- 28 Temmuz 2023
- 1.698
- 899
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Canım başta sarımsı idi sonra süt beyazı gibi şuan.inşalah gebeymdirinşallah canım
rengi bazen sarı oluuyordu senin nasıl ?
Yok yahuKesinlikle çoğul gebelik
Hakkımızda hayırlısıÇoğul gebelik diye düşündüm canım benimde şu şekilde
3+5 78
Tam dördüncü haftamda yani iki gün sonra tekrar verdim 234
4+2 571 kendinden de şüphelendim iki katından fazla arttığı için cuma günü tekrar doktora gidicem
Ben haziranda gebe kaldım ama 5+5 iken kimyasala döndü inşallah bu ay gebe kalırkn.o zaman yumurtlamadan 3 gün sonra bembeyaz jöle kıvamlı akıntı oldu tek sefer öyle anladım.Ama bu sefer sarımsı sonrada beyaza dönen losyon gibi akıntı geliyor.Çok afedersiniz çamaşırımda kurudukça çatlak görüntü oluşmuşCanım bende ilk defa sarı beyaz arası akıntı oldu şüphelendim ama bu ay beklemiyordum şubattan beri istiyorduk biz hatta biz tüp bebeğe başvuracaktık sonra adetten 3 güm önce rüya gördüm test yaptım hamileydim diğer herşey adetle aynı kasık arısı meme şişmesi ağrısı aynı şekilde bel ağrısı bende hala devam ediyor
hoşgeldiin canım :) kullanman gereken vitaminleri doktorun sana önerir zaten :) sağlıkla al kucağına inşallahmerhaba arkadaşlar yurtdışından bende aranıza katılmak istiyorum.34 yaşındayım sat 27 ağustos ve 1 hafta önce beta 163.5 çıktı yarın doktora gideceğim ilk gebelik olduğu için tecrübem pek yok doktora giden arkdaşlar ilk randevuda hangi sorular soruluyor :)
aminnnn inşallahhhhAllahım hayırlısı ile bu topiğe gelebilmeyi nasip eyle Allahım
hoşbuldum :) yabancı dilim pek akıcı olmadığı için doktorla nasıl iletişim kuracağım bilmiyorum hem onun stresi var üzerimde hem bebek sağlıklı mı değil mi hayırlısı bakalım :)hoşgeldiin canım :) kullanman gereken vitaminleri doktorun sana önerir zaten :) sağlıkla al kucağına inşallah
Bence gayet güzel artışın.Kızlar pazartesi 34.1 beta hcg, bugün 94.5 . ???
Yükselimi nasıl sizce iyi mi? Yarın adet günüm bu arada :) cuma tekrar baktırıcam
İlk gebeliğim değil ama insan birden afallıyor herşeyi unutuyor ya,, inşallah keseyi kalp atışını da duyarım zamanı gelince rahatlarım. Allah razı olsunBence gayet güzel artışın.
Çok güzel görünüyor değerinKızlar pazartesi 34.1 beta hcg, bugün 94.5 . ???
Yükselimi nasıl sizce iyi mi? Yarın adet günüm bu arada :) cuma tekrar baktırıcam
Amin inşallah. Her hamilelik ayrı heyecan ayrı mutluluk. Gayet normal canım. Ben 3. Çocuğuma hamileyim. İnan ilk gibi heyecanliyimİlk gebeliğim değil ama insan birden afallıyor herşeyi unutuyor ya,, inşallah keseyi kalp atışını da duyarım zamanı gelince rahatlarım. Allah razı olsun
Evet yarın adet günüm cuma yine vericem bakayım 2 günde yine katlanıyor mu diye. Sonra da pazartesi doktora giderim artık. Allahım inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinÇok güzel görünüyor değerinbence adet geçince bir kere daha ver
Ben tam 4 kere verdim bugün sonuncuyu verdimEvet yarın adet günüm cuma yine vericem bakayım 2 günde yine katlanıyor mu diye. Sonra da pazartesi doktora giderim artık. Allahım inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Harika vallahi, ben cuma vereceğim yine, sonra pazartesi bir kere daha veririm, çarşamba gününe bir doktor buldum ona randevu aldım. İnşallah hayırlı haberler alırımBen tam 4 kere verdim bugün sonuncuyu verdim
Değerler şöyle
27
109
257
520
Sagolasn bebeğim Allah isteyen herkese nasip etsinAramıza hoşgeldinn.En küçüğümüz sensin. Hcg hızla yükseldiği için sorun yok. Kişiden kişiye değişiyor. Araştırdığıma göre bebeğin sağlıklı olup olmadığı ile âlâkası yokmuş bu durumun. Sağlıklı şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...
canım kese bölümüne yazacak mısın tarihleri ya da bilgileri ben dün gördüm keseyi.:)Sevgili 2024 Haziran Anneleriii :)
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Son adet tarihinizi , yaşınızı , keseyi kaçıncı haftada gördüğünüzü beni etiketleyerek yazabilirsiniz.
Hepimize hayırlı olsun , güzel haberler verdiğimiz bir topik olsuuun , çok aminnn
ANNE ADI YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI CİNSİYET BEBEĞİN İSMİ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ @morumtirak 30 20.08.2023 @elissaaaa 25 22.08.2023 B bendiyebiri1 29 27.08.2023 H hozemiya 34 27.08.2023 @nurbik 25 28.08.2023 degisimdonusum 36 30.08.2023 E evhamlikurabiye 24 30.08.2023 @Sarisu 34 30.08.2023 W Wolf25 23 30.08.2023 mesirmacunu 28 31.08.2023 - - - - - Havva Aras 37 01.09.2023 A alisyalara 28 02.09.2023 @aslarz 30 02.09.2023 @picassolina 26 03.09.2023 AKHENATONun KIZI 34 08.09.2023
Yasak canım ceza yersiniz topiginizi kapatırlardiğer hamişlerde düşüncelerini söylesinnn :)
Canım dün gittiğinde kaç haftalıktı bende cumartesi gidicem inşallahcanım kese bölümüne yazacak mısın tarihleri ya da bilgileri ben dün gördüm keseyi.:)