- 6 Ocak 2024
- 2.489
- 3.277
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.741
Portakal sanki daha ileride veriliyordu pişik olmadı mıBizimkisi patates+ayva karisimina bir de muzlu puddinge bayildimuz+portakal favorimiz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Portakal sanki daha ileride veriliyordu pişik olmadı mıBizimkisi patates+ayva karisimina bir de muzlu puddinge bayildimuz+portakal favorimiz
![]()
Ya sanki 2 numara mama daha kötü kokuyoBenim kız patatesi sevdi havuç felanda verdim onlarıda sevdi
En son bebek tarnası verdim poposunda birşeyler çıktı ondan mıdır bilmiyorum iki gündür birşey vermiyorum ya sadece mama içiyor
Ama dün sabah
Yarım muz 2 adet zeytinyağlı bebe bisküvisi çok az peynir mamasıyla açayım dedim Allahım yok böyle birşey kokudan benim miden bulandı döktüm onu aynı karışımı ılık suyla yaptım daha iyi oldu biraz yedi.
Mama zaten çok kötü kokuyor öğğkk oldum yani![]()
Ay o pankek yiyen bebelere bayılıyorum inşallah yer bizimki deMaması raporlu olduğu için sigorta karşılıyor bizimkini. Keşke alerjisi olmasaydı tabii de napalım.. bence kesinlikle geçer bestt benimki de çok öğürdü ama doktor önerisiyle kesinlikle blender ya da süzgeç kullanma dedi. İlk öğürüyor az az veriyorum alışıyor. Onların çeneleri seni beni yer yaa minnoşlar çok kuvvetli aslında
. Mesela dün armutu rendeledim sonra buharda pişirdim, çok ezmeden erik püresiyle karıştırıp verdim. Laap laap yedi cadı. Meyveleri daha çok seviyor benimki. Bi de 7.5 aydan sonra akşam öğünü ve katı (pankek gibi) şeyler planlıyorum. Şimdilik sadece kahvaltı ve 2-3 gibi sebze karışımları
![]()
Veriliyor diye biliyorum zaten suyunu sıktığım icin puturcugunu yemiyor. yok olmadiPortakal sanki daha ileride veriliyordu pişik olmadı mi
Bizim doktor turunçgilleri 1 yaş gibi ver karın ağrısı ve pişik yapar demişti. Demek ki değişiyor çocuktan çocuğa ne güzel faydalı bir şey yesin miniş bebek afiyet bal olsunVeriliyor diye biliyorum zaten suyunu sıktığım icin puturcugunu yemiyor. yok olmadi
Aa evet simdi arastirinca bende okudumBizim doktor turunçgilleri 1 yaş gibi ver karın ağrısı ve pişik yapar demişti. Demek ki değişiyor çocuktan çocuğa ne güzel faydalı bir şey yesin miniş bebek afiyet bal olsun![]()
Ben de geçen gün azıcık ananas yalatmıştım o da aynı gruptaymış bilmiyordum oluyor öyle şeylerAa evet simdi arastirinca bende okudumfazla vermiyorum ondan pişik yapmamış olabilir ama daha az azaltmakta fayda var, söylediğin için teşekkür ederim
![]()
Ayy evett bestee çok kötüüüYa sanki 2 numara mama daha kötü kokuyo![]()
He bi de patatese kabağa öğürüyorlar mis gibi sebze ya bunun kokusu ne sankiAyy evett bestee çok kötüüü
Şuan karnım aç kıza mama içiriyorum ama midem kalktı bunlar bunu nasıl içiyor ya![]()
Benim kız patatesi sevdi havuç felanda verdim onlarıda sevdi
En son bebek tarnası verdim poposunda birşeyler çıktı ondan mıdır bilmiyorum iki gündür birşey vermiyorum ya sadece mama içiyor
Ama dün sabah
Yarım muz 2 adet zeytinyağlı bebe bisküvisi çok az peynir mamasıyla açayım dedim Allahım yok böyle birşey kokudan benim miden bulandı döktüm onu aynı karışımı ılık suyla yaptım daha iyi oldu biraz yedi.
Mama zaten çok kötü kokuyor öğğkk oldum yani![]()
Ay ne bileyim alıştığı bir tatla daha kolay kabul eder diye düşündüm. Bir de sade be ayvalı denerimBizimkisi patates+ayva karisimina bir de muzlu puddinge bayildimuz+portakal favorimiz
![]()
Ahahahah yaa manyak çocukSevmedi mi suyuubizimki yemek yememek icin istahla su icmeyi tercih ediyor
![]()
geçmiş olsun canımm bir an önce geçer inşallah, çıkar diyemiyorum çıkmıyor nalet dişlerEvet pınarım ya yarısı içerde çıkamıyor damak yapın çok dar çıkacak yer yok dedi Dr bir kısım üstte çıktı ama büyük bir kısım da alttaymis ay amin çok teşekkür ederim![]()
Ayy evett bestee çok kötüüü
Şuan karnım aç kıza mama içiriyorum ama midem kalktı bunlar bunu nasıl içiyor ya![]()
Ahahahah yaa çok güldümHe bi de patatese kabağa öğürüyorlar mis gibi sebze ya bunun kokusu ne sanki![]()
Acemi hiç denemedim normal yoğurt veriyorum ben. 1 numara vermende de sakınca yok 1 numara daha yağlı 2 numara daha proteinli demişti doktor eşim 2 numara sipariş edince öyle geçmiş olduk.Ahahahah yaa çok güldümkızzz bu devam sütüne yoğurt mayalıyorlarmış deneyen var mı
bu arada ben 1 numara daha bitmedi diye ondan veriyorum ama yanlış mı yapıyorum ki
![]()
Hiç moralini bozma bak boğazına falan takılmadan yutmuş şükürler olsun. Mandalina verirken falan dikkat edersin olur öyle şeylerYa kızlar kızımın kakasında mandalina çekirdeği buldum. Şok içindeyim. Ne ara yutmuş olabilir aklım almıyor sürekli başındayım. Çok moralim bozuldu.
Ya çok teşekkür ederim. Böyle anlayışlı, teselli eden bir cevap beklemiyordum. Sanırım zaten olan olmuş artık kakadan çıkmış bile ben anlayana kadar. Bugün kayınvalidemde biz meyve yerken eline elma vermişlerdi. Mandalina vermedik aslında ama bir şekilde o çekirdeği bulup ağzına atmış demek ki. Nasıl yapabildi ve biz nasıl farketmedik onun şokundayım hala.Hiç moralini bozma bak boğazına falan takılmadan yutmuş şükürler olsun. Mandalina verirken falan dikkat edersin olur öyle şeyler![]()
Bebek refleksleri inanılmaz hızlı. Olmuş geçmiş diye bak maceralar yeni başlıyorYa çok teşekkür ederim. Böyle anlayışlı, teselli eden bir cevap beklemiyordum. Sanırım zaten olan olmuş artık kakadan çıkmış bile ben anlayana kadar. Bugün kayınvalidemde biz meyve yerken eline elma vermişlerdi. Mandalina vermedik aslında ama bir şekilde o çekirdeği bulup ağzına atmış demek ki. Nasıl yapabildi ve biz nasıl farketmedik onun şokundayım hala.
Hahaha bol bol bol patlat boz diyeti çocuğun dişi daha önemliKabarmayı gördüğünde patlat bence. Ama sağ tarafı hala çıkmadı; diyetteyim diye bi avuç yapmıştım ondan mı acaba? Tek dişe yetti demek ki shshhs![]()