2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Benim kız patatesi sevdi havuç felanda verdim onlarıda sevdi
En son bebek tarnası verdim poposunda birşeyler çıktı ondan mıdır bilmiyorum iki gündür birşey vermiyorum ya sadece mama içiyor
Ama dün sabah
Yarım muz 2 adet zeytinyağlı bebe bisküvisi çok az peynir mamasıyla açayım dedim Allahım yok böyle birşey kokudan benim miden bulandı döktüm onu aynı karışımı ılık suyla yaptım daha iyi oldu biraz yedi.
Mama zaten çok kötü kokuyor öğğkk oldum yani🤣🤦‍♀️
Ya sanki 2 numara mama daha kötü kokuyo 😂

Maması raporlu olduğu için sigorta karşılıyor bizimkini 😅. Keşke alerjisi olmasaydı tabii de napalım.. bence kesinlikle geçer bestt benimki de çok öğürdü ama doktor önerisiyle kesinlikle blender ya da süzgeç kullanma dedi. İlk öğürüyor az az veriyorum alışıyor. Onların çeneleri seni beni yer yaa minnoşlar çok kuvvetli aslında 🥹. Mesela dün armutu rendeledim sonra buharda pişirdim, çok ezmeden erik püresiyle karıştırıp verdim. Laap laap yedi cadı. Meyveleri daha çok seviyor benimki. Bi de 7.5 aydan sonra akşam öğünü ve katı (pankek gibi) şeyler planlıyorum. Şimdilik sadece kahvaltı ve 2-3 gibi sebze karışımları 💗
Ay o pankek yiyen bebelere bayılıyorum inşallah yer bizimki de 🥰😂

Bizim doktor turunçgilleri 1 yaş gibi ver karın ağrısı ve pişik yapar demişti. Demek ki değişiyor çocuktan çocuğa ne güzel faydalı bir şey yesin miniş bebek afiyet bal olsun ♥️
Aa evet simdi arastirinca bende okudum🥲 fazla vermiyorum ondan pişik yapmamış olabilir ama daha az azaltmakta fayda var, söylediğin için teşekkür ederim 🌸

Aa evet simdi arastirinca bende okudum🥲 fazla vermiyorum ondan pişik yapmamış olabilir ama daha az azaltmakta fayda var, söylediğin için teşekkür ederim 🌸
Ben de geçen gün azıcık ananas yalatmıştım o da aynı gruptaymış bilmiyordum oluyor öyle şeyler 😂

X