…