- 25 Ağustos 2019
- 60.337
- 109.993
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.621
Tam hatırlamıyorum ama normal doğumda onun can çekistiğine hallerine herhalde uzun zaman oldu her adam farklı tabii benim kocam ameliayata dayanamazdı girmediNe gibi değişiklikler olmuş yani?
Hahahaha dogrudurr kuzumm görmeside iyidir tabi ama benim o hallerimi görsün istemezdimBen normal doğum da olsa sezaryen de olsa girmesi taraftarıyım ya9 ay boyunca her türlü zorluğu biz yaşıyoruz, içimizde bir can büyütüyoruz o da kısa bir süre dayanabilir bence. Doktorun bebeği alıp göğsünüze koyduğunu an aile olduğumuz anı kaçırmasını istemem sırf bu yüzden değişecek olan adam varsa da buyursun değişsin ben bi değişirim şaşar kalırlar
Acıdan ve duygusallıktan kaçış eğilimi var ahh bu erkeklerTam hatırlamıyorum ama normal doğumda onun can çekistiğine hallerine herhalde uzun zaman oldu her adam farklı tabii benim kocam ameliayata dayanamazdı girmedi
Isteee kizımda aynısını yaşadımm hiçbir şeker ve kaebon tüketmedim bi gram agırlığımıda hissetmedim cidden bak doktorlar boşa kilonu koru demiyo şeker zaten sağlıksızz her normalde olduğu gibi bide bebek taşıyoruz vücut değişiyorr bence çok iyi yapıyorsunn ben bugüne kadar yedim ettim daha dedim dur hamilelikte nasıl oluyomuş diye tadını çıkarayım dedim herkes hamilelikte yedikçe yiyor ya instada falan ona uydum noldu olan bana olduValla karbonhidrat sıfır şeker sıfır şuan hayatımda aslında iyide oldu biliyor musun böyle olmasa çok dikkat etmezdim evet zorluyor ama mesela mide yanmalarim geçti çok şükür ağrılı bir yerim yok ve hafifim hareket durumum daha aktif işte her serde bir hayir var derler ya bende hayırları görmeye çalışıyorum napim
Tabi tabii ama genede eşim sağolsun neler yaşadığımı tahmin ediyorr enazından görmesi daha iyi anlar neler yaşadıgımızı düşünsün isterizz bazılarida kaçıyor benimki girmedi dayanamam dediAcıdan ve duygusallıktan kaçış eğilimi var ahh bu erkekler
Ben KaçıyoreeeYoutube da bir doktor eşiniz girmek istiyorsa girsin, istemiyorsa zorlamayın, diyor. Ben de kesin girmesi taraftarıydım ona hiç sormadan ama sorunca benimki istemiyorum, dayanamam dedi direk
Cidden çok doğru ya aldığı kilo anneye kalıyor sonra bide onu vermeye çalışıyoruz ki sağlık açısından da zorluyor işte. Aahh jouuuuum bende öyle yiyip iciyordum kız nasıl açılmıştı iştahım sen onlara uyma olan bize oluyor kaç kilo aldınIsteee kizımda aynısını yaşadımm hiçbir şeker ve kaebon tüketmedim bi gram agırlığımıda hissetmedim cidden bak doktorlar boşa kilonu koru demiyo şeker zaten sağlıksızz her normalde olduğu gibi bide bebek taşıyoruz vücut değişiyorr bence çok iyi yapıyorsunn ben bugüne kadar yedim ettim daha dedim dur hamilelikte nasıl oluyomuş diye tadını çıkarayım dedim herkes hamilelikte yedikçe yiyor ya instada falan ona uydum noldu olan bana oldudombili oldum hadi ver veresin ee dikkat ediyorum ama oğlan kilo alıyo ben dahada çıkıyorum tepeye hayatımda çıkmadığım kilolara çıkıyorum
Ay vallahaa yiyene kadar 13 kilo aldım ama karnım büyüdükçe 2 kiloya daha çıktım bebek şimdi ağırlaştıkça çikiyorum yoksa duzenli yiyorum artık 1 aydır herzamanki sagliklı şeylerr a 26 haftalıkken ben 970 gram olacagı hiç aklima gelmezdi dedim oğlan zayıftır şimdi ben aldım kilo diye doktor bukadar çabuk kilo almasıda şekerden şuphelenmişti hatta ee ben zaten oğlana kilo aldıracak şeyler daha çok yediğim içinde aldı yaniiCidden çok doğru ya aldığı kilo anneye kalıyor sonra bide onu vermeye çalışıyoruz ki sağlık açısından da zorluyor işte. Aahh jouuuuum bende öyle yiyip iciyordum kız nasıl açılmıştı iştahım sen onlara uyma olan bize oluyor kaç kilo aldın
Ben iki üç günde bir kusuyorum yemekler tetikliyor bazen ama sonra bir rahatlama geliyorKızlar Günaydınnn
Ben dün akşam başka yerde iftardaydım yemeklerde hep salçalıydı gece 2 de ne varsa çıkardım. Kusmak için kendimi öyle bir sıkmışım ki beynim ağrıdı boğazlarım acıdı bir titreme aldı beni. Galiba ben artık yemekleri sindiremiyorum bebekte baş aşağı ayakları yukarda ondan mı oluyor ya. Benim gibi son dönemlerde kusan var mı.
Aslında en önemlisi açken baktırmak diye biliyorum tokken böyle degişiklikler gösterebiliyorMerhabalar ben sizlere birşey danışmak istiyorumben optima şeker cihazı kullanıyorum hayatımdan ekmeği şekerli herşeyi çıkardım paketli ve tüm içecekler de dün akşam ilk defa bir tane baklava yedim çok ćanm çekti sabah açlık yaptm 95 arası çıktı sonra kahvaltı yaptım iki yumurta zeytin peynir iki dilm kepekli ekmek bir saate baktım 170 şoka girdim birdaha yaptm 168 sonra bir daha 130 en son 188 bozuk olabilir mi cihaz normalmi ard Arda bu kadar farklı göstermesi korkuyorum sırada yok bayramdan önce hastane gıdım bu konuda bilgisi olan varmı
Salçada dokunuyo birsüre hepKızlar Günaydınnn
Ben dün akşam başka yerde iftardaydım yemeklerde hep salçalıydı gece 2 de ne varsa çıkardım. Kusmak için kendimi öyle bir sıkmışım ki beynim ağrıdı boğazlarım acıdı bir titreme aldı beni. Galiba ben artık yemekleri sindiremiyorum bebekte baş aşağı ayakları yukarda ondan mı oluyor ya. Benim gibi son dönemlerde kusan var mı.
Ah hiç bilmiyorum ya kadar korktum ki bebek hareket ediyomu diye bir saat elim karnmdaAslında en önemlisi açken baktırmak diye biliyorum tokken böyle degişiklikler gösterebiliyor
Evet canım takip et kesinlikleÖyleymiş gerçektenben de çok bel ve bacak ağrısı çekiyorum. Sizden sonra ben de daha dikkat edeceğim
Aminnnn annelik ne kadar zormuş cennet boşuna ayaklarımız altında değil canım sagliklica alsaydık kucagimiza yavrumuzu. Kan sulandırıcı zaten plesentadan bebeğe gecmiyomus doktor sadece ne olur olmaz diye önlem amaçlı akciğer geliştirici yaptırdı. Rabbim şifamızı versin hepimize.Çok geçmiş olsun canisi ya Dr birşey dedi mi dogumunla ilgili erken olur falan diye demediyse korkup kendini de bebeğini de strese sokma gerekirse hiç kalkma ama erken doğumu tetikleyici birşey değil diye biliyorum ben Rabbim şafi ismi ile şifa versin biran önce toparlan inşallah valla gebelik olduğu sürece herşey olabilir hepimize de şuan öyle düşünme bak bizde insüline başladık diyet devam herşey yasak her gün sabah akşam ölçüm yapiyorum akşamları iğne oluyorum artık parmaklarım ağrıdı Igne batirmaktan sabır etcez bu günler geçecek elbet bıdıklarımizi kucağmiza alınca geçecek inşallah hepsi de
Korkma kuzum birşey yememişsinki yencek seyler yemissin oyüzden içini ferah tut benimde sınıra yakın bende geçen 1küçük baklava yedimAh hiç bilmiyorum ya kadar korktum ki bebek hareket ediyomu diye bir saat elim karnmda
Ay inşallah ya evet vllha sadece bir dilim oda o kadar ćanm cekti ki atm ağzımaKorkma kuzum birşey yememişsinki yencek seyler yemissin oyüzden içini ferah tut benimde sınıra yakın bende geçen 1küçük baklava yedim
Günlük hayatımda çok nadir yerim bnde ama iki gebelikte çok aserdim ya şeker ölçme den önce yerdim çikolata tatlı ama şeker öğrendim den beri hiç biriYa birde ben asla tatlıyla aram yoktu kızlarr kızımda gebeyken doğurdum hep canım çekti tatlı boylede devam etti yanii insan gerçekten dayanamıyor bitane atıyor
Şu an tekrar sordum gaza geldim, ı ıhh asla diyor. Ben de çok isterdim ama dediğin gibi kaçıyorErkekler duygusallık istemiyor ve acıdan kaçış eğilimi var hepsinde o yüzden istemiyor. Ben de doğum anında çağırtmayı düşünüyorum hemen kucağına verdireceğim
Benimki biraz inat acemiim, nuh diyor peygamber demiyor ama yabancı bi ülkede olsaydık girmek zorundaydııı, amiiin inşallah güzelce sağ saliim kolayca bi doğum olurHahahah benimki de istemiyor ama mecburyoutube’da doğum vlog tarzı videolar izledikçe alıştı bu fikre, sen de denee benimki mecbur çünkü ikimizde de almanca çok iyi değil, birinin anlamadığını diğeri anlamaya çalışacak gerekirse translateten çevirecek hahaha ağlanacak halimize gülüyorum çok komik Allah yardımcımız olsun
Elif sana da ilaç vermişti sanırım doktor, kullanıyor musun? Ben sabah uyanınca içip tam bi saat bişi yemeden içmeden etki etsin diye bekliyorum sonrasında inanılmaz rahatım ne yanma ne bulantı. Ama ilaç olmazsa asla tahammüş edemiyorum.Kızlar Günaydınnn