- 19 Aralık 2021
- 2.129
- 2.697
- 32
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.761
Kelebeğim birşey olmamış çok şükür her an gözümuz üzerinde olamaz gayet normal bebeklerin yutaklari aslında bize göre daha kayganmis ve daha düz mü diyim hani geçişler kolay olsun diye canını sıkma böyle böyle alışacaklar ve tabi bizdeYa kızlar kızımın kakasında mandalina çekirdeği buldum. Şok içindeyim. Ne ara yutmuş olabilir aklım almıyor sürekli başındayım. Çok moralim bozuldu.
Ayy beste ananasi bende denedim senin gibi cuk cuk emdi çokta sevdi sonra dedim ki bu ne zaman veriliyor aceba anaaa yok zmaani değilmişBen de geçen gün azıcık ananas yalatmıştım o da aynı gruptaymış bilmiyordum oluyor öyle şeyler
Ayy acemiiiii yoğurdunun kokusunu düşünemiyorumAhahahah yaa çok güldümkızzz bu devam sütüne yoğurt mayalıyorlarmış deneyen var mı bu arada ben 1 numara daha bitmedi diye ondan veriyorum ama yanlış mı yapıyorum ki
Hiç sorma ben bu kızlardan birşey anlamadımHe bi de patatese kabağa öğürüyorlar mis gibi sebze ya bunun kokusu ne sanki
Aaahh elifcim üzülme lütfen inan sadece sen yasamiyorsun bunları hepimizin sinirleri bozuluyor bazen aslında bunun altında yorgunluk var bunu hepimiz biliyoruz anne olmak gerçekten çok çok zormuş ama geçecek büyüyecekler bak geçen yıl bu zamanlar cinsiyetleri bile bilmiyorduk belki dogdular büyüdüler neler yaşadık her birimiz ve şimdi bizi delirtiyorlar biliyorum bunların heosini sende biliyorsun ama içinde yaşayınca çok zor geliyor insana seni çok iyi anlıyorum her süreç çok farklı ilerliyor bak hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda doğum yaptıkt hiç biri birbirine benzemiyor kimi ağlıyor kimi gülüyor kimi yiyor kimi yemiyor kimi zayıf kimi kilolu kimi emiyor kimi emmiyor kimi uyuyor kimi uyumuyor o kadar farklı ve özel ki her biriKızlar
Moralim geceden çoook bozuk benim durup durup üzülüyorum. Kızım 2 nolu mamaya geçtikten sonra içmeyi biraz azalttı gibi arada içiyor arada içmiyor gibi zaten gündüzden ona moralim bozuldu sonra saat akşam 7 den beri oyalıyorum ne bilim uyutmaya çalışıyorum yok saat oldu 1 uyumuyor bende en son sinirlendim ya yeter senle mi uğraşıcam saatlerdir beraberiz dedim yatağın üstüne bıraktım eşime oturma odasına geldim az dinlendim 5-10 dk geri gittim sallamaya yok yine uyumadı tabi beni yine sinir bastı ben odadan çıkarken kızım ağlamaya başladı felan
Yine az durdum geri gittim eşime diyorum çocuğu ver uyutucam yok sen emziği ver diyor ben diyorum çocuk o diyor emzik biraz yüksek sesle konuştuğumuz için tabi kızım ağladı eşimde diyor senin yüzünden ağlıyor o lafına tabi ben hüngür hüngür ağladım hem kızı kucağımda sallayıp hemde ağlamaya devam gözlerim şişti ağlamaktan.
Neden böyle oluyor ben anlamadım bazen sabrım çook tükeniyor o kadar üzgünüm ki anlatamam size kızım ağladığını için o konuşmadan dolayı.
Gece yatırırken kulağına kızım bugün yaşanılanları unut ben seni ağlatmadım üzmedim seni çok seviyorum dedim.
Bide odadan çıkmama kalmadan sesi kaçacak şekilde ağlıyor bu çocuk normal mi ya tam 6 ay 2 günlük.
MevsimmAaahh elifcim üzülme lütfen inan sadece sen yasamiyorsun bunları hepimizin sinirleri bozuluyor bazen aslında bunun altında yorgunluk var bunu hepimiz biliyoruz anne olmak gerçekten çok çok zormuş ama geçecek büyüyecekler bak geçen yıl bu zamanlar cinsiyetleri bile bilmiyorduk belki dogdular büyüdüler neler yaşadık her birimiz ve şimdi bizi delirtiyorlar biliyorum bunların heosini sende biliyorsun ama içinde yaşayınca çok zor geliyor insana seni çok iyi anlıyorum her süreç çok farklı ilerliyor bak hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda doğum yaptıkt hiç biri birbirine benzemiyor kimi ağlıyor kimi gülüyor kimi yiyor kimi yemiyor kimi zayıf kimi kilolu kimi emiyor kimi emmiyor kimi uyuyor kimi uyumuyor o kadar farklı ve özel ki her biriböyle zamanlarda ben uyutmaya zorlamiyorum eşime veriyorum bir çay demiyorum ya da bir kahve yapıyorum ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi tercih ediyorum ya da yarım saatte olsa uyuyorum kendime o an ne gerekiyorsa onu yapıyorum yoksa işler sarpa sarıyor çok normal bizde insanız ve sorumlu olduğumuz minikler var bize muhtaçlar sabırlı ve sakin kalmamız şart kendine küçükte olsa zamanlar ayır anneyiz öğreniyoruz
Caniiim uzulmeYa çok teşekkür ederim. Böyle anlayışlı, teselli eden bir cevap beklemiyordum. Sanırım zaten olan olmuş artık kakadan çıkmış bile ben anlayana kadar. Bugün kayınvalidemde biz meyve yerken eline elma vermişlerdi. Mandalina vermedik aslında ama bir şekilde o çekirdeği bulup ağzına atmış demek ki. Nasıl yapabildi ve biz nasıl farketmedik onun şokundayım hala.
ElliifKızlar
Moralim geceden çoook bozuk benim durup durup üzülüyorum. Kızım 2 nolu mamaya geçtikten sonra içmeyi biraz azalttı gibi arada içiyor arada içmiyor gibi zaten gündüzden ona moralim bozuldu sonra saat akşam 7 den beri oyalıyorum ne bilim uyutmaya çalışıyorum yok saat oldu 1 uyumuyor bende en son sinirlendim ya yeter senle mi uğraşıcam saatlerdir beraberiz dedim yatağın üstüne bıraktım eşime oturma odasına geldim az dinlendim 5-10 dk geri gittim sallamaya yok yine uyumadı tabi beni yine sinir bastı ben odadan çıkarken kızım ağlamaya başladı felan
Yine az durdum geri gittim eşime diyorum çocuğu ver uyutucam yok sen emziği ver diyor ben diyorum çocuk o diyor emzik biraz yüksek sesle konuştuğumuz için tabi kızım ağladı eşimde diyor senin yüzünden ağlıyor o lafına tabi ben hüngür hüngür ağladım hem kızı kucağımda sallayıp hemde ağlamaya devam gözlerim şişti ağlamaktan.
Neden böyle oluyor ben anlamadım bazen sabrım çook tükeniyor o kadar üzgünüm ki anlatamam size kızım ağladığını için o konuşmadan dolayı.
Gece yatırırken kulağına kızım bugün yaşanılanları unut ben seni ağlatmadım üzmedim seni çok seviyorum dedim.
Bide odadan çıkmama kalmadan sesi kaçacak şekilde ağlıyor bu çocuk normal mi ya tam 6 ay 2 günlük.
Yaa PınarElliifayyni seyleri yasiyoruz emin ol. Ben de inanilmaz bunaldim son birkac gundur bana o kadar yapisti ki yanindan kalktigim an ciglik kiyamet agliyor. Babasinin kucaginda dururdu en azindan artik onu da yapmiyor surekli bana gelmek istiyor. Gece uykulari iyice bozuldu surekli pis pis yapiyorum adam akilli uyuyamiyorum bile. İnsaniz biz de sabrimiz tasiyor bazen el kadar bebege bile kiziyor oluyoruz. Ben boyle zamanlarda hep icimden ya sabir cekiyorum oyle sakinlesiyorum… gececek
Amin canım sendendeMevsimm
Çok güzel yazmışsın Allah razı olsun.
Eşimde aslında çok destekçi bana haftada 3 gün akşamları spora gidiyorum gün içinde arkadaşlara komşulara gidiyorum aktif biriyim ama oralardada hep aynı bebekle uğraş bak uyut sustur hep böyle görenler aa ne kadar geziyorsun kafa dağıtıyorsun diyor ama alakası yok sonuçta o çocuklar bizimle.
Dün böyle birşey yaşandı kızımın ağlamasına çoook üzüldüm çok.
Ama diyorum bende büyüyecekler ve geçecek bu günler Allah yardımcımız olsun
Yaa sonrasinda gelen vicdan azabi, o sana dolu dolu kirmizi gozlerle bakarkenYaa Pınar
Gerçekten bizimde bozuldu sürekli pış pış dediğin gibi babasında duruyordu ondada mızırdıyor artık Allahım affetsin onları başımızdan eksik etmesin ama o mızırdama sesi bile kulakları mı tırmalıyor bazen Allahım şikayetçi değilim nolu beni yanlış anlama ama yaaa sabır çeke çeke bende o beşik başında tam uyudu yatıyorum ses geliyor
Ben de bu soruyu kızlara sormak için siteye girdim şimdi. Aynı durumdayız hatta 1 aydır böyleyiz. Geçer gibi oluyor sonra yeniden coşuyor.Kızlar selam
Kızımın poposu 2-3 gündür böyle oldu başına gelen var mı. Resmi internet sitesinden aldım. Eki Görüntüle 3523451
Bu yazıyı okurken neden ağladım bilmiyorum. Sanırım çok benzer şeyler yaşadığımız için...Kızlar
Ay canım korktum ya o kadar da gözümün önünden ayırmıyorum bir de. Şimdi sakinleştimKelebeğim birşey olmamış çok şükür her an gözümuz üzerinde olamaz gayet normal bebeklerin yutaklari aslında bize göre daha kayganmis ve daha düz mü diyim hani geçişler kolay olsun diye canını sıkma böyle böyle alışacaklar ve tabi bizde
Daha 6 aylıkken böyleler bir deCaniiim uzulmeolur oyle… ben de bugun esimle kahve iciyordum bizimki yerde takiliyordu. Baktim hic sesi cikmiyor bunun, dondum baktim ki agzinda burun aspiratoru cigniyor ahhsgsbsh pisss cocuk