2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Hastaneden çıkarken giymeye ne koyacaksınız kızlar elbise mi pantolon mu ne mantıklı olur?
Ben dörtlü hastane çıkışı seti alacağım elbisesini sabahlığını hastane de pijama takımını çıkışta giyerim diyorum

Son düzenleme:
Kızlar selam:) 27-28. Haftalarda iç Çamaşırı çok ıslanan oluyor mu yani şeffaf bir ıslaklık… öyle aşırı su su değil ama ıslanıyor yani.. özellikle iç çamaşırın arka kısmı benim çok ıslanıyor.. sıcaktan mı dedim ama değil bence

Benim beyaz akıntı oluyor. Su gibiyse doktoruna bi görün, test yapsın, değildir inşallah ama bakıtmakta fayda var. Herkesin akıntısı da farklı olabiliyor

Selam hanımlar, hayırlı kandiller, ben 9.haftadayım fetal dna için yer araştırıyorum yaptıran, memnun kalan var mı?

Kızlar selam bebek doğup süt geldikten sonra meme ucu çıkıyor mu? Benim meme ucum normalde düz duruyor, elimle oynayınca çıkıyor ama bırakınca 1 dakikada geri düzleşiyor. Silikon meme ucu almalı mıyım

Bende bir aydır oluyor doktora da suyum geliyor diye gittim ama baktı üstüne iki kontrol daha geçti azaldı akıntı su değildir korkma salgılar artıyormuş sona yaklaştıkça

Benimki iki emmede çıkmıştı hemen çok üzülüyordum ememez diye ama hemen çıktı ve sadece emdiği anlarda çıktı bırakınca düzeliyordu amortismörlü gibi

Elbise mantıklı sezaryen ihtimaline karşı bide sıcakta rahat oluyor ilk bebegim mayısta dogmustu elbise cok iyiydi. Zaten ter basıyor insanı, tek parça penye elbise favorim
Ya alttan bezli felan olacağız ya elbise biraz riskli gibi geldi bana trajik bir kaza yaşarsam diye korkuyorum ama sezeryan olursam da pantolon rahatsız eder gibi pff ne yapacağımı şaşırdım

Ya alttan bezli felan olacağız ya elbise biraz riskli gibi geldi bana trajik bir kaza yaşarsam diye korkuyorum ama sezeryan olursam da pantolon rahatsız eder gibi pff ne yapacağımı şaşırdım
En guzeli elbise veya hamile esofmani veya tayti. En azindan sezeryen yerimize degmez hamile kiyafetleri

Ay ne güzel bi haber inşaallahnbu mubarek günler yüzü suyu hürmetine dualarınn ve dualarımız kabul olrıda birdaha entübe olmaz bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…