2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,1%
  • erkek

OY: 102 47,7%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    214
kıyafetten de farkediyor acemim sanki :) ben üstümü değiştirirken aynaya bi bakıyorum her gün hahahah :)) ayy bu günler bir daha mı gelecek şöylee keyfini sürelim :)
Ayyy aynennn dar giyinince iyice göbeğimi gere gere yürüyorum. Bollarda hafif çıkıyor ama darlar iyice hamileyiiim diyor

Sizce bu değer nasıl 75 mg şeker yüklemesi yaptırdm ama doktora görünemedim. Eğer tehlikeli görüyorsanız doktora randevu alıym diyorum
Eki Görüntüle 3410353
ben bu konuda çok yorum yapamıyorum hallo yaa açlık kan şekerin çok iyi bi kere , ama 1. saat normal de max 140 deniyor fakat bazı hastanelerde max 180 kabul ediliyormuş , o yüzden çok doğru bir bilgim yok . En güzeli sen doktorunla görüş :)

jouu kız hamileliliği erkek hamileliğinden daha zor geçiyor diyorlaaa , sende öyle miii
Diyolardı ama ciddende hicbir agrım yok ne yalan diyeyim kuzum yaaa belim anca cok iş yaparsam oluyo o oda sürekli eğilip kalkmaktan başka türlü olmuyo bu kişiden kişiye değişiyor demekki benim hep normal geçiyor. Bende saddece mide yanma sıkıntısını yaşiyorum bide buaralar bi iyileşiyorum bi grip oluyorum tekrar kızımdahiç hastalanmadım bunda habire geberiyorum

hurafe demek kiii yaa :))

Reactions: Jou
Bugün kontrolümüz vardı 28+2 yiz 1200 gr 40 cm ölçtü doktorumuz. Diğer ölçümleri 1 hafta ilerde dedi ama proporsiyon olarak ince uzun yapılı bir bebek olacak dedi. Kilosu bana biraz az geldi ama ne az ne çok olması gerektiği gibi dedi. Başı yukarda ayakları aşağıda. Bir öncekinde tam tersiydi. 36-37. Haftalara kadar daha çok döner normal doğuma engel bir şey değil şu an dedi. Rahim ağzı kapalı uzunluğu iyi dedi. Bir de kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. 32. Hafta bitince kontrole gideceğim bir de çalışır raporu alacağım nasipse bakalım. Bizde durumlar böyle kızlar. Yüzünü de çok net olmasa da gördük çok tatlı yanakları var

Ooyyyy çok şükürrr normal aslında 28 haftasında seninki tam haftasına uyumlu gidiyo 1200 olması gerekirken orantıli gidiyor gayette iyi vallahaa boyu 37 olması gerekirken 40 olmuş doktorun dediği gibi ince uzun yapilı olcak maşaallahh oda güzell

Teşekkür ederim Jou sizin kontroller ne zamann

Reactions: Jou
Gözün aydın canım benim de kilosu 1200 di hafta olarak aynı bence iyi kilosu

Maşallah dönmesine takılma bencede daha vakit çok yanaklarını severim onun

Benımde bugun komtrolum bardı 28. Haftaya bugun girdik kılosu 1200 boyunu demedi bana ama . Oruç tutuyorum ben bir gün tutup bir gün bpzuyordum doktpruma sprdum tutabilirmiyim haftasıyla uyumlu suyunda güzel zorlanmıyorsan tutabilirsin dedi. Bi problem olursa zorlanırsan bpz dedi bana. Korkuyordum ausuz olur flan dıye ama Allah yardım ediyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…