2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ben haziranda gebe kaldım ama 5+5 iken kimyasala döndü inşallah bu ay gebe kalırkn.o zaman yumurtlamadan 3 gün sonra bembeyaz jöle kıvamlı akıntı oldu tek sefer öyle anladım.Ama bu sefer sarımsı sonrada beyaza dönen losyon gibi akıntı geliyor.Çok afedersiniz çamaşırımda kurudukça çatlak görüntü oluşmuş

hoşgeldiin canım :) kullanman gereken vitaminleri doktorun sana önerir zaten :) sağlıkla al kucağına inşallah

hoşgeldiin canım :) kullanman gereken vitaminleri doktorun sana önerir zaten :) sağlıkla al kucağına inşallah
hoşbuldum :) yabancı dilim pek akıcı olmadığı için doktorla nasıl iletişim kuracağım bilmiyorum hem onun stresi var üzerimde hem bebek sağlıklı mı değil mi hayırlısı bakalım :)

İlk gebeliğim değil ama insan birden afallıyor herşeyi unutuyor ya,, inşallah keseyi kalp atışını da duyarım zamanı gelince rahatlarım. Allah razı olsun
Amin inşallah. Her hamilelik ayrı heyecan ayrı mutluluk. Gayet normal canım. Ben 3. Çocuğuma hamileyim. İnan ilk gibi heyecanliyim

Sagolasn bebeğim Allah isteyen herkese nasip etsin

canım kese bölümüne yazacak mısın tarihleri ya da bilgileri ben dün gördüm keseyi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…