- 6 Ocak 2024
- 2.660
- 3.521
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.321
Kız üzülme ben gelişim basamağı olacak söylemedim aslında bir an önce yapsa da gülsem diye söyledimBenimkide yapamıyor sosyal medyada gördüğüm akranlarıyla kıyas yapmak istemiyorum ama üzülüyorum
Bide o da yok babyKız üzülme ben gelişim basamağı olacak söylemedim aslında bir an önce yapsa da gülsem diye söyledimöpücük atıyor çok gülüyorum mesela
Tombiş mi ? Tombişler zor emekliyorBide o da yok babybide çok tembel emekleme emareside yok
Ne Egzamasi var?Tesekkurler Sinem sil baştan beslenme rutini oluşturmaya çalışıyorum umarım başarılı oluruz da bu egzema dan kurtuluruz tamamen beslenme kaynaklıymış çünkü
1-2 kez yaptı devamı gelmediKızlar ya benim bebiş alkış yapmıyor. Sizinkiler başladı mı yapmaya
Emekleme bizde de yokBide o da yok babybide çok tembel emekleme emareside yok
Ya çok tatlı oluyorlar çok istiyorum yapsa hemen keşke1-2 kez yaptı devamı gelmedi
Bir de gel gel yapıyorlar küçük parmaklarıyla yicemYa çok tatlı oluyorlar çok istiyorum yapsa hemen keşke
Bizimki yapıyor.gel gel yapiyo,bı kuş buraya kondu yapiyo,hatta çak yap diyoruz onu da yapıyorKızlar ya benim bebiş alkış yapmıyor. Sizinkiler başladı mı yapmaya
Ya yesinler onuBizimki yapıyor.gel gel yapiyo,bı kuş buraya kondu yapiyo,hatta çak yap diyoruz onu da yapıyorama ne yürüyor ne emekliyor yatakta oturmuyor bile.
Desteksiz oturmayi çok erken öğrendi.onun dışında dönmek istemiyor bize tırmanıyor sadece.Ya yesinler onubizimki adım atıyor biraz yürüyor ama biliyorsunuz Mart ortası doğdu benimki sizinkiler henüz 9 aylık normal bence. Ama desteksiz oturmuyorsa bu ay bitene kadar bir doktorla görüşebilirsin canım. Emeklemek zorunda da değil zaten belki direkt yürür
He ya küçük maymunlar hep tırmanma derdinde. Yatakta oturmuyor deyince ben desteksiz oturmayı anlamışım.Desteksiz oturmayi çok erken öğrendi.onun dışında dönmek istemiyor bize tırmanıyor sadece.
Kilosundan dolayı böyle ağır kaliyo bence ama çok tatlılar ya.en tatlı oldukları zamanlarHe ya küçük maymunlar hep tırmanma derdinde. Yatakta oturmuyor deyince ben desteksiz oturmayı anlamışım.
Oy tombiş mi maşallah ona bol bol ısır annesi butlardanKilosundan dolayı böyle ağır kaliyo bence ama çok tatlılar ya.en tatlı oldukları zamanlar
Ay zaman ne kadar hızlı sizle özelden baya konuşmuştuk. Benim kızım da 1 yaşında girdi 15 gün önce düzeltilmiş 9,5 aylık. 10 gün kadar oldu alt dişleri çıkmaya başladı.Hanımlar merhaba kızım 11 aylık fakat düzeltilmiş 9 aylık hala hiç dişi yok neredeyse 1 yaşına girecek doğum tarihine göre. Baba dede anne mama gibi kelimeler konuşuyor, bay bay alkış gel gel yapıyor. Ama yeme işini bi türlü çözemedik, ek gıda yemiyor sadece yoğurt yiyor. Yoğurda bir şeyler karıştırınca hemen anlıyor ve bi iki kaşıktan sonra asla ağzını açmıyor. Sadece süt sağıp veriyorum ve biberon maması. Ne yapacağımı bilemiyorum bu durum fazlasıyla canımı sıkıyor. Bana ne önerirsiniz?
Evett bir çok şeyi size sormuştum, o dönem insan çok stresli oluyor. Maşallah büyümüş ponçik :-) pankek falan yapıp veriyorum her şeyi aşağı atıyor sonra arkasından dönüp bakıyor. Bir türlü çözemiyorum bu ek gıda işini.Ay zaman ne kadar hızlı sizle özelden baya konuşmuştuk. Benim kızım da 1 yaşında girdi 15 gün önce düzeltilmiş 9,5 aylık. 10 gün kadar oldu alt dişleri çıkmaya başladı.
Yiyecekleri eline vermenizi tavsiye ederim artık kendisi yemek istiyordur. Bırakın döksün saçsın tadına baksın. Günde 3 defa hazırlayın koyun kendisi ellesin
Sizde halan biberon mamasına devam ediyor musunuz yoksa kaşık maması mı?Ay zaman ne kadar hızlı sizle özelden baya konuşmuştuk. Benim kızım da 1 yaşında girdi 15 gün önce düzeltilmiş 9,5 aylık. 10 gün kadar oldu alt dişleri çıkmaya başladı.
Yiyecekleri eline vermenizi tavsiye ederim artık kendisi yemek istiyordur. Bırakın döksün saçsın tadına baksın. Günde 3 defa hazırlayın koyun kendisi ellesin
Biberon mamasına devam ediyorum günde 3-3 veriyorumSizde halan biberon mamasına devam ediyor musunuz yoksa kaşık maması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?