- 1 Ekim 2023
- 328
- 630
- Konu Sahibi mesirmacunu
Kızlar çok afedersiniz büyük tuvalet olayınız ne durumda ? Kabızlık var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel fikir kuralım bence dekızlar whatsaap grubu mu kursak ne dersiniz.biz burdan 6 yıl önce öyle yapmıştık hep buluşmalar düzenledik çocujklar dogunca da çok iyi dostluklar kurduk :)
git canım görünürKizlar benimde sat 25 agustos. Persembe kan verdim 111 cikti. Sonra oazartesi kan verdim 370.5 cikti. Normalmi sizce. Daha kadin doguma gtmedim kese gorunmez die. Artisi bu sekilde olan varmi içinizde
ben kabızımKızlar çok afedersiniz büyük tuvalet olayınız ne durumda ? Kabızlık var mı?
Çoğul gebelik diye düşündüm canım benimde şu şekildedördüz diyorum ben de eşime sürekli
çağırdım mı naptım
canım
3+6 314
4+1 753
4+6 3985
Fazla mı gerçekten
Ayyyy maşallah yaaaa darısı başımıza inşallah çok sevindim canım şekeri kontrol altında tutabilirsin, hayırlı olsunkızlaarr selam ben şimdi doktordan geldim.keseyi gördü doktor.maşallah yeri de kendi de cok güzel dedi.sat göre 5+4 ultrasona göre 4+3 dedi kötü bişey mi dedim hayır hiç önemli değil farklılık gösterebilir dedi.haftaya tekrar çağırdı kontrole ne için çağırdı acaba :) sorammadım da bir de şeker başlamış bende
Benim losyon gibi beyaz akıntı var yumurtlama dan 4 gün sonra başladıbenim 1 hafta kala regl sancım başladı bir akşam yemek yerken sol kasığıma bir bıçak battı reglime 4-5 gün vardı , hemen banyoya gidip test yaptım pozitifti çok akıntım olmuyor ama olursada hafif koyu beyaz kıvamlı diyebilriiz, benim bir de göğüs hassasiyetim oluşmuştu.
Akıntı yumurtlama dan kaç gün sonra başla Dı canımCanım bende ilk defa sarı beyaz arası akıntı oldu şüphelendim ama bu ay beklemiyordum şubattan beri istiyorduk biz hatta biz tüp bebeğe başvuracaktık sonra adetten 3 güm önce rüya gördüm test yaptım hamileydim diğer herşey adetle aynı kasık arısı meme şişmesi ağrısı aynı şekilde bel ağrısı bende hala devam ediyor
Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı canım akıntınbenim şeffaf olmuştu ve çok fazlaydı bunun için doktora gitmiştim hatta :) doktorr bana hamilelikten olur demedi doğum kontrol hapı yazmayı önerdi ama almadım
Hesabınız direkt kapanır canımbenimde aklımdan geçti aslında :)
canım yumurtlama zamanında da oluyodu ama 3 4 gün sonra çok fazla olmaya başladıYumurtlamadan kaç gün sonra başladı canım akıntın
Anladım canım inşallah buraya sonucunu yazarım bende haftayacanım yumurtlama zamanında da oluyodu ama 3 4 gün sonra çok fazla olmaya başladı
inşallah canımAnladım canım inşallah buraya sonucunu yazarım bende haftaya
rengi bazen sarı oluuyordu senin nasıl ?Kızlar başka yokmu akıntı şekli rengi
Kızlar başka yokmu akıntı şekli rengi
Yumurtlamadan 2 gün sonra kremsi beyaz akıntı geldi, bu hemen hemen her gebeliğimde oldu. Sonradan durdu, bazen arada bir oluyor. Benim cuma regl günüm, 2 gün önce öğrendim 34 beta hcg ile. Bugün de kan verdim katlanmasına bakıcam. İnşallah büyümüştür tomurcuğum :)Kızlar başka yokmu akıntı şekli rengi
1 hafta sonra felanAkıntı yumurtlama dan kaç gün sonra başla Dı canım