2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Hahahaha dogrudurr kuzumm görmeside iyidir tabi ama benim o hallerimi görsün istemezdim

Isteee kizımda aynısını yaşadımm hiçbir şeker ve kaebon tüketmedim bi gram agırlığımıda hissetmedim cidden bak doktorlar boşa kilonu koru demiyo şeker zaten sağlıksızz her normalde olduğu gibi bide bebek taşıyoruz vücut değişiyorr bence çok iyi yapıyorsunn ben bugüne kadar yedim ettim daha dedim dur hamilelikte nasıl oluyomuş diye tadını çıkarayım dedim herkes hamilelikte yedikçe yiyor ya instada falan ona uydum noldu olan bana oldu dombili oldum hadi ver veresin ee dikkat ediyorum ama oğlan kilo alıyo ben dahada çıkıyorum tepeye hayatımda çıkmadığım kilolara çıkıyorum

Acıdan ve duygusallıktan kaçış eğilimi var ahh bu erkekler
Tabi tabii ama genede eşim sağolsun neler yaşadığımı tahmin ediyorr enazından görmesi daha iyi anlar neler yaşadıgımızı düşünsün isterizz bazılarida kaçıyor benimki girmedi dayanamam dedi

Cidden çok doğru ya aldığı kilo anneye kalıyor sonra bide onu vermeye çalışıyoruz ki sağlık açısından da zorluyor işte. Aahh jouuuuum bende öyle yiyip iciyordum kız nasıl açılmıştı iştahım sen onlara uyma olan bize oluyor kaç kilo aldın

Reactions: Jou
Merhabalar ben sizlere birşey danışmak istiyorum ben optima şeker cihazı kullanıyorum hayatımdan ekmeği şekerli herşeyi çıkardım paketli ve tüm içecekler de dün akşam ilk defa bir tane baklava yedim çok ćanm çekti sabah açlık yaptm 95 arası çıktı sonra kahvaltı yaptım iki yumurta zeytin peynir iki dilm kepekli ekmek bir saate baktım 170 şoka girdim birdaha yaptm 168 sonra bir daha 130 en son 188 bozuk olabilir mi cihaz normalmi ard Arda bu kadar farklı göstermesi korkuyorum sırada yok bayramdan önce hastane gıdım bu konuda bilgisi olan varmı

Ay vallahaa yiyene kadar 13 kilo aldım ama karnım büyüdükçe 2 kiloya daha çıktım bebek şimdi ağırlaştıkça çikiyorum yoksa duzenli yiyorum artık 1 aydır herzamanki sagliklı şeylerr a 26 haftalıkken ben 970 gram olacagı hiç aklima gelmezdi dedim oğlan zayıftır şimdi ben aldım kilo diye doktor bukadar çabuk kilo almasıda şekerden şuphelenmişti hatta ee ben zaten oğlana kilo aldıracak şeyler daha çok yediğim içinde aldı yanii vallaha olan bana oldu kızımda hiç uymazdım 7kilomla gittim doğuma düşün

Ben iki üç günde bir kusuyorum yemekler tetikliyor bazen ama sonra bir rahatlama geliyor

Aslında en önemlisi açken baktırmak diye biliyorum tokken böyle degişiklikler gösterebiliyor

Salçada dokunuyo birsüre hep

Öyleymiş gerçekten ben de çok bel ve bacak ağrısı çekiyorum. Sizden sonra ben de daha dikkat edeceğim
Evet canım takip et kesinlikle
Aminnnn annelik ne kadar zormuş cennet boşuna ayaklarımız altında değil canım sagliklica alsaydık kucagimiza yavrumuzu. Kan sulandırıcı zaten plesentadan bebeğe gecmiyomus doktor sadece ne olur olmaz diye önlem amaçlı akciğer geliştirici yaptırdı. Rabbim şifamızı versin hepimize.

Ah hiç bilmiyorum ya kadar korktum ki bebek hareket ediyomu diye bir saat elim karnmda
Korkma kuzum birşey yememişsinki yencek seyler yemissin oyüzden içini ferah tut benimde sınıra yakın bende geçen 1küçük baklava yedim

Ya birde ben asla tatlıyla aram yoktu kızlarr kızımda gebeyken doğurdum hep canım çekti tatlı boylede devam etti yanii insan gerçekten dayanamıyor bitane atıyor

Ya birde ben asla tatlıyla aram yoktu kızlarr kızımda gebeyken doğurdum hep canım çekti tatlı boylede devam etti yanii insan gerçekten dayanamıyor bitane atıyor
Günlük hayatımda çok nadir yerim bnde ama iki gebelikte çok aserdim ya şeker ölçme den önce yerdim çikolata tatlı ama şeker öğrendim den beri hiç biri

Reactions: Jou
Erkekler duygusallık istemiyor ve acıdan kaçış eğilimi var hepsinde o yüzden istemiyor. Ben de doğum anında çağırtmayı düşünüyorum hemen kucağına verdireceğim
Şu an tekrar sordum gaza geldim, ı ıhh asla diyor. Ben de çok isterdim ama dediğin gibi kaçıyor
Benimki biraz inat acemiim, nuh diyor peygamber demiyor ama yabancı bi ülkede olsaydık girmek zorundaydııı, amiiin inşallah güzelce sağ saliim kolayca bi doğum olur
Elif sana da ilaç vermişti sanırım doktor, kullanıyor musun? Ben sabah uyanınca içip tam bi saat bişi yemeden içmeden etki etsin diye bekliyorum sonrasında inanılmaz rahatım ne yanma ne bulantı. Ama ilaç olmazsa asla tahammüş edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…