- 3 Nisan 2023
- 2.123
- 1.893
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilirkisi yorumumu raporladim askim hahshsdjbebeğim bunu sen yorumla sen ustasın bu konudasimlumina
sen usg görüntüsünü ilk attığından beri ben senin için kız olarak hissediyorumsen de güzel tahmin yapıyodun umutluydum sendenbu tip bana nedense kız gibi geliyo
Sen cok erko istedigin icin sana hep erkek hissediyorum sanirim, ama cidden cikinti bile goremedim bak ayni sureydi poncik de atti ona da yapamadimsen de güzel tahmin yapıyodun umutluydum sendenbu tip bana nedense kız gibi geliyo
sen ilk gün söylemiştin hakkaten.sen usg görüntüsünü ilk attığından beri ben senin için kız olarak hissediyorum
valla bana da öyle geliyo. bi sonraki kontrolde belli olur ama kız gibiKanki seninki kız yüzde 70 yüzde 30 yanılma payım olsun
o kadar rüya gördük ettik ama gerçekten tersi cıkıyo benceSen cok erko istedigin icin sana hep erkek hissediyorum sanirim, ama cidden cikinti bile goremedim bak ayni sureydi poncik de atti ona da yapamadim
aaa böyle mi oluyomuşş. bi sonrakinde net anlarız o zaman. 12 haftalık olacakBakin bizim bebeklerde daha bu netlik yok demek istedigim bu
Eki Görüntüle 3577716
Ben bugun okkali bi turk kahvesi ictim odul mamasi ajdjdjdjKalkın nescafe içelim günahıma ortak olun
Aynen kusum demek istedigim buyduaaa böyle mi oluyomuşş. bi sonrakinde net anlarız o zaman. 12 haftalık olacak
Yaa hiç içmedim bugün ikisi bi arada içicem şimdi ödül mamam olsun o zaman neyin ödülü tüm gün yatmanın ahaaksksBen bugun okkali bi turk kahvesi ictim odul mamasi ajdjdjdj
Ben ztn inan sirf kocam icin kiz duasi ediyorum ajdjdjdjd. Kendimi gectim fedakarlik deyince de beno kadar rüya gördük ettik ama gerçekten tersi cıkıyo bencebel ağrısı mide bulantısı hep kız belirtisi
Sen ne aldıınnBugün alışveriş günüydü galiba bende ilk defa birşey aldım![]()
sen aşırı bulantı çektin senin kız olduğundan o kadar eminim ki. şu sitede emin olduğum tek cinsiyet seninkiAynen kusum demek istedigim buyduben de haftaya sali gorurum bence bu cikintiyi
tam 12 haftalikken gitmis olucam cunku
Ben cok yoruldum manikur pedikur kas biyik sjdjdjdj OJE BİLE SURDUMYaa hiç içmedim bugün ikisi bi arada içicem şimdi ödül mamam olsun o zaman neyin ödülü tüm gün yatmanın ahaaksks