- 25 Ağustos 2019
- 60.364
- 110.165
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.061
Hahahahahahaha aynı durumdayız deseneeErkekk joum. görümce oluyorum kııııaaaazz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahaha aynı durumdayız deseneeErkekk joum. görümce oluyorum kııııaaaazz
Yaa öyle mi peki o zaman.Benimde öyle oluyor Elif bazen çok hareketli bazen çok durağan 28-32 haftalar en hareketli zamanlarmış sanırım
Kızım hiç hareket etmiyor diyordum şimdide Maşallah hiç durmuyor canım kızımmmBenimki akşama kadar hiç durmuyorr ilk gebede böyle yaşamadım vallahi
Boşuna evham yaptınnn elliifffoooooKızım hiç hareket etmiyor diyordum şimdide Maşallah hiç durmuyor canım kızımmm
benim gündüz çalışırken çok hareketli değil akşam eve gidip yattığımda daha çok hareket ediyor elif yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum :))Yaa öyle mi peki o zaman.
Dedim bu kız hiç uyumuyor mu ya
Evettt gece ben yine ne varsa çıkardımmmm❤
İşte bende öyleyim ama doktor yine de aynı şeyi söylediBende çok su içiyorum canım ortalama 3 litre daha ne kadar içelim
Teşekkür ederim canımçok sevindim canım hayırlı olsun :)
Anladım canım biraz daha takip edeyimİşte bende öyleyim ama doktor yine de aynı şeyi söyledi
Kabızlık pek yaşamıyorum çok şükür ama dün biraz yorulmuştum ondandır umarımbenim böyle olduğunda gazım filan oluyor genelde yada kabız olmuş oluyorum , onu bir kontrol et derim :) birde dinlenince geçiyorsa ağrı korkmamak lazım diyorlar
En guzelii bebeğin sana ihtiyacı varValla ben orucu bıraktım çevreden korkuttular çünkü. Yaşım 36 ve ilk bebek olunca riske atma, dediler. Doktor da bunu söylediği için tutmuyorum
İlk günler de olsa başka odada yatma fikri pek cazip gelmiyor. Aynı yatakta bebeğim de yan karyolada olursa güzel olacak. Bu arada hem yatakodasına hem de çocuk odasına karartma perdesi düşünüyorum çabuk uykuya dalmamız içinKUzum alışacak birsekilde ben 40 gün ayrı odada kaldım rahat edebilmek için annemlerde vardı zaten hep emzirme durumumuz oluyordu sonra kocamla aynı odaya geçtik alıştık tekbaşıma doğurmuyorum hoş
Mecburdum kuzum sezaryenliydim ya ben annem veriyodu hep kucağıma ondan tam toparlaninca aynı odaya geçtik herkes evlerine gidince şimdi kizımla kocam ilgilenicek ben oğlanla düzeni kurucam 40güne karartma perdesi sart benim odaya var o olmasa asla uyuyamıyodu zaten vardı şansımıza iyice karanlik olcakki ozaman uyuyodu uyku düzenimiz çok güzeldi halada öyle gidiyor iyi günlerde zaten öyle birşey olmaz çok saçma birşeyİlk günler de olsa başka odada yatma fikri pek cazip gelmiyor. Aynı yatakta bebeğim de yan karyolada olursa güzel olacak. Bu arada hem yatakodasına hem de çocuk odasına karartma perdesi düşünüyorum çabuk uykuya dalmamız için
Sen öyle hissediyorsundur cano bence çünkü artık gece gündüz farketmiyor onlarabenim gündüz çalışırken çok hareketli değil akşam eve gidip yattığımda daha çok hareket ediyor elif yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum :))
Ay hayır ben dr dün mesaj attım burdan ama cvp vermedikızlar acemiden haber alan var mı? en son adet ağrım var filan diye konuşmuştuk merak ettim bende ya
Şimdiden rahat yayılamıyorum, yerimi daraltıyorsun diye adamı kovan ben ..Mecburdum kuzum sezaryenliydim ya ben annem veriyodu hep kucağıma ondan tam toparlaninca aynı odaya geçtik herkes evlerine gidince şimdi kizımla kocam ilgilenicek ben oğlanla düzeni kurucam 40güne karartma perdesi sart benim odaya var o olmasa asla uyuyamıyodu zaten vardı şansımıza iyice karanlik olcakki ozaman uyuyodu uyku düzenimiz çok güzeldi halada öyle gidiyor iyi günlerde zaten öyle birşey olmaz çok saçma birşey
Benim odamda park yatağı var kızım yanımda o yatakla hep beraber aynı odadayız oğlan gelince neolcak hiç bilmiyorum
Hahahaha yerini daraltıyorsa adamı bir süre kovŞimdiden rahat yayılamıyorum, yerimi daraltıyorsun diye adamı kovan ben ..
Aa gerçekten Jou napıcaksın oğlanı?
Güzel bi yatak kandırabilir evett ya da bebişin ağlamasından kaçıp kendi de gitmek isteyebilirHahahaha yerini daraltıyorsa adamı bir süre kov
Bi beşik daha var kuzumm zaten reflü yatağıyla içine yatcak 6 ay sonrası allah kerim kızım yatağını vermez döver vallahiii ama odasına güzel bi yatak alcam kızıma oraya yerleşirr alıştırmaya başlarız
Hahahahahah o iş yaparmı acepp denemek lazımGüzel bi yatak kandırabilir evett ya da bebişin ağlamasından kaçıp kendi de gitmek isteyebilir