-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Merhaba kızlar son adet tarihim 27.08.2023
30.10.2023 te test yaptım çift çizgi çıktı dün kan testi yaptırdım beta hcg 329 çıktı iyimi sizde birdaha nezaman kan vermeye gideyim
ya haklı olabilirler ama en azından kese ve bebek yerinde sağlıklı mı bakmak lazım diye düşünüyorum , sen biliyorsun canım, kalbin nasıl rahat edecekse öyle yap sonucun çıktı mı pekii?
İkisini de gördük kalp atışını da duyamadık ama gördükminik bi lamba gibi yanıp sönen bir şey vardı o kalp atışıymış
Canım senin çoğul gebelik olabilir çok yüksek değerinAkşam sonucum çıktı canım
4+6 beta HCG 3983
Bu hafta bir kez daha maruz kalmak istemiyorum doktora
önümüzdeki hafta salı ya da perşembe giderim
herhangi bir sıkıntı yaşamazsam sonraki haftaya da bırakabilirim
hem keseyi hem de kalp atışını görebilmek için beklemek istiyorum
yerim onun minik kalbini
maşallahhh çok güzel çıkmış sonucun :) hadi haftaya buraya güzel haberlerle gelelim inşallahhAkşam sonucum çıktı canım
4+6 beta HCG 3983
yerim onun minik kalbini
merhabaa geç döllenme olabilir belki , bugün verdiniz mi kan?Kizlar benimde sat 25 agustos. Persembe kan verdim 111 cikti. Sonra oazartesi kan verdim 370.5 cikti. Normalmi sizce. Daha kadin doguma gtmedim kese gorunmez die. Artisi bu sekilde olan varmi içinizde
Hayr aile hekimim bidaha kan ver demedi kadin dogum detayli bilgi verir dedimerhabaa geç döllenme olabilir belki , bugün verdiniz mi kan?
Bende gec dollenmeden supheleniorm cnku pcos var ama adet dongum 32 gun. Insallah gec dollenmedirHayr aile hekimim bidaha kan ver demedi kadin dogum detayli bilgi verir dedi
Harika fikir bence .kızlar whatsaap grubu mu kursakne dersiniz.biz burdan 6 yıl önce öyle yapmıştık hep buluşmalar düzenledik çocujklar dogunca da çok iyi dostluklar kurduk :)
aslında 2 günde bir en az %60 artması gerekiyor bu durumda düzenli artmış oluyor, inşallah bebişiniz sizinledir :)Hayr aile hekimim bidaha kan ver demedi kadin dogum detayli bilgi verir dedi
Insallah cok tesekkur ederimaslında 2 günde bir en az %60 artması gerekiyor bu durumda düzenli artmış oluyor, inşallah bebişiniz sizinledir :)
kan testi müsait olursanız bugün bir kez daha yaptırın ona göre doktor randevusu planlarsınız bence, yani ben olsam öyle yapardımInsallah cok tesekkur ederim
benim 1 hafta kala regl sancım başladı bir akşam yemek yerken sol kasığıma bir bıçak battı reglime 4-5 gün vardı , hemen banyoya gidip test yaptım pozitiftiKızlar gebeliğinizi ilk nasıl anladınız.yumırtlama sonrası olan akıntıyı tarif edebilir misiniz
Canım ilk değerlerin kaçtı? Çok yüksek geldi bana da.Akşam sonucum çıktı canım
4+6 beta HCG 3983
yerim onun minik kalbini
benim şeffaf olmuştu ve çok fazlaydı bunun için doktora gitmiştim hatta :) doktorr bana hamilelikten olur demedi doğum kontrol hapı yazmayı önerdi ama almadımKızlar gebeliğinizi ilk nasıl anladınız.yumırtlama sonrası olan akıntıyı tarif edebilir misiniz
dördüz diyorum ben de eşime sürekliCanım senin çoğul gebelik olabilir çok yüksek değerin
canımCanım ilk değerlerin kaçtı? Çok yüksek geldi bana da.
Canım bende ilk defa sarı beyaz arası akıntı oldu şüphelendim ama bu ay beklemiyordum şubattan beri istiyorduk biz hatta biz tüp bebeğe başvuracaktık sonra adetten 3 güm önce rüya gördüm test yaptım hamileydim diğer herşey adetle aynı kasık arısı meme şişmesi ağrısı aynı şekilde bel ağrısı bende hala devam ediyorKızlar gebeliğinizi ilk nasıl anladınız.yumırtlama sonrası olan akıntıyı tarif edebilir misiniz
Canım bence sen bugün yine test ver artış varmı bakalım 2 günde bir 2 katı olması lazım suan iyi görünüyor seninKizlar benimde sat 25 agustos. Persembe kan verdim 111 cikti. Sonra oazartesi kan verdim 370.5 cikti. Normalmi sizce. Daha kadin doguma gtmedim kese gorunmez die. Artisi bu sekilde olan varmi içinizde
Kesinlikle çoğul gebelikdördüz diyorum ben de eşime sürekli
çağırdım mı naptım
canım
3+6 314
4+1 753
4+6 3985
Fazla mı gerçekten