2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
kızlaarr selam ben şimdi doktordan geldim.keseyi gördü doktor.maşallah yeri de kendi de cok güzel dedi.sat göre 5+4 ultrasona göre 4+3 dedi kötü bişey mi dedim hayır hiç önemli değil farklılık gösterebilir dedi.haftaya tekrar çağırdı kontrole ne için çağırdı acaba :) sorammadım da bir de şeker başlamış bende

dördüz diyorum ben de eşime sürekli
çağırdım mı naptım

canım
3+6 314
4+1 753
4+6 3985
Fazla mı gerçekten
Çoğul gebelik diye düşündüm canım benimde şu şekilde
3+5 78
Tam dördüncü haftamda yani iki gün sonra tekrar verdim 234
4+2 571 kendinden de şüphelendim iki katından fazla arttığı için cuma günü tekrar doktora gidicem

Ayyyy maşallah yaaaa darısı başımıza inşallah çok sevindim canım şekeri kontrol altında tutabilirsin, hayırlı olsun

Benim losyon gibi beyaz akıntı var yumurtlama dan 4 gün sonra başladı

Akıntı yumurtlama dan kaç gün sonra başla Dı canım

Kızlar başka yokmu akıntı şekli rengi
Kızlar başka yokmu akıntı şekli rengi
Yumurtlamadan 2 gün sonra kremsi beyaz akıntı geldi, bu hemen hemen her gebeliğimde oldu. Sonradan durdu, bazen arada bir oluyor. Benim cuma regl günüm, 2 gün önce öğrendim 34 beta hcg ile. Bugün de kan verdim katlanmasına bakıcam. İnşallah büyümüştür tomurcuğum :)

merhaba arkadaşlar yurtdışından bende aranıza katılmak istiyorum.34 yaşındayım sat 27 ağustos ve 1 hafta önce beta 163.5 çıktı yarın doktora gideceğim ilk gebelik olduğu için tecrübem pek yok doktora giden arkdaşlar ilk randevuda hangi sorular soruluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…