Selam kızlar,
Bugün doktora gittik ishal için. Doktorun boş zamanına denk geldik sanırım anlattı da anlattı. Çıkarken ne için geldiğimizi unuttum yani. İshali çok önemsemedi. Probiyotik verin dedi. Vücudunda döküntü olmuştu geçtiğimiz haftalarda bugün sabah yine kızarmıştı ama onu da önemsemedi. Kızarıklık oluşan bölgeyi elinizle gerdirin, gerdirdiğinizde kızarıklık kayboluyorsa endişelenmenize gerek yok dedi. Zaditen kullanabilirsiniz kilo başına bir damla şeklinde dedi. Zaditen’i aniden kesmeyin yoksunluğa girmesin azaltarak bitirin vermeyi dedi. Biz döküntü olduğunda da doktora gitmiştik, o şampuan olarak aveno önermişti. Bu doktor bioderma atoderm ya da la Roche lipikar b5 serisini önerdi. La Roche cicaplast ‘ı da kızarıklık oluştuğunda sürebilirsiniz dedi. Destekli oturuyor mu? Çağırdığında bakıyor mu? Önündeki bir şeye uzanıyor mu diye sordu. Bizim kızın kafası bayağı büyükmüş. Geçen ay da doktor sınırda demişti ama bizim kafalar da büyük eşimle. Genetik olduğunu düşünüyorum dedi. Boyu da uzunmuş 72 cm, kilosu normalmiş 8 kg çıktı. Doktora da her ay gelmeyin bir daha 8 aylık olduğunda gelirsiniz dedi. Sizin çocuğunuz da büyüyor çingenelerinki de onların rahatlığını çok takdir ediyorum dedi
iki buçuk yaşına kadar size rahat yok ama zevkli bir dönem tadını çıkarın dedi. Onun dışında çok güzel her yerini muayene etti ama ishal konusu o uzun muayenenin 30 saniyesini aldı