2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Çıkıyor, benim de öyleydi emdikçe çıktı ama ilk 5 gün memeyi tutturamamıştım , sağıp şırıngayla verdik ve hep tutturmaya uğraşmıştık, tuttuktan sonra sorun olmadı.
Kardeşiminki de düzdü, hemen silikon uçla vermişler hastanede, sarılık olacak diye çok denememiş sonra alıştıramadı. 15 aylık hala silikon uçla emiyor ,oda yara yapıyor ,zor oldu yani. Hiç bulaşma emzik biberon silikon uç. Önceliğin memeni emmesini sağlamak olsun

Canım ben de 3 gün önce antibiyotik kullanmaya başladım benim de kan çıktı idrarda bi de enfeksiyon. Bi tane tek kullanımlık şase verdi, gece yatmadan içtim. Bi de 3 tablet antibiyotik onları da sabahları içtim. Şu anda ağrı yanma kalmadı ama alt karnımda hep bi rahatsızlık hissi baskı gibi bişey var. Bol su iç, hatta suyu biraz ılıtıp bikaç damla sirke koy idrar yollarına iyi gelir

Nacizane tavsiyem hiç slikon uç kullanma. Ben kullandım çok pişmanım ona alışınca onsuz emmedi. Sonra ben direndim bıraktm oda beni bıraktı

Kızlar selam bayadir yoktum buralarda. Bir problemim var hamileligin başından itibaren kuyruk sokumunda ağrım oluyordu çok oturduğum zamanlarda şu an 28+5 günlük gebeyim tam bir haftadır çok şiddetli kuyruk sokumundan sol kalçama yayılan şiddetli bir ağrım var yürüdükçe oturdukça çok artıyor yürüdükçe geçer dedim sanırım çok yürüyerek de bu durumu birazcık zorladım dün hastaneye gittim kendi doktorum bana rahim ağzımı kapalı olduğunu ve beni suyunu yeterli olduğunu bebek de geç bir problemin olmadığını söyledi fizik tedaviye yönlendirdi muayene etti fıtık olabileceğini onunda siyatik sinire baskı yaptığını 3 gün boyunca sadece tuvalete kalkacağımı hep yatmam gerektiğini duruma göre mr istiyecegini söyledi. bugün ilk gündü ama benim hala ağrım çok fazla gece uykudan uyartacak kadar siddetlendi 2 saat öncede yine sol ayağımın sistigini farkettim çok korkuyorum aranızda yaşayan tecrübe eden var mı bu durumu erken doğum olur diye korkuyorum ağrılarım çok fazla naapcagimi şaşırdım

Merhaba teşekkür ederim. Kızım bu sabah entübeden ayrıldı o yüzden iyiyim mutluyum inşallah tolere edebilir de tekrar entübe olmaz siz nasılsınız
Çok sevindim, inşallah bir daha böyle durumlar yaşamazsınız .
Kalsiyum eksikliği de tetikliyor, bol yoğurt tüket.
Benimde ağrıyordu hergün yoğurt yemeğe dikkat edince biraz hafifledi.

Günaydın, 2 bel fıtığı ve bel kayması olan bi hamile olarak sana tavsiyem gerçekten dinlenmen. Minimum şekilde ayakta kal, hep arkana destek koyarak otur. Ayaktayken bile ağırlığını eşit paylaştır. Yani yemek yaparken bile tek tarafa çöküp kalma mesela korkunç ağrı yapıyor. Bi de d vitamini, magnezyum ve kalsiyum çok çok önemli. Bazen sol ayağımın üstü uyuşuk geziyorum. Sanki yere bastıkça üstteki sinirler zır zır diye boşta sallanıyor. O da ödemden ve bebişin büyüklüğünden muhtemelen. Erken doğumu etkileyeceğini sanmam, sadece sağlam ağrı oluyor

Çok sevindim, inşallah bir daha böyle durumlar yaşamazsınız .

Beste ne güzel haberler bunlar :) çok sevindim çok az kaldı kucaklaşmanıza inşallahhh :)
İşin garibi kızım o entübasyon hortumunu kendisi çıkarmış. Hemşire hemen doktora haber verince nefes alabiliyor bir deneyelim burundan vermeyi tolere ediyor mu bakalım demişler. Zaten minik kız o hortumu çiğnemeye çalışıyordu

Yaaaa hele şuna bahhhhh iyileşmiste çikarmış sıpaa daraldı demekki hahahahaha

Ben iyileştimm anne msjı verdi bile

Hey maşallah yaaa Çağla kuşumaaa emzirmeye girdin mi hiç yada kucaklamaya beste? Girmediysen de sanırım artık yavaş yavaş başlarlar dimi

Yoğurt süt her gün tüketiyorum ahh çok kötü bı ağrı gerçekten bunu yaşayan anlar canım.... Bacağım çok şişmiş şimdi de bı sagliklica alsaydık kucagimiza

Yaaaa hele şuna bahhhhh iyileşmiste çikarmış sıpaa daraldı demekki hahahahaha

Ben iyileştimm anne msjı verdi bile
Çok şükür hareketleri arttı
Hey maşallah yaaa Çağla kuşumaaa emzirmeye girdin mi hiç yada kucaklamaya beste? Girmediysen de sanırım artık yavaş yavaş başlarlar dimi
Bunlar için biraz daha zaman gerekiyor şu an karnımda olsa 32+2 olacaktı. Beslenmeyi tölere edebildiği zaman birazcık da kilo alınca kucak ve emzirme olacak. Zaten çok küçük nasıl tutarım diye düşünüyorum teyzesi ama beni çok mutlu ediyor güzel Çağlam Allah’ıma çok şükür

Çokk şükür canım benim :) Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin az kaldı çok az Allah'ın izniyle

Benim var heryerim şiş şişşş
Hahahaha doktoru demiş ya kesinlikle istemiyorumm diye ondan takılıyorum mevsimle

Ayy vallahaa şiştin mi hamileden once odemin varsa oda etkiliyomuş ben diyetteydimm ödemi atmişım hep bide şey dicem aşkom göbegin catladı mı kirmızı oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…