- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
canım dün gittiğimde 5+3dü keseyi gördük :) haftaya kontrole çağırdıCanım dün gittiğinde kaç haftalıktı bende cumartesi gidicem inşallah
gögüslerim aşırı derecede büyüdü ağırlaştı hassasiyet vardı ben öyle anladım :)Kizlar en erken belirtiniz neydi ve ne zamandi?
İnşallah görürsün canım ben de yeni döndüm hastaneden gördük keseyi… haftaya gel kalp atışını duyarız dediKızlarr ben de 2 saat sonra hastaneye gidicem, inşallah keseyi görürüz hayırlısıyla. Duâ edinnn...
Ayy çok güzel çok heyecanlıı...İnşallah görürsün canım ben de yeni döndüm hastaneden gördük keseyi… haftaya gel kalp atışını duyarız dedi
Benimde göğüslerimde çok hassasiyet var üzerine yatamıyorum yagögüslerim aşırı derecede büyüdü ağırlaştı hassasiyet vardı ben öyle anladım :)
Ay çok heyecanlı yaa, hayırlı haberlerle gel inşallahKızlarr ben de 2 saat sonra hastaneye gidicem, inşallah keseyi görürüz hayırlısıyla. Duâ edinnn...
synen ay sütyeni çıkartırken alttan tutup şndiriyorum nasıl agrıyorlR VAR YABenimde göğüslerimde çok hassasiyet var üzerine yatamıyorum ya
Senden de güzel haberler bekliyoruzAyy çok güzel çok heyecanlıı...
İnşallah aşkım, bakalım...Ay çok heyecanlı yaa, hayırlı haberlerle gel inşallah
Adetime 10 gün kala sürekli tuvalet ihtiyacım oldu aşırı fazlalaşmıştı.Kizlar en erken belirtiniz neydi ve ne zamandi?
Allah razı olsun canımm teşekkür ederim... Hastaneden geleyim inşallah neler yaptırdıklarını da tek tek yazarım buraya...Senden de güzel haberler bekliyoruz
Benim de böyle, sürekli idrara çıkma hâli...Adetime 10 gün kala sürekli tuvalet ihtiyacım oldu aşırı fazlalaşmıştı.
Biraz tuvaletin varken git sıkışık ol yani. Bana 1 saat su iç öyle gel tekrar bakalım dediAllah razı olsun canımm teşekkür ederim... Hastaneden geleyim inşallah neler yaptırdıklarını da tek tek yazarım buraya...
Aynen canım ben de geçen hafta gittiğimde göremedi. "2 saat sonra, bol bol sıvı şeyler içip gel" dedi. Doktorun odasına gittiğimde doktor çıkmıştı. Ama zaten geçen hafta hcg 1000'in altında olduğu için gözükmezdi diye tahmin ediyorum. Bakalım bugün inşallah...Biraz tuvaletin varken git sıkışık ol yani. Bana 1 saat su iç öyle gel tekrar bakalım dedisu içtim direkt gördü keseyi
Anladım canımm inşallah güzel haberlerle geellAynen canım ben de geçen hafta gittiğimde göremedi. "2 saat sonra, bol bol sıvı şeyler içip gel" dedi. Doktorun odasına gittiğimde doktor çıkmıştı. Ama zaten geçen hafta hcg 1000'in altında olduğu için gözükmezdi diye tahmin ediyorum. Bakalım bugün inşallah...
Beta hcg 1000'in üzerindeyse görülüyor diye biliyorum. Yani benim doktorumun asistanı öyle demişti geçen hafta...Merhaba sat 4 Eylül yaş 29 listeye ekler misiniz ,Beta 1116 çıktı kese için cumartesi kadın doğum randevusu erken mi sizce
Canım senin kaç haftalıktı ve betan kaçtır senceİnşallah görürsün canım ben de yeni döndüm hastaneden gördük keseyi… haftaya gel kalp atışını duyarız dedi