- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.541
ben günde bir tane akşam içiyorum elifYaa öyle mi
Benimde aynı sabah akşam içilecek.
Yükselmez inşallah normal seyreder ödem gebeliğin cilvelerindencanım mevsim , valla bende şaşkınım :) doktorumla konuştum sbaahtan, tansiyonunu takip et yükselirse hemen gel dedii. Allah'tan niye ödem tuttun demedi
Hadi bakalım zaman hepimize de su gibi akıp geccsin ve güzellikler getirsinHahahah evett aynen öyle olacak bence hergün birimizden haber gelecekbakalım aynı güne denk gelen olacak mııı
Kesinlikle ödem istemiyorummYükselmez inşallah normal seyreder ödem gebeliğin cilvelerindenhahah benim Dr olsa bide ona kızardı herhalde
Ben dörtlü hastane çıkışı seti alacağım elbisesini sabahlığını hastane de pijama takımını çıkışta giyerim diyorumHastaneden çıkarken giymeye ne koyacaksınız kızlar elbise mi pantolon mu ne mantıklı olur?
Elbise mantıklı sezaryen ihtimaline karşı bide sıcakta rahat oluyor ilk bebegim mayısta dogmustu elbise cok iyiydi. Zaten ter basıyor insanı, tek parça penye elbise favorimHastaneden çıkarken giymeye ne koyacaksınız kızlar elbise mi pantolon mu ne mantıklı
Benim beyaz akıntı oluyor. Su gibiyse doktoruna bi görün, test yapsın, değildir inşallah ama bakıtmakta fayda var. Herkesin akıntısı da farklı olabiliyorKızlar selam:) 27-28. Haftalarda iç Çamaşırı çok ıslanan oluyor muyani şeffaf bir ıslaklık… öyle aşırı su su değil ama ıslanıyor yani.. özellikle iç çamaşırın arka kısmı benim çok ıslanıyor.. sıcaktan mı dedim ama değil bence
Bende bir aydır oluyor doktora da suyum geliyor diye gittim ama baktı üstüne iki kontrol daha geçti azaldı akıntı su değildir korkma salgılar artıyormuş sona yaklaştıkçaKızlar selam:) 27-28. Haftalarda iç Çamaşırı çok ıslanan oluyor muyani şeffaf bir ıslaklık… öyle aşırı su su değil ama ıslanıyor yani.. özellikle iç çamaşırın arka kısmı benim çok ıslanıyor.. sıcaktan mı dedim ama değil bence
Benimki iki emmede çıkmıştı hemen çok üzülüyordum ememez diye ama hemen çıktı ve sadece emdiği anlarda çıktı bırakınca düzeliyordu amortismörlü gibiKızlar selam bebek doğup süt geldikten sonra meme ucu çıkıyor mu? Benim meme ucum normalde düz duruyor, elimle oynayınca çıkıyor ama bırakınca 1 dakikada geri düzleşiyor. Silikon meme ucu almalı mıyım
Ya alttan bezli felan olacağız ya elbise biraz riskli gibi geldi bana trajik bir kaza yaşarsam diye korkuyorumElbise mantıklı sezaryen ihtimaline karşı bide sıcakta rahat oluyor ilk bebegim mayısta dogmustu elbise cok iyiydi. Zaten ter basıyor insanı, tek parça penye elbise favorim
En guzeli elbise veya hamile esofmani veya tayti. En azindan sezeryen yerimize degmez hamile kiyafetleriYa alttan bezli felan olacağız ya elbise biraz riskli gibi geldi bana trajik bir kaza yaşarsam diye korkuyorumama sezeryan olursam da pantolon rahatsız eder gibi pff ne yapacağımı şaşırdım
Umarım benim de öyle olur ya sevindim şimdi sıkıntı çıkmayabilir yaniBenimki iki emmede çıkmıştı hemen çok üzülüyordum ememez diye ama hemen çıktı ve sadece emdiği anlarda çıktı bırakınca düzeliyordu amortismörlü gibi
Tamam hocam siz isteyin yeter kiKesinlikle ödem istemiyorumm
Merhaba teşekkür ederim. Kızım bu sabah entübeden ayrıldı o yüzden iyiyim mutluyum inşallah tolere edebilir de tekrar entübe olmaz
Teşekkür ederim ben de iyiyim. Çokkkk sevindim dua ediyorum sizin için, yakında evinize gideceksiniz inşallahMerhaba teşekkür ederim. Kızım bu sabah entübeden ayrıldı o yüzden iyiyim mutluyum inşallah tolere edebilir de tekrar entübe olmazsiz nasılsınız