2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Benim annem bile ama eski bir mama çok iyi diyor Aptamili bende beğenmiyorum kusuyordu oğlum onda

Bugün konustuk eşimle bu konuyu, ilk bebeğim anne sütü sarılığı oldu. Yaklaşık 3 ay sürdü yani tabi anne sütünden olup olmadığını anlamak bile bir ay sürdü. Çok zor bir durumdu sütüm mü yetmedi kafası anında yüklenmişti tabi, e süt geliyor neden mama veresinciler de hazırda bekliyordu
Ben bu sefer yine de yanıma alacağım mama ama doğum öncesi çocuk doktoru ile de bunu konuşacağım bu bebekte de olabilir mi bu durum diye. Bilmeyenler illa ki vardır uzunca yazayım dedim, Anna sütü sarılığı diye bişey varmış

Ay benimde gobegim asagida hatta gecen biri gobegin dusmus iyice dedi dedim yok daha doguma var. Neden boyle ki acabaa erkek bebeklerdemi boyle oluyo ki
Valla gören herkes erkek göbeği diyor benimki kız öyle diyenlere hiç yukarı çıkmadı ki nasıl düşsün de Herkeste farklı işte belli olmuyor kii

Evet var canim oyle birsey babaannemde sarilik oldugunu bile bile babami emzirmis doktorlar emzirme demis. Tasiyicilik var babamda da anneden kalma. Mama kotu birsey değil gerekli durumda tabiki verecegiz

Ben mama almayındülünmüyorum ama biberon koyacağım çantaya. Gerek duruşursa hastane. Yakınlarında eczane muhakkak olıyor . Ordan gidip eşim iki dkkada alır diye dğşünüyorum. Kızımda öyle yapmıştık. Bir gün oksijen sıkıntısından dolayı tedbir amaçlı kuveze koydular. Süt sağarken kendımı aşırı kastım ameşıyay yerim ağırdı. Oyüızden mama aldırttım mama verın dedim. Ama eve gelınce benı emdı iatemedi mamayı

Kızlar
Okuduğuma göre dün herkes çok yorulmuş. Bende sadece çamaşır katladım yerleştirdim banyoyu sildim ama belimin ağrısında koltuğa bile zor oturdum yani belimin ortası ağrıyordu. Ve ben yine bildiğini gibi gece 2den 5 e kadar yatak lavabo arası gittim geldim kustum yine ne varsa. Sonra acaba bebeğe birşey olur mu diye düşünmekten 5 ten sonra az uyumuşum saçma sapan rüyalar gördüm felan

Elif nasılsın şimdi canım neden böyle kusuyorsun sen hep mi vardı 3. Trimester de mi başladı. Ama kusmaktan bebeğe birşey olmaz korkma ya kıyamam ne kadar zor şuan kusmak Allah'ım iyiliğini versin

Elif nasılsın şimdi canım neden böyle kusuyorsun sen hep mi vardı 3. Trimester de mi başladı. Ama kusmaktan bebeğe birşey olmaz korkma ya kıyamam ne kadar zor şuan kusmak Allah'ım iyiliğini versin
Gündüz çok iyiyim Mevsimcim herşey gece o yatağa gidince başlıyor. 3. Trimesterda başladı malesef daha önce yoktu
Evet çok zor gerçekten

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…