• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Benim kız patatesi sevdi havuç felanda verdim onlarıda sevdi
En son bebek tarnası verdim poposunda birşeyler çıktı ondan mıdır bilmiyorum iki gündür birşey vermiyorum ya sadece mama içiyor
Ama dün sabah
Yarım muz 2 adet zeytinyağlı bebe bisküvisi çok az peynir mamasıyla açayım dedim Allahım yok böyle birşey kokudan benim miden bulandı döktüm onu aynı karışımı ılık suyla yaptım daha iyi oldu biraz yedi.
Mama zaten çok kötü kokuyor öğğkk oldum yani🤣🤦‍♀️
Ya sanki 2 numara mama daha kötü kokuyo 😂

Maması raporlu olduğu için sigorta karşılıyor bizimkini 😅. Keşke alerjisi olmasaydı tabii de napalım.. bence kesinlikle geçer bestt benimki de çok öğürdü ama doktor önerisiyle kesinlikle blender ya da süzgeç kullanma dedi. İlk öğürüyor az az veriyorum alışıyor. Onların çeneleri seni beni yer yaa minnoşlar çok kuvvetli aslında 🥹. Mesela dün armutu rendeledim sonra buharda pişirdim, çok ezmeden erik püresiyle karıştırıp verdim. Laap laap yedi cadı. Meyveleri daha çok seviyor benimki. Bi de 7.5 aydan sonra akşam öğünü ve katı (pankek gibi) şeyler planlıyorum. Şimdilik sadece kahvaltı ve 2-3 gibi sebze karışımları 💗
Ay o pankek yiyen bebelere bayılıyorum inşallah yer bizimki de 🥰😂

Veriliyor diye biliyorum zaten suyunu sıktığım icin puturcugunu yemiyor. yok olmadi
Bizim doktor turunçgilleri 1 yaş gibi ver karın ağrısı ve pişik yapar demişti. Demek ki değişiyor çocuktan çocuğa ne güzel faydalı bir şey yesin miniş bebek afiyet bal olsun ♥️

Bizim doktor turunçgilleri 1 yaş gibi ver karın ağrısı ve pişik yapar demişti. Demek ki değişiyor çocuktan çocuğa ne güzel faydalı bir şey yesin miniş bebek afiyet bal olsun ♥️
Aa evet simdi arastirinca bende okudum🥲 fazla vermiyorum ondan pişik yapmamış olabilir ama daha az azaltmakta fayda var, söylediğin için teşekkür ederim 🌸

Benim kız patatesi sevdi havuç felanda verdim onlarıda sevdi
En son bebek tarnası verdim poposunda birşeyler çıktı ondan mıdır bilmiyorum iki gündür birşey vermiyorum ya sadece mama içiyor
Ama dün sabah
Yarım muz 2 adet zeytinyağlı bebe bisküvisi çok az peynir mamasıyla açayım dedim Allahım yok böyle birşey kokudan benim miden bulandı döktüm onu aynı karışımı ılık suyla yaptım daha iyi oldu biraz yedi.
Mama zaten çok kötü kokuyor öğğkk oldum yani🤣🤦‍♀️
Bizimkisi patates+ayva karisimina bir de muzlu puddinge bayildi 😍 muz+portakal favorimiz😁
Ay ne bileyim alıştığı bir tatla daha kolay kabul eder diye düşündüm. Bir de sade be ayvalı denerim 🥰

Kızlar çok güldüm çok tatlısınız
Evet pınarım ya yarısı içerde çıkamıyor damak yapın çok dar çıkacak yer yok dedi Dr bir kısım üstte çıktı ama büyük bir kısım da alttaymis ay amin çok teşekkür ederim 🥹🧡
geçmiş olsun canımm bir an önce geçer inşallah, çıkar diyemiyorum çıkmıyor nalet dişler 😭

Ayy evett bestee çok kötüüü
Şuan karnım aç kıza mama içiriyorum ama midem kalktı bunlar bunu nasıl içiyor ya🤦‍♀️🤣
He bi de patatese kabağa öğürüyorlar mis gibi sebze ya bunun kokusu ne sanki 😂
Ahahahah yaa çok güldüm 😂💕 kızzz bu devam sütüne yoğurt mayalıyorlarmış deneyen var mı 🤔 bu arada ben 1 numara daha bitmedi diye ondan veriyorum ama yanlış mı yapıyorum ki 🥲

Ahahahah yaa çok güldüm 😂💕 kızzz bu devam sütüne yoğurt mayalıyorlarmış deneyen var mı 🤔 bu arada ben 1 numara daha bitmedi diye ondan veriyorum ama yanlış mı yapıyorum ki 🥲
Acemi hiç denemedim normal yoğurt veriyorum ben. 1 numara vermende de sakınca yok 1 numara daha yağlı 2 numara daha proteinli demişti doktor eşim 2 numara sipariş edince öyle geçmiş olduk.
Kızlar ya demiştim ya bizim kız ananasa saldırdı azıcık verdim diye. Bugün poposu biraz kızarmıştı bi de kan vardı çok az. Yarın doktora gideceğim ama korkmalı mıyım ya

Ya kızlar kızımın kakasında mandalina çekirdeği buldum. Şok içindeyim. Ne ara yutmuş olabilir aklım almıyor sürekli başındayım. Çok moralim bozuldu.
Hiç moralini bozma bak boğazına falan takılmadan yutmuş şükürler olsun. Mandalina verirken falan dikkat edersin olur öyle şeyler ♥️

Hiç moralini bozma bak boğazına falan takılmadan yutmuş şükürler olsun. Mandalina verirken falan dikkat edersin olur öyle şeyler ♥️
Ya çok teşekkür ederim. Böyle anlayışlı, teselli eden bir cevap beklemiyordum. Sanırım zaten olan olmuş artık kakadan çıkmış bile ben anlayana kadar. Bugün kayınvalidemde biz meyve yerken eline elma vermişlerdi. Mandalina vermedik aslında ama bir şekilde o çekirdeği bulup ağzına atmış demek ki. Nasıl yapabildi ve biz nasıl farketmedik onun şokundayım hala.

Ya çok teşekkür ederim. Böyle anlayışlı, teselli eden bir cevap beklemiyordum. Sanırım zaten olan olmuş artık kakadan çıkmış bile ben anlayana kadar. Bugün kayınvalidemde biz meyve yerken eline elma vermişlerdi. Mandalina vermedik aslında ama bir şekilde o çekirdeği bulup ağzına atmış demek ki. Nasıl yapabildi ve biz nasıl farketmedik onun şokundayım hala.
Bebek refleksleri inanılmaz hızlı. Olmuş geçmiş diye bak maceralar yeni başlıyor 😂 olacak böyle şeyler stres yaparsak kötüyü çağırırız çağırmayalım 🫶🏻

Back
X