- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.923
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #26.721
Caniiim 20lik mi cikariyorsunAmin canım senide güldürsünay çok sıkıntıliymis benimki de cekmediler sinirlerin içinde gözüküyor dış cerrahi bir müdahale olur dedi ya da biraz bekle çıkmasını dedi ama damagim nasıl ağrıyor bebisleri şimdi daha iyi anladım
Geçmiş olsun mevsimlimAmin canım senide güldürsünay çok sıkıntıliymis benimki de cekmediler sinirlerin içinde gözüküyor dış cerrahi bir müdahale olur dedi ya da biraz bekle çıkmasını dedi ama damagim nasıl ağrıyor bebisleri şimdi daha iyi anladım
Elif öyle bir şey yaşamadım ama illa değişik gelir çünkü içeriği daha proteinli belki yadırgamıştır ama alışır diye düşünüyorumMama kullanan arkadaşlar 2 nolu mamaya geçmişsinizdir diye düşünüyorum bizde bugün geçtik ama kızım içmedi zar zor içiriyordum sonra boğazına kaçtı öksürürken hepsini çıkardı numara geçişlerinde istememe gibi şeyler oluyor mu.
Canım benimki 5-6 kere 180ml içiyor. Kahvaltı+öğlen yemeği şeklinde de karışımlar yiyor ama bitirmiyor. 7 aylık 9 kiloBebeği sadece mama ile besleyenler günde ne kadar mama içiyo bebişiniz kaç kg benimle paylaşabilir misiniz ? Kızım sanki iştahsız da emin olamıyorum belki içimi rahatlatan şeyler olur gene
Peki mısırı patlattıktan 1 gün sonra sol taraftan dişin uç vermesiAmin canım senide güldürsünay çok sıkıntıliymis benimki de cekmediler sinirlerin içinde gözüküyor dış cerrahi bir müdahale olur dedi ya da biraz bekle çıkmasını dedi ama damagim nasıl ağrıyor bebisleri şimdi daha iyi anladım
Evet pınarım ya yarısı içerde çıkamıyor damak yapın çok dar çıkacak yer yok dedi Dr bir kısım üstte çıktı ama büyük bir kısım da alttaymis ay amin çok teşekkür ederimCaniiim 20lik mi cikariyorsundikkat et bu kadar zorlayarak cikiyorsa gomulu olabilir yarisi icinde kalabilir… Allah yardimcin olsun
Yaaaa sen ciddi misin ay maşallahPeki mısırı patlattıktan 1 gün sonra sol taraftan dişin uç vermesi
Benim bebişim minik doğmuştu bir de üstüne alerji çıktı şuan 6 aylık 6 300 kg ben sağım yaparak besliyorum ama mama ile farkı olacağını sanmıyorum içtiği miktarın 120 milim 3 ya da 4 saate içiyor . Doktorum bana 150 milim e kadar içmeli demişti ama iştahsız işte içmiyor o kadar 120 yi zor içiriyorumBebeği sadece mama ile besleyenler günde ne kadar mama içiyo bebişiniz kaç kg benimle paylaşabilir misiniz ? Kızım sanki iştahsız da emin olamıyorum belki içimi rahatlatan şeyler olur gene
Benim kızım herşeyden nefret ediyor Bi sevdiğini bulamadıkKızlar ben daha tadımlara yeni başladım. Bugün patates verdim. Anne sütüyle açtım, zeytinyağı koydum falan özenle hazırladım ama neffret ettiaşırı hayal kırıklığına uğradım şu an hiç beklemiyordum
Yarın havuç deneteyim madem. Patates gibi nötr tadı olan bir şeyden bu kadar iğrenmesi biraz üzdüBenim kızım herşeyden nefret ediyor Bi sevdiğini bulamadık
Doktorum bana zorlamayın sevmediği birşey olursa Bi 10 gün sonra tekrar deneyin demişti
Kabarmayı gördüğünde patlat bence. Ama sağ tarafı hala çıkmadı; diyetteyim diye bi avuç yapmıştım ondan mı acaba? Tek dişe yetti demek ki shshhsYaaaa sen ciddi misin ay maşallahkız cidden ise yarıyor demek ki ben ne zaman patlatsam oğluş balıma aceba
Bebeği sadece mama ile besleyenler günde ne kadar mama içiyo bebişiniz kaç kg benimle paylaşabilir misiniz ? Kızım sanki iştahsız da emin olamıyorum belki içimi rahatlatan şeyler olur gene
BessteeElif öyle bir şey yaşamadım ama illa değişik gelir çünkü içeriği daha proteinli belki yadırgamıştır ama alışır diye düşünüyorum
Bestee kilosunu yazmayı unutmuşum 20 gün önce 8.300 kiloydu şuan tam 6 aylık oldu 9 kiloyu geçmiştir.Bebeği sadece mama ile besleyenler günde ne kadar mama içiyo bebişiniz kaç kg benimle paylaşabilir misiniz ? Kızım sanki iştahsız da emin olamıyorum belki içimi rahatlatan şeyler olur gene
Benim kız patatesi sevdi havuç felanda verdim onlarıda sevdiKızlar ben daha tadımlara yeni başladım. Bugün patates verdim. Anne sütüyle açtım, zeytinyağı koydum falan özenle hazırladım ama neffret ettiaşırı hayal kırıklığına uğradım şu an hiç beklemiyordum
Mama masrafı çoğalıyorCanım benimki 5-6 kere 180ml içiyor. Kahvaltı+öğlen yemeği şeklinde de karışımlar yiyor ama bitirmiyor. 7 aylık 9 kilo
Maması raporlu olduğu için sigorta karşılıyor bizimkiniMama masrafı çoğalıyorben kahvaltıda yumurta labne avokado tahin falan veriyorum işte üç dört kaşık yediği kadar. Akşam üstü de bazen çorba bazen püre bazen de yoğurtla artı bişey veriyorum. Taneli şeylerde bazen yutmuyor öğürüyor bu geçer mi wasnt ya ? Suyu da bardaktan içiyor o kadar para verdik alıştırma bardağı bilmem ne çocuk bizimle ay ı bardaktan içecek diye çıldırıyor
Bizimkisi patates+ayva karisimina bir de muzlu puddinge bayildiKızlar ben daha tadımlara yeni başladım. Bugün patates verdim. Anne sütüyle açtım, zeytinyağı koydum falan özenle hazırladım ama neffret ettiaşırı hayal kırıklığına uğradım şu an hiç beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?