2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,1%
  • erkek

OY: 102 47,7%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    214
Evetttt yaşayanlar herkes öyle yaşıyo sanıyor :KK70: ben yaşayınca anladım demekki alakası yok dedim yani

Mesela erkek karnı aşagıda oluyo diyolardı hep benimki burnumun dibinde
Pekii kizlarda daha yayvan karin, hatta kalca ve basenler de cok yayiliyormus… oglanda daha derli toplu diyolar sizin karinalr nasil?? Kiz erkek fark var mi jou😬 ben siyah giyinince onden baksan hamile degilmisim gibi hic yayilmadi yanlara basketbol topu gibi🥲

Benımde bugun komtrolum bardı 28. Haftaya bugun girdik kılosu 1200 boyunu demedi bana ama . Oruç tutuyorum ben bir gün tutup bir gün bpzuyordum doktpruma sprdum tutabilirmiyim haftasıyla uyumlu suyunda güzel zorlanmıyorsan tutabilirsin dedi. Bi problem olursa zorlanırsan bpz dedi bana. Korkuyordum ausuz olur flan dıye ama Allah yardım ediyor gerçekten
Bacak boyunu ölçmüştür mutlaka FL yazan ölçü. Bunu 7 ile çarparsan boyunu bulabilirsin canım 😊

Pekii kizlarda daha yayvan karin, hatta kalca ve basenler de cok yayiliyormus… oglanda daha derli toplu diyolar sizin karinalr nasil?? Kiz erkek fark var mi jou😬 ben siyah giyinince onden baksan hamile degilmisim gibi hic yayilmadi yanlara basketbol topu gibi🥲
Evettt erkekte basketbol topu gibii aynennn karnımın sağ ve sol yanları bomboş 🤣🤣🤣 totom normal yayılmadı :KK70:

Evet top gibi benim karnım. Popom da pek yayılmadı sanki ama popo arkaya doğru,göbüş de öne doğru gidiyor. Zaten kilom 72 olmuştur. Fazla da almamam lazım daha 2 aydan fazla var doğuma

Benim vajinal kemik ağrım devam ediyor yanına bel ağrıları da eklendi resmen belime ağrı girince topallamaya başlıyorum 🥺
Kızım 2 yaşında günde iki kere parka indiriyorum yerde de oturamiyorum yere birşey düşse hele almak bile istemiyorum 😔😂😂
Çok hareket çok ağrı oluyor bende bu ara inşallah bayramda eşim evde olacak dinlenirim biraz 🙏

Kızlar ben mevsim ani mevsim değişimi beni hasta etti sanırım, bulunduğum şehir aniden yaz havasına girince ben bir kaç defa dondurma yemiş oldum 🙈 hamileyken ne yapabilirim burun akıntısı hapşırma geniz akıntısı içinn?

Kızlar ben mevsim ani mevsim değişimi beni hasta etti sanırım, bulunduğum şehir aniden yaz havasına girince ben bir kaç defa dondurma yemiş oldum 🙈 hamileyken ne yapabilirim burun akıntısı hapşırma geniz akıntısı içinn?
Suyu kaynatın, içine tuzu bolca atın (kaya tuzu olursa daha iyi ) Bununla uzun süreli gargara yapın ve burnunuza çekin. En doğal ve hızlı iyileştiren yöntemdir. İlaçtan bile daha hızlı tesir eder

Benim vajinal kemik ağrım devam ediyor yanına bel ağrıları da eklendi resmen belime ağrı girince topallamaya başlıyorum 🥺
Kızım 2 yaşında günde iki kere parka indiriyorum yerde de oturamiyorum yere birşey düşse hele almak bile istemiyorum 😔😂😂
Çok hareket çok ağrı oluyor bende bu ara inşallah bayramda eşim evde olacak dinlenirim biraz 🙏
O ağrılarla hiç çekilmiyor eşim sağolsun kızımı getiriyo çikarıyor dışarıya evde durmak hiç sevmiyo bense zaten hastayım bayram istanbul ziyareti olcak hiç gözümde kesmiyor inan memeyi kestik ama canı istediği zaman mememi açıyo oynuyo onla ham yapiyo oyuncak bebesi gibi davranıyor napacam oralarda bilmiyorum heleki kaynanamlarda hiç kesmiyo gözüm 2 kaynım bi kayınpeder var ust baş doğru düzgün giyinmek bile bana darallık geliyor hayırlısıyla bi bitse bayram

Bende aynı durumdayım maalesef birşey yapamıyorsun bi kuçük fincan ıhlamur içebiliyorum başkada birşey olmuyo 😒

Aynı dertten muzdaribim. Kızım beni çok yormaya başladı bu aralar. 19 aylık ve herşeyi ağlayarak yaptırıyor onla beraber bende ağlıyorum artık. Hamilelik çok yorucu oluyor

O ağrılarla hiç çekilmiyor eşim sağolsun kızımı getiriyo çikarıyor dışarıya evde durmak hiç sevmiyo bense zaten hastayım bayram istanbul ziyareti olcak hiç gözümde kesmiyor inan memeyi kestik ama canı istediği zaman mememi açıyo oynuyo onla ham yapiyo oyuncak bebesi gibi davranıyor napacam oralarda bilmiyorum heleki kaynanamlarda hiç kesmiyo gözüm 2 kaynım bi kayınpeder var ust baş doğru düzgün giyinmek bile bana darallık geliyor hayırlısıyla bi bitse bayram
Çok geçmiş olsun jou. Bayramda biz de şehir değiştireceğiz. Çok uzun yol gitmeyeceğiz, değişiklik olsun ne zamandır da hiçbir yere gitmedik diye çok istiyorum ama özellikle başkalarının yanında istediğimi giyemeyeceğimi bilmek çok üzüyor beni. İnşallah havalar çok sıcak olmaz da bunalmayız 😂

• Komik
Reactions: Jou
Kızlar gece gece bişi yaptım. Uyandım bebek hareket etmiyor. Oynattım falan yok. Yarım saat geçti. Kalkıp süt içip bi parça çikolata yiyeyim hareketlensin dedim. Çikolata bir küçük kare sadece ama folyosuyla yemişim :KK43: ağzımdan folyo çıkınca anladım.
Afedersiniz çıkarttım filan ama bişi göremedim. Eşimi uyandırdım bişi olmaz ben daha önce yemiştim kocaman dedi yattı. Nasıl böle saçma bişi yaptım ya :kızgın:

• Beğen
Reactions: Jou
Çok geçmiş olsun jou. Bayramda biz de şehir değiştireceğiz. Çok uzun yol gitmeyeceğiz, değişiklik olsun ne zamandır da hiçbir yere gitmedik diye çok istiyorum ama özellikle başkalarının yanında istediğimi giyemeyeceğimi bilmek çok üzüyor beni. İnşallah havalar çok sıcak olmaz da bunalmayız 😂
Evett yaaa işte bende degişiklik olur diye istiyorumm amaa biyandanda neler yaşayacağımı biliyorum hahaha kızımda rahat biraksa dedesinin yanında lab diye açacak memelerimi😂😂😂😂 rezil olasıcaa

X