- 22 Haziran 2013
- 855
- 1.384
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.901
Beni daha hiç nstye almadılar, bayramdan sonra kendim girmek isticem artık. Bakalım senin sonuçlar nasıl ona göre bilgi sahibi olurummKızlar nst’deyim kasılma 40-50 arası gösteriyor gerildimfikri olan var mı 33+0da normal olabilir mi? bakalım doktor ne diyecek şaşırdım valla
Sanırım kaç olduğu değil düzenli olup olmaması önemli nst’de o yüzden gerilmemi hemen geri alıp doktorun diyeceklerini bekliyorumBeni daha hiç nstye almadılar, bayramdan sonra kendim girmek isticem artık. Bakalım senin sonuçlar nasıl ona göre bilgi sahibi olurumm
Beni görme zatiiAy yazmıcaktım yazıcamgeçen gece rüyama girdin elif sana ilacını aldın mı diye soruyordum. aldın mıı
Adam içtenlikle seviyo seniii3 aydır eşim tosunum diye hitap ediyor bana. Dün kayinvalidemin yanında kaç kere dedi kadın bi tuhaf oldu
Harika. Çok orijinal bizim kocişlerBenimki de siskooo diyoarabadan inerken vinc lazim mi diyo kurban olsunlar
Heyecanla bekliyorumm ne çıkıcak sonuç acabaa bitti miiSanırım kaç olduğu değil düzenli olup olmaması önemli nst’de o yüzden gerilmemi hemen geri alıp doktorun diyeceklerini bekliyorumhemen haber vericemm
Düzenli olmasi önemli 20 dakda 3 kere düzenli olarak düşüp yükselirse bu dogum sancısı başlangıcı demekmiş ben 3 gündür öğrendim bu durumu serum verince düşüyor zaten sizede bana verdiği ilaçtan verebilir nidicart diye bana doktorum bol su iç dedi.Kızlar nst’deyim kasılma 40-50 arası gösteriyor gerildimfikri olan var mı 33+0da normal olabilir mi? bakalım doktor ne diyecek şaşırdım valla
YaaaaJouumm seni görsem gece uyanıp yazarımm
Bittiii bir sıkıntı yok her şey olması gerektiği gibi dedi çok şükürrHeyecanla bekliyorumm ne çıkıcak sonuç acabaa bitti mii
Sanırım benim düşüp yükselmediği için normal dedi hep 40 seviyesinde gitti çünkü. İnşallah şu iki üç haftayı da sağ salim atlatacaksın canımmDüzenli olmasi önemli 20 dakda 3 kere düzenli olarak düşüp yükselirse bu dogum sancısı başlangıcı demekmiş ben 3 gündür öğrendim bu durumu serum verince düşüyor zaten sizede bana verdiği ilaçtan verebilir nidicart diye bana doktorum bol su iç dedi.
Oyyy ağzını burnunu yesinler onun maşallah acemimmBittiii bir sıkıntı yok her şey olması gerektiği gibi dedi çok şükürr2100 gr 45 cm civarında dedii kaç haftan kaldığına bir şey diyemem önemli olan erken gelmemesi dedi 2 hafta sonra tekrar konuşuruz dedii ağzını burnunu gördüm ay çok tatlıydı şimdiden aşık oldum
Ayyyy bizim çok yakın zaten merakla heyecanla bekliyorummmOyyy ağzını burnunu yesinler onun maşallah acemimmhadi bakalımm o zaman 2 hafta sonra ne çıkıcak, bende ne olacak? Ayy çok heyecanlıı
Doktor randevum salı günü ama nst dicek mi bilmiyorumAyyyy bizim çok yakın zaten merakla heyecanla bekliyorummmtam kaçındaaa
Ooookızzzzne diyorsunnn abooo baya almış gitmişBittiii bir sıkıntı yok her şey olması gerektiği gibi dedi çok şükürr2100 gr 45 cm civarında dedii kaç haftan kaldığına bir şey diyemem önemli olan erken gelmemesi dedi 2 hafta sonra tekrar konuşuruz dedii ağzını burnunu gördüm ay çok tatlıydı şimdiden aşık oldum
Çok şükür iyi çıkmasına çok sevindim.Hepimizin Rabbım yardımcısı olsun kritik zamanlara geldikSanırım benim düşüp yükselmediği için normal dedi hep 40 seviyesinde gitti çünkü. İnşallah şu iki üç haftayı da sağ salim atlatacaksın canımm
Ayyy bence nst de der artık 33ü geçmiş olucaksınnDoktor randevum salı günü ama nst dicek mi bilmiyorum. Doğum için zaten 19-25 mayıs diyorrr