2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
yok kuzum dün ellerim şişti de bugün iyiyim çok şükür :)

çatladı ama kırmızı değil böyle derimin renginde gibi sanki . sen çatladın mı

Reactions: Jou
yok kuzum dün ellerim şişti de bugün iyiyim çok şükür :)

çatladı ama kırmızı değil böyle derimin renginde gibi sanki . sen çatladın mı
Benim ilk hamileligimde çatladı hicbir krem işe yaramadı ama bunda aynı duruyorr genelde kırmızı olurr bide son aylarda baya baya

Bebek yağı sürüyorum

Maşallahh prensese.
Çok şükür az kaldı annesi kavusmaniza annesi insallah

Canım sabah ayağımın sisi artmıştı hastaneye gittim sol kasığıma pıhtı atmış dvt olmuşum kan sulandırıcı başladılar offf daha başıma neler gelecek bilmiyorum artık
Aa çok çok geçmiş olsun. İyi ki doktora gitmişsin. Allah korusun korkma inşallah. Kaçıncı haftadaydınız?

Öyleymiş gerçekten ben de çok bel ve bacak ağrısı çekiyorum. Sizden sonra ben de daha dikkat edeceğim
Herkesin vücudu farklı demekkii hatta bana erkek hamilelikte bel ağrısı çok oluyo diyodu hep bunun ayrımı olmadığı artık herkes çevrem anlayamadı hala cidden gına geldi bağaaa

Herkesin vücudu farklı demekkii hatta bana erkek hamilelikte bel ağrısı çok oluyo diyodu hep bunun ayrımı olmadığı artık herkes çevrem anlayamadı hala cidden gına geldi bağaaa
Ayyy Joumm o çevre zatenn bitmiyorrr . En son teyzem bi profesör edasıyla neden normal doğurmuyorsunn kiii diyordu. Hani doktorum durumuma karar vermiş, plasenta önde, bel fıtığı vs vs. neden olduğunu anlatırken buldum kendimi uzuun uzunn. Ya sabıırrr

Amaannn yoohh yoohh anlamıyolarr benimde ilk gebede burnumdan getirdilerrr hattaa lohusada oyle yap boyle yapma öyle et falan anaaaa kızzz dedim iyiki herkes benden uzakta gelemiyo napardım bilmem yaa bi kaynanam karışmadı birsey demedi işi neyse öyle yaptı yemek etti falan filan teyzeler çok profösör zaten benim teyzemde hiç susmadı

Ay beste gözlerim doldu şunu okuyunca. Maşallah, inşallah çok daha güzel günler geliyor. Güçlü annesinin, güçlü kızı

Ay neyse ki kayınvaliden yardımcı olmuş, ya da öyle olsaydıı.. ay gerçekten eski kafalar artık bunlar. Arkadaşlarımda hiç böyle şeyler yok, güzel güzel tavsiye veriyorlar uslübunca. Akrabalar aynı dediğin gibi

Aynı aynı arkadaşlar daha iyi anliyor beni vallahii yaa bi kulağindan girip öbü kulağından çıkarıicazzzz tamam diyip konuyu uzattırmıcazz hahahah

Vallaha bende akrabalardan dilim yandığı için bu doğumumda sadece eşimle gitmeyi düşünüyorum doğuma. Hatta heçen söyledım herkese kımseyi almayacağız peşimie diye bi kızarıp bozardılar ama umrumda deil. Beni aşırı yordular . Kendı derdıme deil birbirlerine takışmaşarını düşünüyorum. Kimse olmasın daha iyi. Ben kendıme bakarım

Kuzumm sezaryenmi olcaksın normal doğummu gercektende ister istemez karışıyolarrr ama daha annem birşeyde diyemez artık 2 ci bebe olduğu için ilkinde burnumdan geldi

Ay beste gözlerim doldu şunu okuyunca. Maşallah, inşallah çok daha güzel günler geliyor. Güçlü annesinin, güçlü kızı
Evet sizlerin de bebişleri çok güçlü olacak. Benim kızım evimize gelecek sizler de doğumlarınızı sağlıkla yapacaksınız ve biz bebelerimizin sorunlarını konuşacağız. Tecrübeli annelere danışıp öğreneceğiz. O günlere yaklaşıyoruz kendinize çok iyi bakın bebişlerimize sağ Salim sağlıkla kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…