2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
ya haklı olabilirler ama en azından kese ve bebek yerinde sağlıklı mı bakmak lazım diye düşünüyorum , sen biliyorsun canım, kalbin nasıl rahat edecekse öyle yap sonucun çıktı mı pekii?

Akşam sonucum çıktı canım
4+6 beta HCG 3983
Bu hafta bir kez daha maruz kalmak istemiyorum doktora
önümüzdeki hafta salı ya da perşembe giderim
herhangi bir sıkıntı yaşamazsam sonraki haftaya da bırakabilirim
hem keseyi hem de kalp atışını görebilmek için beklemek istiyorum
İkisini de gördük kalp atışını da duyamadık ama gördük minik bi lamba gibi yanıp sönen bir şey vardı o kalp atışıymış

yerim onun minik kalbini

Canım senin çoğul gebelik olabilir çok yüksek değerin

Kizlar benimde sat 25 agustos. Persembe kan verdim 111 cikti. Sonra oazartesi kan verdim 370.5 cikti. Normalmi sizce. Daha kadin doguma gtmedim kese gorunmez die. Artisi bu sekilde olan varmi içinizde

maşallahhh çok güzel çıkmış sonucun :) hadi haftaya buraya güzel haberlerle gelelim inşallahh

Kizlar benimde sat 25 agustos. Persembe kan verdim 111 cikti. Sonra oazartesi kan verdim 370.5 cikti. Normalmi sizce. Daha kadin doguma gtmedim kese gorunmez die. Artisi bu sekilde olan varmi içinizde
merhabaa geç döllenme olabilir belki , bugün verdiniz mi kan?

Kızlar gebeliğinizi ilk nasıl anladınız.yumırtlama sonrası olan akıntıyı tarif edebilir misiniz

Kızlar gebeliğinizi ilk nasıl anladınız.yumırtlama sonrası olan akıntıyı tarif edebilir misiniz
benim 1 hafta kala regl sancım başladı bir akşam yemek yerken sol kasığıma bir bıçak battı reglime 4-5 gün vardı , hemen banyoya gidip test yaptım pozitifti çok akıntım olmuyor ama olursada hafif koyu beyaz kıvamlı diyebilriiz, benim bir de göğüs hassasiyetim oluşmuştu.

Canım ilk değerlerin kaçtı? Çok yüksek geldi bana da.

Canım bende ilk defa sarı beyaz arası akıntı oldu şüphelendim ama bu ay beklemiyordum şubattan beri istiyorduk biz hatta biz tüp bebeğe başvuracaktık sonra adetten 3 güm önce rüya gördüm test yaptım hamileydim diğer herşey adetle aynı kasık arısı meme şişmesi ağrısı aynı şekilde bel ağrısı bende hala devam ediyor

Canım bence sen bugün yine test ver artış varmı bakalım 2 günde bir 2 katı olması lazım suan iyi görünüyor senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…