- Konu Sahibi mesirmacunu
- #27.021
Selam guzel anneler bebegimin alt 2 disi cikti nasil bir firca kullaniyorsunuz macun kullaniyor musunuz acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 ocak sonrası hiç bşy yokKızlarr
Sayfaya birşey oldu galiba
Mesajlar silinmiş
Evet bende farkettim noldu acaba ya13 ocak sonrası hiç bşy yok
Bende hepsi duruyor jsjsjs13 ocak sonrası hiç bşy yok
Ben de baktim tarhana corbasini hic itiraz etmeden her seferinde yiyor. İcine yemedigi kabakti, kiymaydi, biberdi hepsini atiyorum icinde tarhana olsun yeter onun icinKızlar benim kuzuşun iştahı biraz düzeldi. Lor ve yumurta sarısı verdim sabah. Bir parmak lor peyniri, yarım yumurta sarısı yedi. Daha yiyecek gibiydi de korktum alışkın değilimdaha önce hiç bu kadar yememişti.
Neyi isterseKızlar
Gün içinde bebeklerinizle hangi aktiviteleri yapıyorsunuz acaba.
Pınar hangi tarhanayı veriyorsun bebişeBen de baktim tarhana corbasini hic itiraz etmeden her seferinde yiyor. İcine yemedigi kabakti, kiymaydi, biberdi hepsini atiyorum icinde tarhana olsun yeter onun icintam bir anadolu cocuu ya
Soul kitchendan bebek tarhanasi almistim canimPınar hangi tarhanayı veriyorsun bebişe
Boyuna herrrr yere tirmanmaya calisiyoruz 1 dk gozumuzu ayirirsak takla atiyorKızlar
Gün içinde bebeklerinizle hangi aktiviteleri yapıyorsunuz acaba.
Ohh Maşalla ne güzelllNeyi isterseşimdi emeklediği için kovalamaca oynuyoruz kedilerle beraber. Oyuncak alıp vermeyi oynuyoruz. Koltukların kenarı tv ünitesinin kenarında yan yan yürüme denemeleri. Halıların altında ne var diye bakıyordu ben de oyuncak saklamaya başladım onları bulunca çok gülüyor. Cee eee oynuyoruz bazen. Müzik açıp kopuyoruz. Yani ne isterse onu oynuyoruz. Oyuncakları inceliyor ama genelde herşeyi ağzına sokuyor.
Ben bazı oyuncaklar almıştım işte kare dikdörtgen falan var boşluktan içeri atacak henüz yapamıyor anlamıyor ağzına sokuyor hepsini![]()
O zaman hepimiz aynıyız PınarBoyuna herrrr yere tirmanmaya calisiyoruz 1 dk gozumuzu ayirirsak takla atiyortum gun hayiiir, kabloyu cekmeee, in ordaan demekle geciyor sanki anliyomus gibi
![]()
Yer çekimini öğreniyorlar bu ara ondan bakıyorlar. Minnoşum da atıyor herşeyi sağolsun. Çekmeceleri kurcalıyor bazen renkli bir plastik kap eline alıyor ona gülüyorOhh Maşalla ne güzelll
Benim kızda herşeyi ağzına sokuyor
Mama sandayesinde felan verirsem aşağı atıyor her şeyi sonrada peşlerinden bakıyor
Emekleme felan olmadığı için yerimizde sayıyoruz. Cee ee de öyle gülüyor ama kıkır kıkır değil
bize gel gel yapıyor sürekli
Alkış yapmayı öğretiyoruz
Ben bu zamana kadar hiç şarkı felanda açmadım he kendim dinlemiyorum ya çocuğuda öyle yetiştiriyorum galiba
Benim kızda çekmeceleri açıyor ben yürütece koyuyorum günde 5-10 dk felan emeklese hiç koymucam geliyor pıtı pıtı çat çekmeceleri acıyor kız kapat diyorum elin sıkışacak inadına açıyorYer çekimini öğreniyorlar bu ara ondan bakıyorlar. Minnoşum da atıyor herşeyi sağolsun. Çekmeceleri kurcalıyor bazen renkli bir plastik kap eline alıyor ona gülüyoraslında iyi kız da işte şu ara uyku gerilemesi yaşıyoruz Elif teyzesi
![]()
Çok iyi yapmışsın benim annem hasta bu hafta ailece influenza oldular ağır da geçiriyorlar. Tekiz minnoşumla. Fizik tedavi doktorumuz yürüteç almayın parmak ucunda yürür beline etki eder demişti ama sen koymak zorundaysan kısa süreli koy derim günde 10dk gibi. Emeklemesi için bırak koridora yere kendi kendine öğreniyor sana gelmeye çalışırken. Bizimki kedi peşinde gidebilmek için emeklediBenim kızda çekmeceleri açıyor ben yürütece koyuyorum günde 5-10 dk felan emeklese hiç koymucam geliyor pıtı pıtı çat çekmeceleri acıyor kız kapat diyorum elin sıkışacak inadına açıyor
Bugün 2 saat anca uyudum onuda uyudum mu bilmiyoruma mız mız mız mız başım şişti başım annemi aradım annemde uyuyormuş anne al şu çocuğu ben uyucam dedim hafta sonu annem evde hafta içi işte yarın işe gidecek değerlendireyim dedim.
Ya çok geçmiş olsun Bestee Allah acil şifalar versin.Çok iyi yapmışsın benim annem hasta bu hafta ailece influenza oldular ağır da geçiriyorlar. Tekiz minnoşumla. Fizik tedavi doktorumuz yürüteç almayın parmak ucunda yürür beline etki eder demişti ama sen koymak zorundaysan kısa süreli koy derim günde 10dk gibi. Emeklemesi için bırak koridora yere kendi kendine öğreniyor sana gelmeye çalışırken. Bizimki kedi peşinde gidebilmek için emekledi![]()