- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 960
- 33
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.821
Benim annem bile ama eski bir mama çok iyi diyor Aptamili bende beğenmiyorum kusuyordu oğlum ondaKizlar ne olur ne olmaz diye mama goturecekmisiniz hastaneye? Benim ilk 3gun sutum gelmemisti mama almistik hastanede. Dogumdan cikar cikmaz vermeyi dusunuyorum ben mama sarilik olmasin diye. Sma ve aptamil arasinda kaldim eskiden aptamil en iyisiydi simdilerde hangisini onerirsiniz bilgisi olan annisler
Erkek bebeğim olacak benim de hala yukarda değil öyle aşırı, 28 haftadayımAy benimde gobegim asagida hatta gecen biri gobegin dusmus iyice dedi dedim yok daha doguma var. Neden boyle ki acabaa erkek bebeklerdemi boyle oluyo ki
Bugün konustuk eşimle bu konuyu, ilk bebeğim anne sütü sarılığı oldu. Yaklaşık 3 ay sürdü yani tabi anne sütünden olup olmadığını anlamak bile bir ay sürdü. Çok zor bir durumdu sütüm mü yetmedi kafası anında yüklenmişti tabi, e süt geliyor neden mama veresinciler de hazırda bekliyorduKizlar ne olur ne olmaz diye mama goturecekmisiniz hastaneye? Benim ilk 3gun sutum gelmemisti mama almistik hastanede. Dogumdan cikar cikmaz vermeyi dusunuyorum ben mama sarilik olmasin diye. Sma ve aptamil arasinda kaldim eskiden aptamil en iyisiydi simdilerde hangisini onerirsiniz bilgisi olan annisler
Valla gören herkes erkek göbeği diyor benimki kızAy benimde gobegim asagida hatta gecen biri gobegin dusmus iyice dedi dedim yok daha doguma var. Neden boyle ki acabaa erkek bebeklerdemi boyle oluyo ki
Ahahhah oyle dicem artikValla gören herkes erkek göbeği diyor benimki kızöyle diyenlere hiç yukarı çıkmadı ki nasıl düşsün de Herkeste farklı işte belli olmuyor kii
Bence asagida olmasi daha iyi biraz baskidan dolayi yataktan kalkarken agri oluyor ama yuruyunca geciyor. Yukarda olsa reflu nefes alamama daralma olabilirdiiErkek bebeğim olacak benim de hala yukarda değil öyle aşırı, 28 haftadayım
Evet var canim oyle birsey babaannemde sarilik oldugunu bile bile babami emzirmis doktorlar emzirme demis. Tasiyicilik var babamda da anneden kalma. Mama kotu birsey değil gerekli durumda tabiki verecegizBugün konustuk eşimle bu konuyu, ilk bebeğim anne sütü sarılığı oldu. Yaklaşık 3 ay sürdü yani tabi anne sütünden olup olmadığını anlamak bile bir ay sürdü. Çok zor bir durumdu sütüm mü yetmedi kafası anında yüklenmişti tabi, e süt geliyor neden mama veresinciler de hazırda bekliyordu
Ben bu sefer yine de yanıma alacağım mama ama doğum öncesi çocuk doktoru ile de bunu konuşacağım bu bebekte de olabilir mi bu durum diye. Bilmeyenler illa ki vardır uzunca yazayım dedim, Anna sütü sarılığı diye bişey varmış
Evet canim aptamilde oyle bi sorun varmis arastirdim. Hipp ‘e yoneldim arastirma iceresindeyimBenim annem bile ama eski bir mama çok iyi diyor Aptamili bende beğenmiyorum kusuyordu oğlum onda
Sma diyorumSimdi de aptamili eledim Sma ve Hipp arasindayim
Merakla bekliyoruzBen deeee! Bakalım rahim kendini toparlayınca geriye ne kadar bıngıl kalacak
Yapalım şok etkisi her zaman işe yararGüzel fikirdi bakkk bidahakine boks yapalımm
Elif nasılsın şimdi canım neden böyle kusuyorsun sen hep mi vardı 3. Trimester de mi başladı. Ama kusmaktan bebeğe birşey olmaz korkma ya kıyamam ne kadar zor şuan kusmak Allah'ım iyiliğini versinKızlar
Okuduğuma göre dün herkes çok yorulmuş. Bende sadece çamaşır katladım yerleştirdim banyoyu sildim ama belimin ağrısında koltuğa bile zor oturdum yani belimin ortası ağrıyordu. Ve ben yine bildiğini gibi gece 2den 5 e kadar yatak lavabo arası gittim geldim kustum yine ne varsa. Sonra acaba bebeğe birşey olur mu diye düşünmekten 5 ten sonra az uyumuşum saçma sapan rüyalar gördüm felan
Gündüz çok iyiyim Mevsimcim herşey gece o yatağa gidince başlıyor. 3. Trimesterda başladı malesef daha önce yoktuElif nasılsın şimdi canım neden böyle kusuyorsun sen hep mi vardı 3. Trimester de mi başladı. Ama kusmaktan bebeğe birşey olmaz korkma ya kıyamam ne kadar zor şuan kusmak Allah'ım iyiliğini versin
Kiz naptın kefir aldınmıYapalım şok etkisi her zaman işe yarar
JouuuKiz naptın kefir aldınmı
Yemek yerken nasıl kola içersin onun gibiJouuu
Ben aldım amaa daha içmedim. Yemekle içicem onu yemekten sonra mı.