2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
İlginç , benim ki kız ve çok ağrıdı bu hamilelikte belim
Isteee benim ki tabi son ayda ama öyle aman aman değildii ağrı olması lazım tabi bebekte ağır kızım 4 kiloya yakın doğdu ameliyattan sonra tabi bel ağrısı yaşadım oda eğilip kalkamıyosun

Canım sabah ayağımın sisi artmıştı hastaneye gittim sol kasığıma pıhtı atmış dvt olmuşum kan sulandırıcı başladılar 😔😔 offf daha başıma neler gelecek bilmiyorum artık
Çok geçmiş olsun canisi ya Dr birşey dedi mi dogumunla ilgili erken olur falan diye demediyse korkup kendini de bebeğini de strese sokma gerekirse hiç kalkma ama erken doğumu tetikleyici birşey değil diye biliyorum ben Rabbim şafi ismi ile şifa versin biran önce toparlan inşallah valla gebelik olduğu sürece herşey olabilir hepimize de şuan öyle düşünme bak bizde insüline başladık diyet devam herşey yasak her gün sabah akşam ölçüm yapiyorum akşamları iğne oluyorum artık parmaklarım ağrıdı Igne batirmaktan sabır etcez bu günler geçecek elbet bıdıklarımizi kucağmiza alınca geçecek inşallah hepsi de 🤲🏻🥹🥹💙🤍

Isteee benim ki tabi son ayda ama öyle aman aman değildii ağrı olması lazım tabi bebekte ağır kızım 4 kiloya yakın doğdu ameliyattan sonra tabi bel ağrısı yaşadım oda eğilip kalkamıyosun
Maaşallah ,benim kızım 3750 doğmuştu, son anda sezaryen olmuştum 24 saat sancı çekip. Benim belimden çok karın ağrısı olmuştu.
Bu hamileliğin başından beri bel ağrım var ben bel fıtığına bağladım

• Beğen
Reactions: Jou
Hahaahha kızzz odem deyince aklıma sen geliyorsunn :KK48: benim eller normal :KK76:
Hahaha ödem istemiyorum 🤣🤣aman aman olmasın Valla belki normalde olurdu bilmiyorum jou ama diyet yapıyorum ya sanırım yediğim içtiğim zaten çok fazla birşey olmadığı için şuan koruyor vücudum bol su yürüyüş harejet derken bakalım ilelreyen zmaanalrda ne olacak 😇

• Muhteşem
Asla istemiyor, teklif dahi etme bayılırım dedi. İşte destek 🥲🤣
Hahahah benimki de istemiyor ama mecbur 😈 youtube’da doğum vlog tarzı videolar izledikçe alıştı bu fikre, sen de denee 😬😬 benimki mecbur çünkü ikimizde de almanca çok iyi değil, birinin anlamadığını diğeri anlamaya çalışacak gerekirse translateten çevirecek hahaha ağlanacak halimize gülüyorum çok komik Allah yardımcımız olsun 🤣🤣

Hahaha ödem istemiyorum 🤣🤣aman aman olmasın Valla belki normalde olurdu bilmiyorum jou ama diyet yapıyorum ya sanırım yediğim içtiğim zaten çok fazla birşey olmadığı için şuan koruyor vücudum bol su yürüyüş harejet derken bakalım ilelreyen zmaanalrda ne olacak 😇
Çokgüzel yapıyorsun karbon türü şeylerden uzak durdukmu herşey normale döner süpersinn😍😍

Maaşallah ,benim kızım 3750 doğmuştu, son anda sezaryen olmuştum 24 saat sancı çekip. Benim belimden çok karın ağrısı olmuştu.
Bu hamileliğin başından beri bel ağrım var ben bel fıtığına bağladım
Ameliyattan kaynaklıda diyolar ama hepimize ayrı etkisi oluyor iştee 4kiloya yakın dedim ama senle aynı doğurmuşuz kizz hatta ben 36+5 te doğurmuştum 40hafta ollsam 4200 olurdu herhalde 🤣🤣 benim kızımdada hiç olmadı öyle oğlandada pek olmadı ama son aylarda belli olur

Çokgüzel yapıyorsun karbon türü şeylerden uzak durdukmu herşey normale döner süpersinn😍😍
Valla karbonhidrat sıfır şeker sıfır şuan hayatımda aslında iyide oldu biliyor musun böyle olmasa çok dikkat etmezdim evet zorluyor ama mesela mide yanmalarim geçti çok şükür ağrılı bir yerim yok ve hafifim hareket durumum daha aktif işte her serde bir hayir var derler ya bende hayırları görmeye çalışıyorum napim 😅

• Muhteşem
Bence girmesin kız yaa görmemesi daha iyi benim bi arkadaşıminki girmiş kocası adamm eve geldi çok degişti
Ben normal doğum da olsa sezaryen de olsa girmesi taraftarıyım ya 🐣 9 ay boyunca her türlü zorluğu biz yaşıyoruz, içimizde bir can büyütüyoruz o da kısa bir süre dayanabilir bence. Doktorun bebeği alıp göğsünüze koyduğunu an aile olduğumuz anı kaçırmasını istemem ☺️ sırf bu yüzden değişecek olan adam varsa da buyursun değişsin ben bi değişirim şaşar kalırlar 🤣🤣

Kızlar Günaydınnn
Ben dün akşam başka yerde iftardaydım yemeklerde hep salçalıydı gece 2 de ne varsa çıkardım. Kusmak için kendimi öyle bir sıkmışım ki beynim ağrıdı boğazlarım acıdı bir titreme aldı beni. Galiba ben artık yemekleri sindiremiyorum bebekte baş aşağı ayakları yukarda ondan mı oluyor ya. Benim gibi son dönemlerde kusan var mı.

X