2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ya neredeyse 2 haftadır koyu yeşil kaka yapıyor kızım. Bazen sulu, mukuslu, bazen de katı ve yapışkan gibi. Ek gıdadan olduğunu düşünmüyorum çünkü toplasanız bir tatlı kaşığı ancak yiyordur
Bir de Hasta olduğu için 10 gündür demir vermiyorum. Hala da burnu akıyor, öksürüyor. Acaba demir vermeye başlasam mı?

Bir de sağ mememin ucu olmadığı için kavramakta zorlanıyor kızım. Ben de genelde solla emziriyorum. Sağ memem küçülmüş bildiğiniz. Kızım da pek emmek istemiyor. Ne yapayım bilemedim.

Bir de sağ mememin ucu olmadığı için kavramakta zorlanıyor kızım. Ben de genelde solla emziriyorum. Sağ memem küçülmüş bildiğiniz. Kızım da pek emmek istemiyor. Ne yapayım bilemedim.
Ben de bi kere ucu yara diye hep solla emzirdim sağ mememdeki süt çok azalmıştı 1 buçuk iki ayda diğerine yetişti ama. Eğer tek memeye düşmek istemiyorsan emzirmeye çalış eski haline dönerr

Bizim doktor şey dedi kanda crp yüksekse demir kesilir yoksa kesilmez. O yüzden ben bir kez kesmiştim ama doktor gerek yok demişti. Kaç günde bir kaka yapıyı kelebekim ? Katı ise ek gıdadan olur onun için 1 tatlı kaşığı yeterli. Ama mukus kaka biraz takip gerektiriyordu. Doktoruna bir sorsan sanki iyi olur. Keyfi nasıl yavrunun ?

İyi ki söyledin canım yarın vereyim o zaman. Hala günde 4-5 kez kaka yapıyor. Mukusu da söyledim ama heralde bütün kaka parça halinde mukus olunca üstünde duruyorlar. Keyfi iyi çok şükür

İyi ki söyledin canım yarın vereyim o zaman. Hala günde 4-5 kez kaka yapıyor. Mukusu da söyledim ama heralde bütün kaka parça halinde mukus olunca üstünde duruyorlar. Keyfi iyi çok şükür
Bi de probiyotik damla kullanmıyorsan mutlaka mutlaka kullan. Ne yazık ki ne besinler ne mama ne süt o kadar probiyotik veremiyor bebeğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…