- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.841
Üstüme başıma bir şeyler alayım dedim kızlar, kimi göğüslerimden geçmedi kimi göbeğimden 8 aylık gebesin ne arıyosun dimi giy işte evden bişiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık ağırlaştık mevsim ben ona yoruyorum bu halleriAayy yasemin dün bende çok fena yorulmusum akşam belimin ağrısından ayağımı cekemiyordum uzun zamandır böyle olmuyordu demek ki yorulunca oluyor bende dinlenmisim şükür bugün iyim
Bende biraz iş yapınca belim ayrılacak gibi oluyor elif. Bugün biraz yürüyüş yaptım iyi geldi kusma işi senin mideni sıkıştırıyor sanırım bebiş. Benimde oluyor ama aç karnına sabahları. Geceleri o tarz bir sıkıntı yaşamıyorum. Reflü nedenli bulantı olabilir gibi. Doktorla bir görüş bakalım belki gaviscon filan önerirKızlar
Okuduğuma göre dün herkes çok yorulmuş. Bende sadece çamaşır katladım yerleştirdim banyoyu sildim ama belimin ağrısında koltuğa bile zor oturdum yani belimin ortası ağrıyordu. Ve ben yine bildiğini gibi gece 2den 5 e kadar yatak lavabo arası gittim geldim kustum yine ne varsa. Sonra acaba bebeğe birşey olur mu diye düşünmekten 5 ten sonra az uyumuşum saçma sapan rüyalar gördüm felan
Hafif şeyler yediğin günde oluyor mu hani yeme içme kaynaklı mi Aceba inşallah geçer biran once yaGündüz çok iyiyim Mevsimcim herşey gece o yatağa gidince başlıyor. 3. Trimesterda başladı malesef daha önce yoktu
Evet çok zor gerçekten
Galiba o yorgunluklar var zaten ağırlıktan mıdır nedir çokta büyük bir göbüsüm yok gibi ama yine de şimdiden böyleyse son ayda napcam düşüncesi sarıyor beni bianArtık ağırlaştık mevsim ben ona yoruyorum bu halleri
Yok kuzu hiç firsatim olmadi ki bayramdan sonraya anca alırım herhaldeKiz naptın kefir aldınmı
Pekiii bu akşammm içmedim eşime aldırdım ama yarın malum bayram her an mide karışabilirYemek yerken nasıl kola içersin onun gibi
Aynı yasemin aynı benimde hemen belim ağrıyor ya. Benimde tam tersi gündüz bulantım yok gece başlıyor ve sanırım yatıyorum ya bebek baskı yapıyor heralde gerçi kafası hala aşağıda ayaklarıda yanlarda gibi. Gaviscon her akşam yatmadan içiyorum ama mide eğer sindiremediyse o da etki etmiyor cano. Şimdi kusuyorum ya bir zaman sonra mide boşalıyor bu sefer yanmaya başlıyor ondan sonra içiyorum rahat uyku uyuyorum. Ben o yüzden 32. Haftada işi bırakmak istiyorum çünkü uyuyamıyorum geceleri gündüzde çok uykulu oluyorum.Bende biraz iş yapınca belim ayrılacak gibi oluyor elif. Bugün biraz yürüyüş yaptım iyi geldi kusma işi senin mideni sıkıştırıyor sanırım bebiş. Benimde oluyor ama aç karnına sabahları. Geceleri o tarz bir sıkıntı yaşamıyorum. Reflü nedenli bulantı olabilir gibi. Doktorla bir görüş bakalım belki gaviscon filan önerir
Bugün akşam yemeğinse mesela sadece çorba azda yoğurtla ıspanak yemeği yedim. Kesinlikle salatadan yemedim domates varya içinde midem onuda öğütmüyor ve yakıyor şuan iyiyimHafif şeyler yediğin günde oluyor mu hani yeme içme kaynaklı mi Aceba inşallah geçer biran once ya
Bi iciremedik yavPekiii bu akşammm içmedim eşime aldırdım ama yarın malum bayram her an mide karışabilir
Evet benim kesin sezaryen olacak.Kesin sezeryan olacak var mı topikte kızlar